18.11.12, 09:36
dziewczyny potrzebuje porady, ile godzin po podaniu zastrzyku powinien byc stosunek? moj lekarz powiedzial ze nastepnego dnia i jeszcze dzien pozniej, przed chwila wyczytalam ze w dniu podania rowniez. w pt 10 pecherzyk mial 2,05 mm o 22 podanie zastrzyku, wczoraj 23 seks...wczoraj wieczor czulam jajnik wiec pewnie owu byla. czy dzis wieczor nie bedzie za pozno? mam jeszcze pytanie jaka dawke po owu luteiny podjezykowej bralyscie w celu lepszego zagniezdzenia
Obserwuj wątek
    • kavainca Re: ovitrelle 18.11.12, 09:59
      36-40h po zwykle jest inseminacja
    • adormidera1 Re: ovitrelle 18.11.12, 10:02
      mórka jajowa po owu zyje 24 godziny, plemniki w drogach rodnych do 5 dni nawet, najlepiej wiec przed i po smile, na twoim miejscu "poprawiłabym" dziś w południe!!! powodzenia
      • boskajola Re: ovitrelle 18.11.12, 10:11
        a co do luteiny, to mi przy inseminacji zabraniali brac od razu, pamietam, ze musialam jakies dwa dni odczekac
        • kavainca Re: ovitrelle 18.11.12, 21:23
          z luteiną jest tak, że chamuje owu, więc jesli nie ma pewności czy pęcherzyk pękł, to czeka się jakies póltorej doby czyli w sumie 3 od zastrzyku z ovitrellu
    • violetowa_34 Re: ovitrelle 19.11.12, 04:28
      Ja mialam zastrzyk o 10 rano i doktor kazal nam sie przytulac tego samego wieczora i nastepnego dnia rano. Udalo sie, w ciaze zaszlam.
      Powodzenia
      • z_meetropolii Re: ovitrelle 19.11.12, 09:26
        cóż czasu nie cofnę, może to zależy też od wielkości pęcherzyka kiedy pęknie ? będę wiedziała na przysszłość dziękuję za pomoc. wczoraj po południu poprawiliśmy i będzie co ma być smile od grudnia uderzamy do gyncentrum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka