jego-kurka
06.01.12, 22:37
Witam dziewczyny,
jestem na etapie przełamywania się i wizyty u nowego lekarza.W listopadzie miałam laparo i wtedy też ostatnią miesiączkę.3 dni temu byłam na drugiej kontrolnej wizycie,aby usłyszeć ,że wszystko się zatrzymało-jakby sama tego nie wiedziała...mój lekarz zapisał mi duphaston w dużej dawce na wywołanie @ i jak zawsze clo na jajeczkowanie,które nawet jak występuje to bez pregnylu nic nie chce pękać...zastanawia mnie dlaczego lekarz tak kurczowo trzyma się clo skoro brałam go przez ponad 2 lata i mimo występowania owu z pomacą 'chemii' i super wyników m oraz laparo świadczącej o drożności jajowodów do ciąży nie doszło.
Koleżanka z forum dała mi wiele do myślenie i chce zmienić lekarza..ale też chce spytać z ciekawości jak było u was?co wam zaproponowano zamiast clo?bo przecież są inne leki..u mnie po clo pęcherzyki rosły,ale nie pękały chyba ,żę został podawany pregnyl w dużej dawce,ale wtedy wielkość pęcherzyków była 23-28 mm co według mojego lekarza było ok,a mi się wydaje,że zawsze były przerośnięte