Dodaj do ulubionych

Rybnik, Gliwice, Katowice - u kogo się leczycie?

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 10:12
Witam Was,
Od ponad roku staramy się z mężem o potomka i jak do tej pory były tylko
sygnały ciąży. Włóczę się po różnych lekarzach ale jak do tej pory nic. Każdy
twierdzi, że wszystko jest w porządku i trzeba czekać. Trudno czekać jak się
ma 32 lata. Czy któraś z Was na tym forum jest z rejony Śląska i może podać
namiary na jakiegoś specjalistę w tych sprawach?
Obserwuj wątek
    • mamalgosia Re: Rybnik, Gliwice, Katowice - u kogo się leczyc 23.08.04, 13:34
      Rok to rzeczywiście jest już trochę czasu,a le może nie można sie zniechęcać?
      A byłąś może u dra Michalika (Rybnik)?
      • Gość: Beata Re: Rybnik, Gliwice, Katowice - u kogo się leczyc IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 15:22
        Dr Michalika znam ze słyszenia. Podobno jest dobry, ale w trakcie ciąży.
        Znajome, które do niego chadzały krytykowały go za zbyt instrumentalne podejście
        (?!) -> ma zbyt dużo pacjentek i nie potrafi nad tym zapanować.
        Ale chętnie poznam Twoją opinię....
        • mamalgosia Re: Rybnik, Gliwice, Katowice - u kogo się leczyc 23.08.04, 18:34
          Rzeczywiście pacjentek ma multum, ale chyba wolę, zeby miał ich dużo, niż mało
          (to by źle o nim świadczyło). Mimo to zawsze ma dla mnie czas ( i wiem, że dla
          innych też), wszystko chętnie tłumaczy. Dla mnie najważniejsze jednak jest to,
          że umie pocieszyć, podtrzymać na duchu. Gdy przychodze do niego załamana, to on
          zawsze opowie jakiś przykład kogoś, kto miał tak jak ja i teraz ma np. zdrowe
          dziecko.
    • Gość: sylabina Re: Rybnik, Gliwice, Katowice - u kogo się leczyc IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 23.08.04, 14:15
      Jestem z Kędzierzyna-KOźla. Wstępną diagnostykę przeszłam tu w szpitalu
      powiatowym, teraz zdecydowaliśmy się z mężem na in vitro w Białymstoku. Byłam w
      Novomedice, ale zrezygnowałam z leczenia u nich.
    • ewa11a Re: Rybnik, Gliwice, Katowice - u kogo się leczyc 23.08.04, 17:28
      Ja jestem z Rybnika, tydzien temu bylam 1-szy raz u Pana Andrzeja Rutkowskiego
      który przyjmuje w Wodzislawiu. Sama mialam problem ze znalezieniem dobrego
      lekarza - co sie chyby tak naprawde, przynajmniej w moim przypadku okarze!
      Namówila mnie do niego bratowa, ale co dziwne, jak sie zaczelam dowadywac po
      kolezankach to okazalo sie ze wiekszosc wlasnie do niego chodzi. Na pierwszej
      wizycie dal mi skierowanie na badanie spermy meza, a mnie zalecil mierzenie
      temp. Jak przyjde z tymi wynikami to pózniej mnie czekaja badania. Jestem
      obtymistka i wierze ze mi sie uda, a fakt ze po dwóch latach staran kolezanka
      bratowej jest w 10 tyg. ciazy dodaje mi otuchy !!!(tesz leczy sie u
      Rutkowskiego).
      Andrzej Rutkowski
      ul.Przemyslowa 18F/6 Wodzislaw
      tel. 4565648
      ZYCZE POWODZENIA!!!
    • Gość: Betka Re: Rybnik, Gliwice, Katowice - u kogo się leczyc IP: 80.51.103.* 24.08.04, 12:58
      Hejka, Beata.Ja mam 34 i nic....ale to nic, dalej walczymy.
      Jeśli chodzi o lekarza, to polecam mojego doktorka.Doskonały fachowiec i fajny
      człowiek.
      dr n med. Krzysztof Grettka
      Katowice, ul. Zawiszy Czarnego 6
      tel. 254 03 56
    • mamalgosia Beata 24.08.04, 14:23
      może napisz na priva? Skoro jesteśmy z tego samego regionu i mamy odobne
      problemy...
    • bzubza Betka 24.08.04, 18:15
      Hej! Widze, ze znasz dr Grettke, u ktorego bylam raz (wlasnie z polecenia z
      forum). Czy mozesz mi napisac dlaczego uwazasz, ze jest dobry? Czy ma
      duzo "zaciazonych"? A moze Tobie w czyms pomogl? Szukam potwierdzenia, ze
      znalazlam dobrego lekarza!!! Pozdrawiam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka