truskaweczka7 22.06.05, 00:49 podzielcie się informacją, jak to jest, jakie są ew. komplikacje, ile się leży w szpitalu i ile po tym świństwie można zacząć znowu starania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskaweczka7 Re: HSC-która z Was miała? 22.06.05, 11:45 żadna z Was nie miała robionej histeroskopii? Mam iść do szpitala i nie bardzo wiem czy się na to zgodzić? Poratujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: HSC-która z Was miała? 22.06.05, 18:07 Masz to hsc we Wrocku? Napisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
paula242 Re: HSC-która z Was miała? 22.06.05, 18:46 Ja miałam robioną histeroskopie w Łodzi.Miałam robione to z znieczuleniu miejscowym ale mimo wszystko troszke bolało.U mnie wykryto polip którego od razu usunięto.Jak mi lekarz powiedział to zawsze przy takich badaniach jest jakaś ingerencja w narządy, może się pojawić krwotok jeśli coś zostanie naruszone ale nic poważniejszego.Po badaniu poleżałam pół godzinki i pojechałam do domu Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: HSC-która z Was miała? 22.06.05, 22:42 paula242 tak tylko ja mam isc co najmniej na 2 dni i zastanawiam się czy nie może się tak skończyć, że tak spaskudzą w środku, że ivf będzie niemożliwa, poza tym zzastanawiam się ile to później się musi goić, żeby zacząć starania? Odpowiedz Link Zgłoś
olek771 Re: do tekli 12 23.06.05, 10:33 Ja miałam we Wrocławiu w kwietniu w Euromedicare - robił mi Barcikowski. Samo badanie trwa może 10 minut, zasypiasz na 20. Brzuch mnie potem specjalnie nie bolał i ogólnie czułam się ok. W ciąże można zachodzić już w następnym cyklu po badaniu (jeżeli wyjdzie ok).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: do tekli 12 23.06.05, 11:14 Na tym forum prawie każda miala. Daj na wyszukiwarkę HSG i będziesz miała wyczerpujące informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: do moni515 23.06.05, 21:27 nie ma sprawy ale wychodzi na to że mój gin chce zastosować coś co niewiele osób miało. Eksperyment? Odpowiedz Link Zgłoś