Dodaj do ulubionych

testy owulacyjne

28.04.04, 15:16
Jestem tu nowa, chiałam zapytać Was o testy owulacyjne, jaka jest Wasza
opinia na ten temat i jaka jest szacunkowa cena takowych. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: testy owulacyjne IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 15:22
      Testy są dość drogie, skuteczności nie znam, ale pani mgr w aptece odradziła mi
      je.
    • lidiaa Re: testy owulacyjne 28.04.04, 15:23
      Testy kupujesz w aptece np: frimy Clea View-koszt jendego pudełka ok. 90 PLN
      (przynajmniej w W-wie). W pudełku jest 5 testów i instrukcja od którego dc
      należy testować. Są bardzo pomocne w ustaleniu dni płodnych i jak wszytsko jest
      o.k. to ich efektem może być ciąza.
      Mi niestety nie pomogły, chociać 3 miesiące z rzędu wg nich wychodziło, że mam
      owu, ale to indywidualna sprawa.
      Powodzenia !
    • samanta25 Re: testy owulacyjne 28.04.04, 15:55
      W aptece cena 5 testów to ok. 80-90zł
      Ja skusiłam się i zamówiłam testy u Ewy_analityk (pisze tutaj na forum) są o
      wiele tańsze

Możesz do niej napisać i zapytać: ewa.analityk1@gazeta.pl
      Poza tym na głównej stronie masz link do strony Allegro

_________
      To już niestety 26 cykl starań
      • gonia301 Re: testy owulacyjne 29.04.04, 10:36
        Dziękuję Wam Dziewczyny
      • Gość: mała Re: testy owulacyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 13:25
        Samanta, a dlaczego u Ewy_analityk są one o tyle tańsze? Sprawdzałam: 7,00 zł
        za jeden test, czyli pięć testów kosztuje 35,00 zł. To rzeczywiście nie 90,00
        zł! Ich skuteczność jest taka sama? Dziękuję z góry za odpowiedź, bo też jestem
        zainteresowana ich zakupem. Ale pytałam w kilku aptekach (w W-wie!) i nie mieli
        (trzeba zamówić). Pozdrawiam, Mała
        • samanta25 Re: testy owulacyjne 29.04.04, 15:54
          Nie wiem czemu są tańsze ale to chyba dobrze smile
          Wiele dziewczyn z innego forum (itp. Bocian, Dziecko) korzystało z tych testów
          i są zadowolone no i oczywiście sama Ewcia zaszła w ciążę przy tych testach

Ja dopiero będę je testować od poniedziałku smile

________
          To już niestety 26 cykl starań sad
          • Gość: mała Re: testy owulacyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:45
            Bardzo dziękuję za odpowiedź! Chyba też sobię zamówię w takim razie u Pani Ewy.
            Pozdr, Mała
            • ewa.analityk1 Re: testy owulacyjne 01.05.04, 09:37
              ja wyjaśnię testy są tanie, bo nie mają plastikowej obudowy itd, są to zwykłe
              paseczk, które macza się w moczu, ale działanie mają identyczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka