gonia301 28.04.04, 15:16 Jestem tu nowa, chiałam zapytać Was o testy owulacyjne, jaka jest Wasza opinia na ten temat i jaka jest szacunkowa cena takowych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: testy owulacyjne IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 15:22 Testy są dość drogie, skuteczności nie znam, ale pani mgr w aptece odradziła mi je. Odpowiedz Link Zgłoś
lidiaa Re: testy owulacyjne 28.04.04, 15:23 Testy kupujesz w aptece np: frimy Clea View-koszt jendego pudełka ok. 90 PLN (przynajmniej w W-wie). W pudełku jest 5 testów i instrukcja od którego dc należy testować. Są bardzo pomocne w ustaleniu dni płodnych i jak wszytsko jest o.k. to ich efektem może być ciąza. Mi niestety nie pomogły, chociać 3 miesiące z rzędu wg nich wychodziło, że mam owu, ale to indywidualna sprawa. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: testy owulacyjne 28.04.04, 15:55 W aptece cena 5 testów to ok. 80-90zł Ja skusiłam się i zamówiłam testy u Ewy_analityk (pisze tutaj na forum) są o wiele tańsze Możesz do niej napisać i zapytać: ewa.analityk1@gazeta.pl Poza tym na głównej stronie masz link do strony Allegro _________ To już niestety 26 cykl starań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: testy owulacyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 13:25 Samanta, a dlaczego u Ewy_analityk są one o tyle tańsze? Sprawdzałam: 7,00 zł za jeden test, czyli pięć testów kosztuje 35,00 zł. To rzeczywiście nie 90,00 zł! Ich skuteczność jest taka sama? Dziękuję z góry za odpowiedź, bo też jestem zainteresowana ich zakupem. Ale pytałam w kilku aptekach (w W-wie!) i nie mieli (trzeba zamówić). Pozdrawiam, Mała Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: testy owulacyjne 29.04.04, 15:54 Nie wiem czemu są tańsze ale to chyba dobrze Wiele dziewczyn z innego forum (itp. Bocian, Dziecko) korzystało z tych testów i są zadowolone no i oczywiście sama Ewcia zaszła w ciążę przy tych testach Ja dopiero będę je testować od poniedziałku ________ To już niestety 26 cykl starań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: testy owulacyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:45 Bardzo dziękuję za odpowiedź! Chyba też sobię zamówię w takim razie u Pani Ewy. Pozdr, Mała Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: testy owulacyjne 01.05.04, 09:37 ja wyjaśnię testy są tanie, bo nie mają plastikowej obudowy itd, są to zwykłe paseczk, które macza się w moczu, ale działanie mają identyczne. Odpowiedz Link Zgłoś