Dodaj do ulubionych

ważne pytanie!

05.07.05, 10:08
czy po luteinie moze przesunąć się @? brałam już kilka razy progesteron i
zawsze byłą jak w zegarku. dzisiaj powinien być 1 dzień cyklu a tu nic,
dodatkowo temp powyżej 37 stopni. czy to moze być wina luteiny?
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: ważne pytanie! 05.07.05, 10:09
      ale czekaj-skoro dziś powinnaś mieć 1 dc, to rozumiem, ze luteiny już dziś nie
      łykałaś? jeśli nie wzięłaś, to już nie jest wina luteiny
      • naka1 Re: ważne pytanie! 05.07.05, 10:21
        luteinę brałam do 25 dc
        • naka1 Re: ważne pytanie! 05.07.05, 10:24
          czyli ostatnią wzięłam w sobotę a dzisiaj wtorek. ponadto biorę progesteron od
          kilu cykli (wczesniej duphaston ale myślę, ze to ni jest różnica) i zawsze była
          36,6 i 36,7. co ja mam robić? ze strachu aż mi się ciemno przed oczami robi.
          straszne. ale jak mam byc szcera to nie czuję się na @. świeżość i energia ze
          mnie tryska smile. od casu do czasu zakłuje jajnik to wszystko.
          • invicta1 Re: ważne pytanie! 05.07.05, 10:29
            Naka przeciez to może być TO-testuj i cześć
            • naka1 Re: ważne pytanie! 05.07.05, 10:45
              ja w swoje szczęście jakoś nie wierzę. nie
              wiem. to chyba nie może być prawda chociaż mój organizam ostatnio jest
              nieprzewidywalny. najpierw nie było owu potem sama się pojawiła chociaz
              stymulacja nieudana - zakończona torbielami. ale potem pęcherzyki same rosły. w
              maju nie pękł i temp byłą cały zcas niska około 36,6 i 36,7. a teraz byłąm i w
              13 dniu cyklu był pecherzyk powyżej 20 mm. uznaliśmy go za torbiel jako ze
              stwierdziłam, iż moje pęcherzyki nie pękaja. ale fakt faktem wieczorem bolało
              mnie podbrzusze, smiałam się że ze stresu to jeszcze popęka. smile i temp cały
              zcas p[owyżej 37. dziwne. nie wiem co myśleć. aha! sluz. mam mało bo pzredtem
              na antykach a teraz na CLo więc skoąd ma się brać ale to co jest jest gęste i
              białe. aaa no i dokładnie 6 dni po tej wizycie u lekarza miałam - o czym
              pisałam - pzrez dwa dni straszny atak siusiana. byłam w toalecie co 10 minut
              dosłownie. właśnie przeczytałam, że to moze być objaw zagnieżdżania się
              zarodka smile dziwne. coiekawe. teraz to juz mnie wszystko boli. mam tylko jeden
              dobry pomysł - ide się pomodlić. prfzynajmniejs ię uspokoje i będę czekać co
              dalej. jak będzie @ to od jutra kłucie i IUI.
              • mia79 Re: ważne pytanie! 05.07.05, 11:10
                Kobieto testuj, nie trzymaj nas w niepewności!!!!!!Życze oczywiście II kreseczek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka