Dodaj do ulubionych

Kolejne rozczarowanie

17.05.11, 19:53
Piszę, bo opadam już z sił. Clo jednak nie podziałało a miało być tak pięknie. Z natury nie marudzę, ale dzisiaj dopadła mnie chandra. Brałam clo przez 6 miesięcy (5-9 dc) po 2 tabletki. 3 pierwsze cykle pęcherzyki pięknie rosły, 3 kolejne zero, tylko w nagrodę powiększył mi się jajnikcrying Już chyba nie ma sensu się faszerować. Na domiar wszystkieo podkusiło mnie i kupiłam w tym miesiącu testy owu. Zrobiłam 4 pod rząd i 4 razy były 2 kreski, a na monitoringu pęchęrzyków brak! jakaś paranoja, nic z tego nie rozumiem.
Przepraszam za moje smędzenie i dziękuję za wyrozmiałość...
Obserwuj wątek
    • ana_pe Re: Kolejne rozczarowanie 18.05.11, 10:36
      nie załamuj sie kochana! trzeba wierzyc ze sie uda, głowa do góry ! smile pozdrawiam ciepło
    • annajustyna Re: Kolejne rozczarowanie 18.05.11, 10:37
      Clo powinno sie brac maks. 6 cykli. U mnie tzez nie podzialalo, pomogla laparo.
    • zamyslona4 Re: Kolejne rozczarowanie 18.05.11, 10:58

1. jesli wychodza ci pozytywne owu pomimo braku pecherzykow, to mozesz miec podwyzszone LH. ja mam non stop pozytywne owulki przez to....
      2. jesli clo nie dziala moze lepakrz moze zapisac ci same zastrzyki , np. puregon? u mnie zalapalo.

jakie badania w ogole robil ci lekarz?
      • karioka88 Re: Kolejne rozczarowanie 18.05.11, 20:09
        Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia tak potrzebne w tych chwilach. pewnie, że tak łatwo się nie poddam. jutro idę do swojej gin. po swoje papiery i zmieniam lekarza - tym razem klinika niepłodności stricte... ciekawe co mnie tam czeka...pozdrawiam WAS mocno!
        • zosia9 Re: Kolejne rozczarowanie 21.05.11, 21:50
          Brawo za decyzje. Bardzo rozsądna. Powinnaś iść do specjalisty w klinice gdzie się zajmują właśnie tego typu chorobami. Będzie pewnie "pod górke" ale we właściwą stronę. Powodzenia.
    • karioka88 Re: Kolejne rozczarowanie 21.05.11, 11:37
      jakie badania miałam robione? hormony (PCO), hsg (drożne), laparoskopia, kochanie miało badane nasienie (ok) i to chyba wszystko...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka