aggutek 17.07.05, 19:28 Hura!Hura!Hura! Niech nam żyje! Niech żyje nam! H.! Wszystkiego co najlepsze, spełnienia najważniejszego dla Ciebie marzenia... Ściskam mocno i trzymam kciuki! aggutek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
17lipiec1976 Re: Do 17lipiec1976! 17.07.05, 20:45 dzieki za pamiec niestety nie dostalam wymarzonego prezentu. dzis 26dc, 12 dzien po IUI. od wczoraj plamie tak jak zawsze na kilka dni przed @. nawet nie zdazylam zrobic testu jak dostane @ to kolejna IUI, juz piata a czas leci: 29 latek. smutne te moje urodziny. wczoraj jak zobaczylam, ze plamie to sie poryczalam. chcialam sie juz poddac, ale moj cudowny M. mocno mnie przytulil i powiedzial, ze nie mozemy tego zrobic, musimy walczyc, az sie uda. dzis zabral mnie na cudowna wycieczke za miasto. troche sie odprezylam. nie moge sie poddac!!! ale jeszcze ile przede mna?... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: Do 17lipiec1976! 17.07.05, 20:53 17lipcu, tak mi przykro. Za rok będziesz przyjmować życzenia urodzinowe z malutką dzidziawą albo z wielkim brzuchem. Serdecznie pozdrawiam T. Odpowiedz Link Zgłoś
aggutek Re: Do 17lipiec1976! 18.07.05, 16:08 Tak mi przykro Życzę Ci z całego serducha żebyś za rok obchodziła urodzinki ze swoim maleństwem na brzuszku lub ew. jeszcze w brzuszku. Pozdrawiam. aggutek Odpowiedz Link Zgłoś