kotecek3 21.09.04, 15:30 Dziewczyny.Lekarz przepisał mi ten lek.Czy któraś z Was brała ten lek.Jakie macie z nim doświadczenia? Dodam że staramy sie o dziecko. Dziękuję i pozdrawiam.kotecek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolka2 Re: Clostilbegyt 21.09.04, 15:35 Daj sobie w wyszukiwarke clo a tam będziesz miała dużo odpowiedzi. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
joa344 Re: Clostilbegyt 29.09.04, 17:19 dobry lek ale trzeba brac od 2 dnia cyklu a nie tak jak tam napisali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: Clostilbegyt IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:56 dokładnie tak jak piszą dziewczyny o CLO jest tu mnóstwo informacji. To od którego dnia cyklu się przepisuje jest bardzo indywidualne i zależy np. od długości cyklu danej kobiety. Ja właśnie jestem 3 dzień na CLO, biorę od 5 dc do 9.W piatek idę na 1-sze usg. Pamiętaj, że przy tym leku trzeba miec monitorowany cykl (usg co 2 dni)!!! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
nika782 Re: Clostilbegyt 29.09.04, 21:22 czesc ja brałam clo przez 4 cykle i nic. Nie wiem czy mialam owulacje bo bylam wtedy za granica i nie mialam mozliwosci wykonywac monitoringu,nie zaszlam w ciaze.Przestałam brac ten lek,teraz 1 cykl bez. Od Ewci kupilam testy owulacyjne i pije ziolka oraz łykam wiesiolek,podobno duzo dziewczat zaciazylo Ewa ma dobrą reke,dziewczyny biora clo i robią testy owulacyjne. pozdrawiam-Joanna Odpowiedz Link Zgłoś