annba 24.08.05, 10:26 jest mi już niedobrze z nerwów i ze strachu - żołądek mam na wysokości gardła.. boję się jak cholera - nie wiem, czy bardziej bólu czy wyniku aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: jutro HSG 24.08.05, 10:30 Mnie to czeka na początku września... tez sie boje, ale nie bolu bo beda mnie znieczulac by go nie czuc. Boje sie ... pomyslicie ze jestem glupia - boje sie ze wszystko bedzie ok - wyjdzie ze mam drozne jajowody i juz wtedy znow stane w martwym punkcie. Narazie wszystkie wyniki badan mam ok - tylko prg za niski ale duphaston biore. Chce wiedziec dlaczego juz 15 cykli nie zachodze w ciaze Nienormalna jestem chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 nie boli tak bardzo 24.08.05, 11:43 mialam hsg wczoraj i stwierdzam ze jestem okropna panikara okazalo sie ze są drozne i ze wcale tak nie bolało )) annalik tez sie zastanawiam czy plakac czy sie cieszyc bo tak to przynajmniej wiadomo by bylo gdzie lezy pies pogrzebany ! Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik Re: nie boli tak bardzo 24.08.05, 13:14 No wlasnie - narazie nie wiemy w czym problem. Wogole to u mnie jest tez klopot z owulacjami - bez clo byly marne lub nie bylo ich wcale - to pewnie wina niskiego prg. Teraz mam śliczne pecherzyki i az zal ze nie sa wykorzystane... CLO juz niedlugo bede musiała zarzucic - kuracja moze trwac max pol roku. A co potem? Chyba na jakis czas zrobie przerwe z lekami - nie wiem... Mam dobrego ginekologa wiec z nim wszystko obgadam. Odpowiedz Link Zgłoś
schuflada Re: nie boli tak bardzo 24.08.05, 13:26 Powiedzcie prosże czy miałyście robiony posiew przed HSG?? Ja mam zabieg 30-08 i muszę być wcześniej rano żeby zrobić badania mikrobiologiczne, boję się bo w ostatnim posiewie wyszły mi poj. kolonie streptococcus agalactiae, jeśli tego nie wyleczę to co wtedy?? czy lekarz podejmie się HSG? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: nie boli tak bardzo 24.08.05, 13:37 mialam robiony posiew dlatego hsg dopiero w tym miesiacu bo musialam wyleczyc u mnie byla czystosc obowiazkowa ale robili mi i tak w oslonie doksycykliny Odpowiedz Link Zgłoś
schuflada Re: nie boli tak bardzo 24.08.05, 13:42 no to chyba zrobię 300 km na darmo Odpowiedz Link Zgłoś
annba Re: nie boli tak bardzo 24.08.05, 13:42 ja też miałam posiew doktorek mówił, że jeśli bedzie "nieteges" to nie ma mowy o HSG dzięki za słowa otuchy aneta Odpowiedz Link Zgłoś