madzik10 10.11.04, 09:14 Cześć Vikasku!! Chciałam się dowiedzieć jak się czujesz?? Jak tam usg? Czy wiadomo już ile Was jest. Ja robiłam usg w sobotę i widziałam już serduszko (jedno). Odezwij się!! Całuski!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolka2 Re: Do Vikas!!! 10.11.04, 09:39 Jeżeli pozwolisz, Ja również chcę się dowiedzieć co u Ciebie. Napisz koniecznie jak się czujesz no i "ile maleństw jest w Tobie" już nie mogę się doczekać Trzymaj się cieplutko i uwżajcie na siebie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: Do Vikas!!! 10.11.04, 12:10 Przymierzam sie od kilku dni zeby napisac co u mnie i jakoś nie mogłam nie dlatego,że niechcę tylko jeszcze nie mogę powiedzieć jak jest. Poza tym czuję się dobrze.Ciąża rozwija się prawidłowo. w piatek ide do doktorka pewnie zleci mi mnóstwo badań, bo po wyjściu ze szpitala nie robiłam żadnych. nie męczą mnie poranne mdłości,nie mam zachcianek(chyba się zaczynają bo jem żółty ser z musztardą), nie mam apetytu więc schudłam trochę.wieczorem boli głowa,szybciej chce mi się spać,no i kręci mnie w żołądku.Cały dzień odbija mi się wszystko nawet woda i to jest trochę uciążliwe,ale jak same widzicie nie mam powodów do narzekań.Moje siostry zaczynały odczuwać zmiany od 3 miesiąca i u mnie pewnie też tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik10 Re: Do Vikas!!! 10.11.04, 13:51 No to trzymasz się całkiem nieźle!! Ja mam mdłości od rana do wieczora i w dodatku problemy z żołądkiem, brrrrrrr. A utyłam już niestety po samej stymulacji parę kilogramów i zaraz czeka mnie pewnie ciąg dalszy. Z niecierpliwością czekam na wiesci od Ciebie (a raczej Was). Pozdrawiam serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: Do Vikas!!! 10.11.04, 15:53 Madzik dobrze,że masz apetyt.potem wszystko zgubisz. pamiętam jak przy hiperstymulacji ważyłam 69 kg to był koszmar zwłaszcza przy moim 158.Wyobrażam sobie co bedzie za pare miesięcy-antałek,kulka?! Nieważne oby wszystko było ok!!! Bedzie dobrze!!! Ps Który u Ciebie tydzień? u mnie dziś 8 tc jeśli na wp wpiszesz w wyszukiwarce blastocysta, potem znajdziesz link Cud życia-czekając na dziecko obejrzysz sobie świetne zdięcia płodu w danym tygodniu oraz jego rozwój.ja mam chopla na tym punkcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Do Vikas!!! 10.11.04, 19:59 no to babki spójrzcie na to SUPER! i.timeinc.net/time/covers/1101021111/womb/womb_master.swf Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: Do Invicta 10.11.04, 23:15 te zdiecia są super,niektore wręcz śmieszne i nieprawdopodobne.to naprawdę cud od początku do końca.każdemu kto tego pragnie życzę takich cudów jak najwięcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzik10 Re: Do Vikas!!! 15.11.04, 12:29 Z tymi tygodniami ciąży to jest śmiesznie. Wg. mnie to teraz jest 8tc, ale wg. lekarza 11 (on liczy od dnia ostatniej @). Chyba 11 tc bardziej mi odpowiada, "czuję się bardziej w ciąży". Tak więc jak ktoś mnie o to pyta to zaczynam się jąkać, bo nie wiem którą liczbę podać! Vikasku! Ja miałam transfer równo tydzień po Tobie. Ciekawe jak będziemy rodziły? Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: Do Madzik10 15.11.04, 16:48 Świetnie!Ciąża mnoga czy pojedyńcza?Ja jeszcze nie mogę powiedzieć,ale w środę powiem. Mnie lekarz też wyliczył 10 tc,a mi jak nic wychodzi 9 tc. Pojęcia nie mam skąd to się wzięło,a najśmieszniejsze, że usg określa wiek ciąży na 9 tydzień.Zapytam przy najbliższej wizycie. U mnie wszystko ok,a u Ciebie mam nadzieję,że też. Termin porodu mam na 08.06.2005. Skąd jesteś bo nie bardzo pamiętam? Wybierasz się na szkołę rodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
madzik10 Re: Do Madzik10 18.11.04, 08:30 Przepraszam, że tak odpowiadam z przerwami, ale z netu korzystam najczęściej w pracy (w domu już odpuszczam). Moja ciąża jest pojedyńcza ();??), troche byłam nastawiona na dwa serduszka. Termin porodu mam wyliczony na 17.06.; no i do szkoły rodzenia oczywiście będziemy chodzić, wszyscy mówią,że to ogromnie pomaga. A jak Twoje dolegliwości po stymulacji, ja ciągle czuję jajniki, tak podobno może być przez ok. 3 m-ce. Pozdrawiam Madzik z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
kam_a Re: Do Vikas!!! 18.11.04, 08:47 Dziewczynki, pozdrawiam Was serdecznie i Wasze dzidzie ))))) Ciekawe jak mi lekarz zacznie liczyć ? )) 23 list. pierwsze USG, mam nadzieje , że będzie juz widać sedruszko, to bedzie 25 dzień od zapłodnienia )) Trzymajcie sie cieplutko . Kama. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik10 Re: Do Vikas!!! 18.11.04, 09:12 Pewnie tak jak nam, czyli od ostatniej @! A USG i tak pokarze swoje!! Ale co tam, najważniejsze żeby wszystko było w porządku!! I tego życzę serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś