Dodaj do ulubionych

koszt invitro na Starynkiewicza

28.05.14, 10:34
Witajcie kochani,jestem tu nowa,do tej pory tylko czytałam na forum,postanowiłam napisać,gdyż poważnie rozważamy wybór kliniki w Warszawie,ale nigdzie nie moge znaleźć informacji na temat kosztu invitro na Starynkiewicza sad wiemy że jako jedyni nie wymagają badań przed,tylko sami zlecają itd,ale interesuje mnie ile taka refundowana procedura może kosztować?oprócz leków do stymulacji oczywiście,bo one dobierane są dla każdej z nas indywidualnie.czy możecie podzielić się swoimi doświadczeniami na temat tej kliniki?bedziemy ogromnie wdzięczni wink
Obserwuj wątek
    • klm-33 Re: koszt invitro na Starynkiewicza 29.05.14, 08:36
      Rozumiem ze chcesz robić prywatnie na Starkiewicza. Wydaje mi się że koszt to ok 8000 + leki. To jest cennik dwa lata wcześniej jaki słyszałam na korytarzu. najlepiej zapytaj lekarza.
      • d_ka1 Re: koszt invitro na Starynkiewicza 29.05.14, 09:48
        Witaj,dzięki za odp,nie myśleliśmy o prywatnym podejeściu,tylko o refundowanym,ale i tak ciesze sie że odp winklicze że może jest ktoś,kto ma bieżące informacje na temat kosztów,i jakiego lekarza tam wybrać?doradzcie proszę sad
    • klm-33 Re: koszt invitro na Starynkiewicza 29.05.14, 10:04
      chodziło Ci o koszt procedury czy leków bo chyba nie zrozumiałam Twojego posta ?
      • d_ka1 Re: koszt invitro na Starynkiewicza 29.05.14, 10:10
        Koszt procedury wink bo leki to już wiem że są strasznie drogie sad dlatego chce choć troszke określić koszty sad
        • klm-33 Re: koszt invitro na Starynkiewicza 29.05.14, 10:12
          Jeżeli wybierasz się na program refundowany za nic nie płacisz oprócz leków. Wszystkie badania cały monitoring w ramach umowy. Jeżeli będziesz miała zlecony kariotyp i będziesz chciała szybko trzeba zapłacić. Tylko leki są płatne
          • d_ka1 Re: koszt invitro na Starynkiewicza 29.05.14, 10:28
            Kochana,czyli punkcja,i transfer też??
            • klm-33 Re: koszt invitro na Starynkiewicza 29.05.14, 10:30
              Transfer punkcja mrożenie zarodków anestezjolog TAk
              • d_ka1 Re: koszt invitro na Starynkiewicza 29.05.14, 11:11
                Czyli jak dobrze rozumie,to oprócz leków do stymulacji,to sporo tam refundują,praktycznie chyba całość?a powiedz jeśli możesz i chceszsmile ?też tam leczysz się i podchodzisz u nich?
    • klm-33 Re: koszt invitro na Starynkiewicza 29.05.14, 11:19
      Tak całość - leczę się u nich i przeszłam już całą procedurę dwa razy. Życzę Ci powodzenia
      • d_ka1 Re: koszt invitro na Starynkiewicza 29.05.14, 15:47
        bardzo przepraszam jeżeli zadam niestosowne pytanie smileale u kogo się leczysz?i jak tam wygląda kwalifikacja do programu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka