Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn z Wroclawia

IP: *.proxy.aol.com 07.03.02, 06:45
Hej drogie kolezanki z Wroclawia!
W watku "leki antykoncepcyjne..." KA napisala, ze odbylo sie spotkanie
forumowicze z Wroclawia.Chetnie dolaczylabym do tego szanownego grona!
Niestety niebawem skonczy sie moj staly dostep do Internetu , dlatego podaje
moj mr telefonu -357-97-35.
Obserwuj wątek
    • Gość: KA Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.peerte.com.pl 07.03.02, 08:37
      MI chodziło o spotkanie dziewcząt z Forum Bajbus, w rozmowach którego
      uczestniczyła także AsiaW. To spotkanie odbyło się chyba już 2 tygodnie temu,
      teraz ma być następne. Ale nie przychodzą tam dziewczyny wyłącznie z problemem
      braku potomstwa, a raczej większość już w ciąży (na 9 osób 4 były przyszłymi
      mamami). Jednak chętnie, jeśli pozwolisz skontaktuję się z Tobą.
    • Gość: Beata Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.um.dzierzoniow.pl 07.03.02, 09:11
      Ja także jestem z Wrocławia i choć nie mogę być na tych spotkaniach (pracuję
      poza Wrocławiem i wracam dość późno) chciałabym wiedzieć o czym na nich
      rozmawiacie. Mnie dotyczy problem bezpłodności bez konkretnej przyczyny.
      Chciałaby wiedzieć, gdzie leczą się dziewczyny z Wrocławia. Ponieważ o
      klinice "Na Grobli" nie słyszałam zbyt dobrch rzeczy, dlatego postanowiłam
      leczyć się w Novum. Powiedzcie mi jednak o swoich spostrzeżeniach, problemach
      zdrowotnych i jak sobie z nimi radzicie. Pozdrawawiam Beata.
    • Gość: KA Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.peerte.com.pl 07.03.02, 10:35
      Proponuję więc spotkanie, jeżeli macie ochotę ,dziewcząt z Wrocławia leczących
      się z powodu niemożności zajścia w ciążę. Ja też leczę się w Novum, bo we
      Wrocławiu niestety nie ma nikogo kompetentnego w tej kwestii. Dajcie odpowiedź,
      czy wyrażacie ochotę na spotkanko i kiedy?.
      • Gość: Beata Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.um.dzierzoniow.pl 07.03.02, 10:59
        Ja baaaaaardzo chętnie, ale jedynie w wekendy. Bardzo chciałabym poznać kobiety
        z tymi samymi problemami tzn. niepłodnością. Czekam na propozycję.
        Beata
        • Gość: KA Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.peerte.com.pl 07.03.02, 14:31
          Zaczekamy jeszcze trochę, może odezwą się inne dziewczyny, to będzie nas więcej.
          • Gość: claud Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.proxy.aol.com 07.03.02, 16:39
            Mnie pomysl jak najbardziej odpowiada.Sprobuje sie skontaktowac z jedna z
            dziewczyn , ktora poznalam tu 2-3 miesiace temu.Mysle , ze warto byloby zrobic
            cos w tym kierunku ,abysmy mogly sokojnie,przy herbatce porozmawiac, wymienic
            sie doswiadczeniami.Jestem pewna , ze kazda z nas ma cos cennego do
            zaoferowania.
            • Gość: iner Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 11:26
              Chętnie wzięłabym udział w takim spotkaniu, jeśli oczywiście nie będziecie
              miały nic przeciwko temu. Myśle, że jest to świetny pomysł.
              Pozdrawiam wszystkie. Do zobaczenia.
              • Gość: KA Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.peerte.com.pl 08.03.02, 13:06
                Dziewczyny wypowiedzcie się, czy to spotkanie może być w tygodniu, czy lepiej w
                weekend?
                • Gość: iner Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:22
                  Ja osobiście wolałabym w tygodniu, może być koło godziny 20-tej.
                  • claud Re: Do dziewczyn z Wroclawia 08.03.02, 16:18
                    Dla mnie nie ma specjalnego znaczenia kiedy ma sie odbyc spotkanie.
                    Problem polega tylko na tym , ze we Wroclawiu bede dopiero 13 marca i kilka
                    nastepnych dni bede potrzebowala na pozalatwianie zaleglych spraw.Jezeli
                    planujecie spotkanie juz teraz, to ja chyba sie najwyzej zalapie na nastepne.
                    Jeszcze tylko do poniedzialku mam dostep do Internetu, potem pozostaje mi tylko
                    telefon(Agata Zmijewska 357-97-35).
                    Jestem pewna , ze leczacych sie jest wiecej, ale nie kazdy ma ochote sie
                    ujawniac,Internet to takie bezpieczne miejsce.
                    Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, wroclawianki w szczegolnosci!
                    • gosa29 Re: Do dziewczyn z Wroclawia 09.03.02, 18:37
                      Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które toczą bój w staraniach o dzidziusia.
                      Pomysł spotkania jest bardzo dobry choćby ze względu na wymianę doświadczeń np
                      o lekarzach - aby nie tracić niepotrzebnie cennego dla nas czasu i pieniędzy.
                      Bardzo proszę o wyznaczenie terminu po świętach. Jeżeli nie będzie to możliwe
                      liczę na relację od poznanych tutaj dziewczyn. Pozdrawiam wszystkie gorąco.
                      • Gość: claud Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.proxy.aol.com 09.03.02, 18:56
                        Dostalam wiadomosc od wspomnianej dziewczyny, ktora tez jak najbardziej jest
                        zainteresowana spotkaniem.
                        Pozostaje wyznaczenie daty, moze rzeczywiscie po swietach,pierwszy tydzien
                        kwietnia?Czy ktos ma propozycje co do miejsca?
                        • Gość: claud Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.proxy.aol.com 09.03.02, 19:51
                          Najprawdopodobniej nie bedziemy mogly sie zmailowac online w poniedzialek
                          (roznica czasu).Moj nr telefonu juz znacie, gdyby ktoras z Was chciala sie ze
                          mna skontaktowac(od srody) -dzwoncie smialo!
                          Mozecie przeslac mi swoje namiary na priva:Agatka5468@cs.com (ale tylko do
                          poniedzialku wlacznie).
                          • Gość: KA Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.peerte.com.pl 11.03.02, 10:45
                            Proponuję zatem dzień 04.04.02, tj. czwartek o godz. 18 w kawiarence "Pod
                            Gryfami" w Rynku (blisko domków Jaś i Małgosia). Może nie będę oryginalna i
                            zgapię pomysł z Bajbusa na znak rozpoznawczy dla nas, ale nie chce mi się
                            wymyślać nic innego. Zatem niech każda z wchodzących do kawiarni ma ze sobą
                            gazetę w ręku. Wtedy pozostałe z nas już sidzące przywołają ją do stolika. Do
                            zobaczenia.
                            • Gość: claud Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.proxy.aol.com 11.03.02, 16:29
                              Doskonale!
                              Do zobaczenia.
                            • Gość: iner Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 08:57
                              Witam wszystkie. Bardzo chętnie przyjde na spotkanie. Do zobaczenia.
                            • Gość: KA Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.peerte.com.pl 02.04.02, 10:44
                              Dziewczyny pamiętajcie o spotkaniu, w czwartek 04.04.02 o godz. 18
                              w "Kawiarence Pod Gryfami" w Rynku.
    • gosa29 Re: Do dziewczyn z Wroclawia 02.04.02, 18:19
      JA PAMIĘTAM I RACZEJ BĘDĘ.
      POZDRAWIAM
      • sowika Re: Do dziewczyn z Wroclawia 03.04.02, 09:42
        Ja również postaram się być - to fajna inicjatywa. Pozdrawiam serdecznie
        Sowika
        • Gość: iner Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 10:05
          Ja także pamiętam o spotkaniu i przyjdę.
          Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia.
    • Gość: KA Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.peerte.com.pl 04.04.02, 07:58
      Dziewczyny, dzisiaj spotkanie, godz. 18, kawiarnia "Pod Gryfami"
    • Gość: Beata Re: Do dziewczyn z Wroclawia IP: *.um.dzierzoniow.pl 04.04.02, 08:19
      Mnie niestety nie będzie na tym spotkaniu ;-((((((( ale błagam Was napiszcie o
      czym rozmawiałyście. Baaardzo chciałabym Was poznać, ale może następnym razem.
      Pozdrawiam serdecznie. Beata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka