Dodaj do ulubionych

jakie endo, żeby dzidzuś miał mięciuti materacyk?

IP: 213.25.161.* 18.10.04, 15:21
Dziewczynki - jaki jest wymiar prawidłowego endometrium (albo chociaż takiego
minimalnego) do zagnieżdżenia się zarodka? W zeszłym cyklu miałam w okolicy
owulacji ok. 10-12 mm. Na usg powiedzieli, że jest od biedy może być, jenak
gin stwierdził, że jest marniutkie i nie wystarczy ...
Jakoś nie udało mi się znaleźć tych informacji.
Obserwuj wątek
    • maretina Re: jakie endo, żeby dzidzuś miał mięciuti matera 18.10.04, 15:24
      rewelacyjne endo! nie wiem czemu gin Cie straszy! zdurnial czy jak?:o
      minimum do zagniezdania to 7 mm. jesli Ty masz 10-12, to super wynik.
      • pollla Re: jakie endo, żeby dzidzuś miał mięciuti matera 18.10.04, 15:28
        maretina dziekuję.
        Mam wrażenie, że większość dziewczyn na tym forum, ma wiedzę lepszą niż
        niejeden gin smile
        • maretina Re: jakie endo, żeby dzidzuś miał mięciuti matera 18.10.04, 15:52
          pollla napisała:

> maretina dziekuję.
          > Mam wrażenie, że większość dziewczyn na tym forum, ma wiedzę lepszą niż
          > niejeden gin smile
          hehehe zebys wiedziala ze tak!
          moj gin w olsztynie ( bardzo go cenie i lubie, ale nie po drodze nam bylo jak
          sie przylozylam do zapoznawania z wiedza medyczna)twierdzil, ze duphaston mozna
          podawac nawet tuz przed owulacja:/. chcial mi dac duphaston od 15 dc na
          sztywno:/. dlatego poszlam do invicty. Bogu niech beda dzieki za te klinike i
          za inne, w ktorej sa fachowcy!
    • Gość: julianna4 Re: jakie endo, żeby dzidzuś miał mięciuti matera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:34
      ja miałam w 13 dc. 9mm i lekarz mówił ze jest dobrze. Takze chyba coś twój
      lekarz pokręcił
      • Gość: pollla Re: jakie endo, żeby dzidzuś miał mięciuti matera IP: 213.25.161.* 18.10.04, 16:25
        ten mój gin (na szczęście były), to wiele rzeczy mi nagadał, które nie mają
        pokrycia w tym, o czym czytam. Ale za to rachuneczki wystawiał nieziemskie.
        Moja karta kredytowa do dzisiaj jęczy na jego wspomnienie... wink
    • samanta25 Re: jakie endo, żeby dzidzuś miał mięciuti matera 18.10.04, 15:44
      Wg mojej lekarki minimum to 8mm a 10-12mm to już rewelka smile
      Powodzenia smile

-------------
      czekam na cud 33 cykl
      www2.fertilityfriend.com/home/samanta
    • zojda Re: jakie endo, żeby dzidzuś miał mięciuti matera 18.10.04, 18:20
      ja marzę o takim pieknym endo, jak Twoje
      mam z tym problemy i po ostatnim USG, jak lekarz zobaczył, że mam w okresie
      okołoowulacyjnym 8 mm, to powiedział, że jest pięknie i w następnym cyklu kazał
      brac się do roboty
      u Ciebie jest ono idealne!
    • Gość: Marta24 Re: jakie endo, żeby dzidzuś miał mięciuti matera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:06
      Dziewczyny, mój gin nigdy nie używał słowa endo. Nie wiem co to jest,mogę się
      tylko domyślać. Jeśli chodzi o moje pęcherzyki to ostatnio wyhodowałam po clo
      tylko jeden ok.21 mm. Mój gin twierdził, że to za mało do poczęcia. Potrzeba ok
      4-5 ładnych pęcherzyków. Nie wiem czy miał rację, im więcej pęch. tym większe
      ryzyko ciąży mnogiej.
      • magdulka26 Re: jakie endo, żeby dzidzuś miał mięciuti matera 19.10.04, 12:25
        Polla moje endo w 15 dc wynosiło 12mm więc jest ok nic sie nie martw.

Chcę zajść tak jak słoneczko.
      • Gość: julianna4 DO MARTY24 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:55
        marta ja mam dokładnie taką samą sytuację jak ty. Też mam 1 pęcherzyk o wym
        22mm ale mój lekarz powiedział ze są szanse i ja w to wierze. Zazywałam clo 5-9
        dc.i 13dc.pregnyl oraz 15 dc. pregnyl.Dziś u mnie 16 dc. ale nie mam zadnych
        wiekszych objawów bolał mnie troszke brzuch a piersi były delikatnie
        nabrzmiale. Napisz mi o swoich objawach. Mam nadzieje że się nam uda.Trzymam
        kciuki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka