ziabuchna 23.04.05, 15:28 Czy ktoś wie, jak wygląda cennik leczenia w InviMedzie? Będę wdzięczna za kazdą informację!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola77 Re: cennik badań 23.04.05, 17:25 Oj chyba ceny wzrosną w Invimedzie. Zajrzałam na ich stronę. Mieli tam przedtem cennik, a tu strona w budowie. Oj niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: cennik badań 28.04.05, 11:04 No nie wiem. zależy o które badania ci chodzi. ja się tam lecze od 1,5 miesiaca (dr. Dworniak) i jest tak, że za kazdą wizyte z USG płacę 100 zł do tego badania: badanie nasienia - 100 zł i badanie krwi u obojga, żeby wykluczyć jakąś niezgodność - po 90 zł od kazdego. Nie robią tam HSG, ale proponują zrobienie zazwyczaj w Szpitalu Na Damiana - koszt ze znieczuleniem 800 zł. ja jednak dojeżdzam z daleka. i załawtiłam takie badanie u siebie na koszt kasy chorych. trochę się boję, ze będzie boleć ale juz obmyślałąm, ze poprosże o znieczulenie najwyzej dopłacę za nie prywatnie. to na arzie tyle co wiem o kosztach. a najlepiej zadzonić do nich i o taki cennik poprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
ziabuchna Re: cennik badań 04.05.05, 22:20 dziekuję ci bardzo za informację- ja od niedawna zostałam pacjentką dr Dworniaka. Na razie mam mnóstwo obaw. Ja jestem po HSG w swoim mieście, bez znieczulenia. Zabieg był bolesny, ale gorsze mam chyba bóle miesiączkowe. trzymaj się ciepło- pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś