asiastach 26.02.05, 14:59 Zrobiłam test w 32 dc i wyszły piękne kreseczki, jestem strasznie szczęśliwa. Pierwszy cykl na CLO i duphastonie i udało się. Pozdrawiam i życze wszystkim tego upragnionego dnia Asia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe78 Re: Będę mamusią :)) 26.02.05, 15:12 Gratulacje, gratulacje, gratulacje!!!! Dbaj o siebie i o dzidzię!!! Jak długo się staraliście? Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
asiastach Re: Będę mamusią :)) 26.02.05, 15:23 Staralismy sie od wrzesnia. Wydaje mi sie ze to Duphaston mi pomógł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: Będę mamusią :)) 28.02.05, 13:23 Nadrabiam, nie było mnie, ale muszę dopisać... Ogromniaste gratulacje Uważaj na siebie i fasoleczke. Pozdrawiam,Ola 33 cykl starań (w tym trzeci "odpoczynkowy" Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: Będę mamusią :)) 26.02.05, 15:40 serdeczne gratulacje życzę pięknych 9 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
monek26 Re: Będę mamusią :)) 28.02.05, 14:41 gratuluje Ci bardzo bardzo mocno dbaj teraz o siebie i dzidzie!!! mam cicha nadzieje, ze moze i mnie sie uda , testuje za tydzien, to moj pierwszy cykl z CLO... Jeszcze raz duza buźka Pozdrawiam a mam pytanie czy mialas jakies objawy, czulas ze jestes w ciazy ? czy po odczekalas i prostu zrobilas test i wyszly dwie krachy? Odpowiedz Link Zgłoś
asiastach Re: Będę mamusią :)) 01.03.05, 07:32 Mam nadzieje, że Tobie również uda sie za pierwszym razem; pierwszym objawem było chyba to, że dostałam zapalenia jak nigdy dotąd, tydzien sie meczylam zeby to wyleczyc, bylam wtedy u lekarza i nawet robil mi usg ale jeszcze nic nie bylo widac. Owulacje mialam 15 dc i wyliczylam sobie ze @ powinnam dostac 30 dc poczekalam 2 dni i zrobiłam test. Troche wczesniej niz zawsze zaczely mnie kluc po bokach piersi. Dokładnie 8 go dnia po owulacji bolał mnie brzuch tak dziwnie wiec pewnie wtedy dzidzius sie zagniezdzał. Odpowiedz Link Zgłoś
michalinnaa Re: Będę mamusią :)) 28.02.05, 14:51 Moje gratulacje, naprawdę jesteś szczęściarą. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes59 Re: Będę mamusią :)) 28.02.05, 14:56 Asiu moje serdeczne gratulacje. Życzę spokojnych 9 miesięcy. Podniosłaś mnie na duchu.Przyszły cykl zaczynam z Clo i mam nadzieję,że tak jak Tobie uda się w pierwszym. Dbaj o Siebie i Fasolkę. Ps.Gratulacje dla tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
beettinna Re: Będę mamusią :)) 28.02.05, 19:00 proszę odpisz mi czy jaki już wiesz że jesteś w ciąży to nadal bierzesz duphaton czy go odstawiłaś?dzięki wielkie za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
asiastach Re: Będę mamusią :)) 01.03.05, 07:18 Duphaston biore nadal bez przerwy od 16 dc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiastach Re: Będę mamusią :)) 01.03.05, 07:19 agnes59 trzymam kciuki i życze dzidziusia w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
nisiula Re: Będę mamusią :)) 01.03.05, 10:42 Gratulacje!!!!!!!! Dbaj o siebie i dzidziusia , trzymaj się ciepło ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malta9 Re: Będę mamusią :)) 01.03.05, 17:10 No przede wszystkim gratuluje ci szczerze Napisz prosze czemu brałas duphaston, tzn jaki miałas progesteron po owulacji, ze ci go przepisali? Ja mam 5 dni po owu 12 i nie iwem czy to nie ciut mało? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meniutka Re: Będę mamusią :)) 02.03.05, 11:30 Witaj! Na sam początek bardzo szczere gratulacje!!!!! Napisz mi jak stosowałaś te CLO i duphaston, od którego do którego dnia cyklu i czy mogę tak samo to stosować bez konsultacji lekarza. W przyszłym m-cu wybieram się na inseminację, ale nie wiem czy nie przesunąć o jeszcze jeden m-c i spróbować tak jak ty. Cykle mam mniej więcej regularne 28- 30 dni. Dzisiaj mam 22 dc i bolą już mnie piersi, więc to oznaka, że i w tym m-cu sie też nie udało!! Marzena 22 cykl starań Odpowiedz Link Zgłoś
mia79 Re: Będę mamusią :)) 02.03.05, 14:24 Jeśli po 5-7 dniach po owulacji progesteron wynosi co najmniej 10 jednostek, to świadczy to o przebytej owulacji.12 jednostek jest jak najbardziej ok, chociaż niektórzy uważają,że dobrze jest dla zagnieżdżenia się zarodka jeśli go jest około 15 jednostek Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: Będę mamusią :)) 02.03.05, 11:56 gratulacje!!!! ogromne pozdrawiam i zycze duzo zdrowka Odpowiedz Link Zgłoś