paula005 14.02.05, 21:23 Czy któraś z Was leczy się u niego? Jeśli tak, to jakie macie odczucia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agwoj Re: Dr Rokicki 15.02.05, 09:51 Leczę się u niego od niedawna ale jetem zadowolona z fachowego podejścia. Na pierwszej wizycie zapowiedział, że łatwo nie będzie ale to sobie cenię bo przynajmniej nie obiecuje gruszek na wierzbie... Może trochę drażnić fakt, że sprawia wrażenie jakby nic nie pamiętał z poprzednich wizyt czy rozmów telefonicznych ale przecież nikt nie jest idealny. Zresztą łatwo sobie przypomina wystarczy że wystuka Twoje dane w komputerku Odpowiada na wszystkie pytania chciaż sam z siebie nie jest zbyt wylewny... Póki co - jestem zadowolona z wyboru tego właśnie lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
anulek69 Re: Dr Rokicki 15.02.05, 13:04 Witaj, ja jestem pacjentką dra Rokickiego. Prowadził moje zabiegi invitro, udało się za 3-cim razem i teraz czekam na moją dziewczynkę. Doktor rzeczywiście jest małomówny sam z siebie ale odpowie na wszystkie pytania. Moim zdaniem to b. dobry specjalista, doświadczony i nie przesadza z badaniami, lekami itd. Zależy komu co odpowiada, mi np. odpowiadało jego podejście i wreszcie skończyło się wyczekiwaną ciążą. Wiem jednak, że niektóre dziewczyny wolą jak ktoś zajmuje się nimi dokładniej, pamięta wszystko, zaleca mnóstwo badań. Osobiście polecam Rokickiego. Pewnie gdyby mi się nie udało, miałabym nieco inne zdanie, ale cóż, tak to już jest. Trzeba być tylko pewnym, że wreszcie pojawią się te dwie upragnione kreseczki ) Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś