Dodaj do ulubionych

kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@?

05.07.05, 08:48
czy któras z was miała 2 kreski na tescie sikanym przed terminem @
Bo ja tak mysle ze my tu dywagujemy
kiedy?
jak?
zagniezdzone?
ile po owu?
ile po zatrzyku?
a czy ktorejkolwiek test sikany pokazał 2 kreski przed terminem @???????????
Obserwuj wątek
    • monia515 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 09:06
      Tak. Quick-test pokazał mi 2 kreski w 20 dc przy cyklach 29 dniowych.
    • invicta1 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 09:59
      testowałaś???
      • monia515 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 10:18
        Dwa lata temu miałam te II krechy.. buuuu.. (zaszłam sama z siebie-czysta
        naturalka). Poroniłam niestety.
        A teraz od długiego czasu nie robię testów- zawsze czekam na @. To niepotrzebny
        stres.
        pozdrawiam

A Ty jeszcze w naszej ziemi ojczystej? Miałaś jechać na wywczasy..
        • invicta1 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 10:22
          za 2 tygodnie pojadę (już mam rezerwacje)-jak nie zaszłam-tym razem czekam na @
          z niecierpliwością
          • monia515 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 10:32
            No coż- dostaniesz @- trudno- dolegliwości i obfite krwawienie mozna złagodzić
            lekiem ziołowym p/krwotocznym - Hemorigen i wapnem. Ja zwykle dostaję @ na
            wyjazdach i te 2 środki są nieocenione.
            A jak zaszłaś- to tylko się cieszyć! smile)) Oczywiście od razu idź do lekarza po
            radę! I na pewno luteinka na podtrzymanie. I cera znów wróci do gładkiego
            stanu..
            Kiedy Ci wypada termin @? Może teścik bys zrobiła?
            • invicta1 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 10:35
              kurde właśnie sprawdziłam, ze najdłuższy cykl w ostatnim półroczu miałam 31
              dniowy czyli tes dopiero powinien być przyszłą środę/czwarte, a we wtorek za 2
              tygodnie mam wylot-a jakbym zaszła, to pojadę Kartuz najwyżej-chce mieć @ i to
              jak najszybciej!
      • justynek13 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 10:34
        tak i zla jestem
        bo oczywiscie jedna kreska!!!
        ale ja glupia jestem teraz bede roztrzasac czy to nie za szybko jednak
        ech zla jestem na siebie!!!
        • invicta1 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 10:36
          dlatego pisałam,zebyś czekała do terminu-ale wiem jak to jest-chociaż ja zawsze
          czekałam poza 1 razemsmile
          póki nie ma @ jest nadzieja, ale współczuję, bo pierwsza @ po clo, to był dla
          mnie szok-miałam wszystkie objawy
          • justynek13 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 10:41
            invicta1 napisała:

> dlatego pisałam,zebyś czekała do terminu-
            no mialam taki zamiar naprawde ale nie wytrzymalam zerwaklam sie rano z lozka i
            biegiem po test biegiem do lazienki i juz! normalnie to bylo poza mna
            bez sensu
            ale powiem ci ze troche tak jak w twoim przypadku
            jestem przed wyjazdem w gorysmile
            no i jesli bede w ciazy to wszytsko zmiania
            w gory pojade ale napewno nie bede po nich biegac jak kiedys wyprawy no 14
            godzinne!
            bede sobie spacerowac w dolinkachsmile
            \a jesli @ przyjdzie to zaszaleje na maxa zadnych prochow oprocz bromka i
            wiesiolaka , piwko slowackie i w gory!!!!! poszaleje!!! a co - tak sie pocieszm
            ale wiadomo wolalabym inaczej
            • invicta1 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 10:43
              u mnie nie bedzie raczej wyboru-jakby ciąża nie bede mogła pojechaćsad byłby duży
              kłopot z odkręcaniem tego w ostatniej chwili i tak bardzo chcę jechać...
              • dazzle Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 10:46
                no, kochaniutka, Ciebie zadowolić, to naprawdę trudno wink)))
                • invicta1 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 10:53
                  cześć Mama!
                  to byłaby złośliwość losusmile nie zachodząca mimo stymulacji zaszłaby akurat przed
                  życiową wyprawą i to bez leków
                  • justynek13 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 10:58
                    invicta1 napisała:

> to byłaby złośliwość losusmile
                    hmmmm
                    a nie jest tak invicto, ze podswiadomie liczysz ma ta zlosliwoasc?
                    • invicta1 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 10:59
                      przysięgam, że tym razem NIE
                      marzę o tym wyjeżdzie jak szalona, ale nie mogę spokojnie się zacząć
                      przygotowywać, bo ciągle nie wiem, co będzie
                      • justynek13 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 11:04
                        invicta1 napisała:

> przysięgam, że tym razem NIE
                        > marzę o tym wyjeżdzie jak szalona,

smile)) wierzesmile
                        a ja planujac juz kolejny cykl beztroski , pomysluje ze moze w gorach przy
                        piwku "bez myslenia-nakrecania" sie uda, hih jakasz szalona jestem
                  • dazzle Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 11:04
                    kochana, los to kocha. ja tak zaszłam. a planowaliśmy wakacje w Australii...
                    • invicta1 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 11:05
                      Dazzle przerażasz mniesmile mam bilety do Malezjismile
                      • dazzle Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 11:10
                        ta, ta, ta.
                        myśmy kupowali mieszkanie, planowali remonty, przeprowadzkę, a na koniec wyjazd
                        do Australii
                        dobrze, że chociaż mieszkanie kupiliśmy...
        • justynek13 precyzuje pytanie 05.07.05, 10:38
          no bo tak mysle ze w "naturalnych cyklach" to jest mozlie np owu wystepuje
          wczesniej duzo niz sie przewiduje...
          ale w takich stymulaowanych ,ktos mial 2 kreski np 10 dni po owu???
          • dazzle Re: precyzuje pytanie 05.07.05, 10:45
            babo! a pocekajze!
            u mnie w 32 dc byla blada kreseczka, bledziusia. na 2 ciązowych i 4
            owulacyjnych bledziusia taka, że nie wiedzialam, czy to sie za duzo moczu
            nalało i sie rozbryzly barwniki, cy cuuuuś. a to było 20 dni po owu!!!
            pocekajze babo!
            a jak nie bedzie dziecków - to jedz na piwo, jedz bromka (polecam też
            Castagnus), wit E, wiesiołka i kochaj swojego męża. i ciesz się wolnością.
            łykaj ją łapczywie....

do mnie jedzie łóżeczko... a wolność idzie się rybkać smile
            • monia515 Re: precyzuje pytanie 05.07.05, 11:00
              Oj Invicta... ja to myślę, że Ty mogłas zaciążyć z odbicia.. ja Ci mówię.. coś
              mi się tak zdaje..
              A o wczasy się nie martw- wiesz ile sępów tylko czeka na Last Minute??
              Kartuzy... piekna sprawa! Bywało się tam dawnymi czasy..
              • invicta1 Re: precyzuje pytanie 05.07.05, 11:01
                ja nie chcę w tym cyklu!!!!
                a last minute odpada-to wyjazd bez biura
            • justynek13 Re: precyzuje pytanie 05.07.05, 11:01
              dazzle napisała:

> babo! a pocekajze!
              > u mnie w 32 dc byla blada kreseczka, bledziusia.a to było 20 dni po owu!!!
              wow!!!!! pocieszajace
              naprawde nie chcialam tego zrobic, to sie stalo bez myslenia wstalam jak
              lunatyk piata rano , koszyczek z testami - mam-
              szklaneczka na siusiu - mam
              łazienka buch i po wszytskim!!!
              nie MYSLALAM zero rozsadku!!!!
              > a jak nie bedzie dziecków - to jedz na piwo, jedz bromka (polecam też
              > Castagnus), wit E, wiesiołka i kochaj swojego męża. i ciesz się wolnością.
              > łykaj ją łapczywie....
              i tak zrobie!!!!!!!!!!!!!!!
              taki mam zamiar wlasniesmile
              >
              > do mnie jedzie łóżeczko... a wolność idzie się rybkać smile
              ale szczescie biegnie wielkimi krokami coraz wieksze i narazie zapelni ta luke
              po wolniosci na 100%smile
              • dazzle Re: precyzuje pytanie 05.07.05, 11:08
                z tym szczęsciem, to względnie jezd...
                łobecnie wali mnie po pęcherzu
                jezd mi znowu niedobze
                nie moge siedziec w pracy, a siedze
                nie moge lezec, bo nie ma takiej pozycji, w której nie dostawałabym po wątpiach
                moge czekac
                mam spuchnięte baniaki zamiast stóp, bo jest gorąco
                chce mi się spać
                czekam i inkubuję
                i nikt nie pyta, jak tam ja
                wszyscy pytają jak ona...

przestaję istnieć?
                kupa szczęścia z tego będzie, to prawda...
                • justynek13 ja pytam jak tam TY!!!! 05.07.05, 11:31
                  NIE MOZEMY sie zatracic!!
                  kochana jest was dwie smile)))
                  narazie połączone ale juz niedlugosmile
                  buziaki kochana mamo i zosieńskosmile
                  • invicta1 Re: ja pytam jak tam TY!!!! 05.07.05, 11:37
                    Dazzle kiedy Zosia zobaczy nasze piekne niebo i słoneczko i milutko ryknie na
                    powitanie?smile
                    • dazzle Re: ja pytam jak tam TY!!!! 05.07.05, 11:59
                      Zofia ma termin na 16 sierpnia. Po cichu liczę, że urodzi się w terminie, albo
                      troszkę przed. Ale nie poooooooooooooo sad((
                  • bee1979 2 kreski przed terminem 05.07.05, 11:54
                    ja mam 2 kreski przed terminem, dzis mimo postanowien, ze nie bede testowac
                    przed terminem, po raz kolejny zrobilam test, jestem w 32 dc, (najdluzszy cykl
                    38dni), mam 2 kreski, druga nie jest juz slaba,sa to grube kreski!!! , w
                    poniedzialek pojde na krew, jesli do tej pory oczywiscie nie pojawi sie @.
                    CHCE BYC MAMA, ale jak juz zobaczylam te kreski to oprocz niepokoju, radosci i
                    prosb typu "Boze zeby sie w koncu udalo", pojawilo sie w mojej glowie
                    beznadziejna i egoistyczna mysl: jak jestem w ciazy to nie pojade na wakacje :-
                    (, a tak sie cieszylam(w planach mamy Krete, a w 1 trymestrze raczej nie powino
                    sie latac)....Czlowiek to jednak beznadziejny egoista...
                    • monia515 Re: 2 kreski przed terminem 05.07.05, 11:58
                      Gratulacje! No chyba nie pojawi się @ skoro jesteś w ciąży. Weź coś na
                      potrzymanie i do lekarza.
                      • bee1979 Re: 2 kreski przed terminem 05.07.05, 12:29
                        monia, 2 kreski przed terminem to jeszcze nic pewnego, dopoki nie zobacze
                        kropki na usg, datąd nie bede na 100% pewna. Pozdrawiam
                    • justynek13 bee brawo!!!!!!!! 05.07.05, 12:19
                      ale fajnie
                      a z tym egoizmem to wszytskie w wakacje to przezywamysmile
    • katka113 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 12:20
      A ja nigdy w życiu nie widziałam 2 kresek... choć tak bardzo chciałam.
      Oddałabym wszystkie wyjazdy - góry wysokie i morze szeroekie - bez
      najmniejszego żalu
      • wiktoria33 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 12:29
        oddam wszystkie wyjazdy te przeszle i te przyszłe w najpiekniejsze góry i morza
        i gdzie chcecie za.... 2 kreski
        Nigdy w zyciu ich nie widzialam
        W piatek jade do Chorwacji i co z tego
        Ale chetnie bym nie pojechala jakbym tylko miała TEN powod
        • bee1979 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 12:40
          ja wierze,ze w koncu kazdej z nas sie uda, a wakacje to szczegolnie dobry
          moment, mozna sie w koncu zrelaksowac, ma sie ochote na bzykanko.... a potem to
          juz tylko zostaje czekanie na wyniki
          Pozdrawiam serdecznie
          • wiktoria33 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 05.07.05, 16:05
            ja juz w nic nie wierze.. (ani w zadnego Aleksieja tez nie choc wedlug niego po
            wakacjach bede juz w ciazy ;0
            trzymaj sie bee
            • bee1979 Aleksiej 05.07.05, 16:37
              Aleksiej- brzmi jak medycyna naturalna....ziółka?
              • wiktoria33 Re: Aleksiej 05.07.05, 16:40
                Tak "naturalna", bioenergoterapeuta leczący modlitwą...
                Poczytaj wątek MOZE NIEWIARYGODNE ALE ....
    • truskaweczka7 Re: kto mial 2 kreski na sikanym przed terminem@? 06.07.05, 22:31
      invicta1
      a ja i tak życzę Ci 2 kresek i nigdzie się nie ruszaj, a jak mi obiecasz te 2
      kreski - może być na później - to wezme od Ciebie tę Malezję, niech stracę.
      Sorry, że się tak wtrącam, ale ubawiłyście mnie, hej. Udanego
      lotu................do gna na fotelik i maluchowi kazać ładnie się ustawić na
      usg!!!
      • invicta1 eeeeeeeeeeejjjjjjjjj no weźcieeeeeeeeeee!!!:)))))) 06.07.05, 22:40
        ja wiem, ze to szajba lecząc niepłodność czekać z utęsknieniem na @, ale ja tak
        marzę o tym wyjexdzie-no zyczcie mi przywiezienia małego turysty z wakacji, ale
        nie kiblowania w domu!smile))
        pozdrawiam
        • truskaweczka7 Re: eeeeeeeeeeejjjjjjjjj no weźcieeeeeeeeeee!!!:) 06.07.05, 23:31
          no to OK, jedź, a raczej leć se na te wakacje i potem dopiero " lotem bliżej"
          na fotelik do piguły na betę i do gina na aerodromsmile
    • invicta1 JUSTYNEK! 08.07.05, 09:40

• invicta1 Re: JUSTYNEK! 08.07.05, 09:40
        i co?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka