Dodaj do ulubionych

pieniadze.

IP: 193.178.168.* 18.07.02, 16:30
Dziewczyny czy was przypadkiem nie bierze cholera gdy macie swiadomosc iz
placicie regularnie co miesiac tyle pieniedzy na kase chorych i nic z tego
nie macie? Mam do wyboru albo zaplacic 700 PLN za badanie genetyczne lub
czekac w kolejce do IMiD 1/2 roku. (!!!!!!) Do tego dochodzi tona innych
badan: 500 PLN, 1000 PLN itp... Do tego zabieg, leki i wizyty ok. 10000 PLN.
Czy ja mam zostac prostytutka by sobie dorobic ? Chyba tak i to luksusowa bo
potrzebuje wiecej pieniedzy. Mozna sie zalamac. Czasami ktos cos napisze w
gazecie albo ktos cos pisne w sejmie i na tym zasr...ny koniec. Wszyscy maja
nas gdzies. Jesli macie jakis pomysl na zrobienie wieeeelkich pieniedzy to
dajcie znac. Chetnie sie przylacze. Nawet moze to byc skok na bank.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: olifka Re: pieniadze. II IP: 193.178.168.* 18.07.02, 16:36
      Zapomnialam dodac, iz bylam dzisiaj w pewnej klinice na badaniu czystosci.
      Mojej lekarki nie bylo wiec poszlam do innej. Gdy babsztyl gangsterski wyczytal
      na karcie, iz mam problemy z plodnoscia to natychmiast zaczal polecac
      klinike "sraty taty" i wybitnego specjaliste, z ktorym studiowala dr "pindzie
      mindzie". Oczywiscie ani o klinice ani o tym wybitnym lekarzu nigdy nie
      slyszalam a jestem w temacie od kilku lat. Nie jest to moja pierwsza tego typu
      przygoda. Poprostu rzygac sie chce.
      • Gość: agata30 Re: pieniadze. II IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 18:48
        Olifka!
        Jest tak ze troche tych badan to nam sie nalezy bezplatnie. Ale.........no
        wlasnie jest ale. Po pierwsze czas, jak bardzo Ci zalezy zeby te badania byly
        wykonane juz, juz. Po drugie mozliwosc wyciagniecia na nie skierowania,
        niestety niektore ,jak to ladnie o nich napisalas wyzej, nie bardzo chca Cie na
        nie kierowac.Pewnie jest jeszce duzo tych ale. Jakie badania Ci sie naleza w
        ramach kasy chory chorych w danej klinice czy poradni znajdziesz na stronie
        kasy chorych. Ja gdzies na bocianie podawalam kiedys link. Na pewno hormony i
        USG sie nam naleza i jeszcze sporo innych, teraz nie pamieta. Ale musisz liczyc
        sie z czasem i niestety czasami z niezyczliwoscia. Wybor mamy taki , albo to
        zniesc i kasa zostaje w kieszeni, albo pedzic do prywatnej kliniki gdzie
        zrobimy wszystkie badania i zaplacimy z usmiechem na ustach pani w kasie.

Udalo sie z ta wyszukiwarka bocianowa? Zdaje sie ze wchodzilas nie na ta co
        trzeba. Musisz wejsc na szukaj z ikonka lupy zaraz nad forum.

Agata
        • Gość: olifka Re: do agatyII IP: 193.178.168.* 19.07.02, 08:41
          Dzieki za dobre slowo. Nie wiem dlaczego ale nie moge sie dostac do odpowiedzi
          na moje pytania na temat wyszukiwarki. Na inne tematy w forum wchodze normalnie
          (???). Jak naciskam swoj temat to wychodzi mi jakis error. Nie mam pojecia o co
          chodzi. Z wyszukiwarka jest dalej tak jak opisalam. Wczoraj troszke sie
          zalamalam gdy przeliczylam wszystkie wydadki. Myslalam, ze mam zaoszczedzone na
          leczenie a tu sie okazuje, ze jednak nie mam sad Do tego ta lekarka u ktorej
          bylam doprowadzila mnie do szalu. To nie jest pierwszy taki przypadek z ktorym
          sie zetknelam. Gdybym nie siedziala w temacie od kilku lat to pewnie dalabym
          sie tej lekarce namowic na ta klinike "pindziu-mindziu" i jeszcze bylabym jej
          niezmiernie wdzieczna za zalatwienie miejsca u tej "renomowanej" klinice.
          Przeciez to jest zwykle naganianie "frajerow". Zdenerwowalo mnie to iz kobita
          wiedziala, iz jestem po 2 zabiegach InVitro i inseminacji, ze znam sie na tym.
          Jednak przez 1/2 godziny robila mi wyklad na temat leczenia bezplodnosci.
          Wymieniala takie sposoby leczenia jak : inseminacja lub InVitro (!!!).
          Sorry ale troche sie czuje do kitu.
          Pozdrawiam,
    • Gość: zaza Re: pieniadze. IP: 2.2.STABLE* / 192.168.20.* 20.08.02, 03:56
      mylicie sie ,ze hormony sa robione za darmo.
      teoretycznie tak , ale sprobujcie znalezc lekarza
      ,ktory ma podpisana umowe z kasa chorych na badania
      hormonalne ,albo bedzie chcial wypisac skierowanie na
      takie badanie,.bylam kiedys w ciagu jednego dnia u kilku
      ginekologow w tej sprawie ,dodam w poznaniu.warunkiem
      jest zostanie jego pacjentka.i zaczynaj polke od nowa.
      lecze sie prywatnie u profesora..ktory nie moze mi
      wypisac skierowania,bo nie ma umowy z kasa..w tym
      zakresie,w klinice nie przyjmuje.wyjsciem jest tylko
      przyjecie mnie do szpitala.ja tych badan potrzebuje
      duzo. musze bulic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka