Dodaj do ulubionych

zaraz usnę na biurku

02.09.05, 12:17
a rano mówili, że jest dziś wysokie ciśnienie-jak się dziś trzymacie? ja
ciagle ziewam
Obserwuj wątek
    • agafa30 Re: zaraz usnę na biurku 02.09.05, 12:25
      ja nie mogę się dziś skupić na pracy,może dlatego,że poznałam nowe koleżankiwink
      na szczęście jestem dziś sama w pokoju i tylko czasem ktoś wpadnie powiedzieć
      cześć lub o coś zapytać. Tak się starałam nadrobić urlopowe zaległości,
      siedziałą z nosem w papierach od tygodnia non stop i za szybko sobie
      poradziłam, bo "plan" wykonany smile
      Mam jeszcze kawałek pysznego sernika i chyba zabiorę się do jedzonka. Mniam,
      mniam.
      Pozdrawiam smile)
    • donata72 Re: zaraz usnę na biurku 02.09.05, 12:36
      ja usypiam z nudow czekam na mezulka kszatam sie pakuje bo jedziemy do rodzicow
      ogolnie zlapalam dolka malego ale dzis sie dzwigne przy winku z mamunia pogadam
      z naia ze jednak invitro nas czeka ahhh ale co tam bedzie dobrze pozdrawiam
      wszystkie zasypiajace
    • dawida_24 Re: zaraz usnę na biurku 02.09.05, 12:37
      dlatego ja dziś latam co chwilę na podwórko, bo kawy nie pijam. Zawsze to
      jakieś ożeźwienie
      • iwa303 Re: zaraz usnę na biurku 02.09.05, 13:00
        Głównie w ogrodzie. Słoneczko świeci, jest super.Tyle, że ja nie w Polsce, ale
        blisko. Właśnie skończyłam zabawę z psem. Próbuję go sama układać i powiem, że
        labradory za jedzenie zrobią wszystko. Zaraz druga porcja ziółek, kieliszeczek
        winka już był, dalej mały obiadek. Duży obiadek jak M wróci z pracy.
        Wstawać CHOLERY, nie spać, czuwać, bo dziecko wam ktoś podrzucismilesmilesmile:
    • jagoda39 Re: zaraz usnę na biurku 02.09.05, 14:32
      O jezu, ja już nie moge tu wytrzymać, jeszcze 1,5 godz i wypalam do domciu to
      od razu odżyję hihihihi, dobrze że dzisiaj piątek.
    • ksara4 tylko nie obudz sie pod biurkiem :-) 02.09.05, 14:41
      za prace sie wez!!!!
      • invicta1 Re: tylko nie obudz sie pod biurkiem :-) 02.09.05, 14:44
        ale głodna jestem o matko! zaraz gonie do domu, placki z cukinni sobie zrobie o!
        • naka1 Re: tylko nie obudz sie pod biurkiem :-) 02.09.05, 14:45
          jak ja bym byłą towim meżem to normlanie nie apłaciłabym ci ani grosza za te
          zmarnowane goidziny wink)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          smacznej cukinii
          PS. tak czekam i czekam na te wakacyjne OBIECANE foty
          • ksara4 Invicta 02.09.05, 14:47
            a, czesto zagladasz na galerie potraw, jak widze, tam byly niedawno placki z
            cukinni, ale ze skora tarte.
            Jak Ci si ewpodobal pieczony prosiaczek? bo moje wypowiedzi zostaly usuniete :-
            (((
            • invicta1 Re: Invicta 02.09.05, 14:49
              na galerie czesto zaglądam-nawet mam swoje zdjęcia w niej
              o prosiaczku ja zaczęłam dymsmile
            • invicta1 Re: Invicta 02.09.05, 14:50
              ja właśnie te z galerii dzis robie
              • ksara4 Re: Invicta 02.09.05, 14:53
                He he, mnie prosiaczek zbulwersowal jak malo co, w koncu napisalam nazryjcie si
                e swinie, moze zaczniecie kwiczec - kurcze, nic takiego zlego ani brzydkiego
                nie napisalam przeciez!!!!
              • ksara4 Re: Invicta 02.09.05, 14:53
                a jaka Twoja potrawa tam jest???????
                • invicta1 Re: Invicta 02.09.05, 16:00
                  owoce egzotyczne:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=28018093&a=28057367
                  słonecznik ten nizej:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=25317841&a=25376356
          • invicta1 Re: tylko nie obudz sie pod biurkiem :-) 02.09.05, 14:49
            naka daj inny adres niż gazetowy, bo tam mało wchodzi-wysle Ci
    • jagoda39 Re: do invicty 02.09.05, 15:23
      A może placki z bakłażanów, smaczniejsze nią z cukini i bez tarcia czyli mniej
      roboty.Polecam bo pychola.A z cukini to polecam leczo czyli cukinia i inne
      warzywa, palce lizać i mało kalorii.
      jagoda
      • asiek100 Dobra, gdzie te placki można znaleźć? 02.09.05, 15:28
        narobiłyście mi ochoty...
        • jagoda39 Re: Dobra, gdzie te placki można znaleźć? 02.09.05, 15:52
          Na bakłażany to ostatnio było duzo przepisów w babskich gazetach, ale jak
          chcecie to wam podam;
          Kroje bakłażana w grubsze plastry, solę dosyć mocno i zostawiam na 20 min aby
          wode póściły i wtedy wycieramy ręcznikiem papierowym tę wode bo usuwamy w ten
          sposób goryczke a potem przyprawiamy i obtaczamy w jajku i bułce i smażymy
          chwilę tylko trza pilnować aby się nie przyjarały bo wtedy sa gorzkie, a na
          placki z cukini to niech invicta poda bo ja nie lubi ich robic bo więcej roboty.
          A leczo z cukini to robię tak:
          duszę na odrobinie oliwy cebulę i np. pora tak przez 10 min potem kroje
          papryke, cukinie i wrzucam do cebuli na koniec pomidora bez skóry.Osobno gotuję
          fasolke - najlepsza ta duża żółta czyli mutant albo ta cienka zielona.
          Jak się wszystko udusi to przyprawiam bazylią oregano papryka słodka, pieprz
          ziołowy, czarny sól, vegeta i wciskam ząbek lub dwa czosnku i doprawiam
          koncentratem pomidorowym.Pychaaaaa, ostatnio robię to non stop i nawet do ryby
          pieczonej w piekarniku z żółtym serem.Palce lizać.

Nie wiem czy będzie wam sie chciało czytac te moje wypociny kucharskie ale
          podałam tak na wszelki wypadek.
          A teraz wypalam do domciu bo 16 dochodzi,
          Miłego weekendu.
          Jagoda
          • asiek100 Jagoda, już mi ślinka cieknie 02.09.05, 16:00
            Dzięki, może jutro zrobię i dam Wam znać, jaki byl efekt, tzn. czy mi sie mąż
            nie zatrułsmile)))))

jagoda39 napisała:

> Na bakłażany to ostatnio było duzo przepisów w babskich gazetach, ale jak
            > chcecie to wam podam;
            > Kroje bakłażana w grubsze plastry, solę dosyć mocno i zostawiam na 20 min aby
            > wode póściły i wtedy wycieramy ręcznikiem papierowym tę wode bo usuwamy w ten
            > sposób goryczke a potem przyprawiamy i obtaczamy w jajku i bułce i smażymy
            > chwilę tylko trza pilnować aby się nie przyjarały bo wtedy sa gorzkie, a na
            > placki z cukini to niech invicta poda bo ja nie lubi ich robic bo więcej
            roboty
            > .
            > A leczo z cukini to robię tak:
            > duszę na odrobinie oliwy cebulę i np. pora tak przez 10 min potem kroje
            > papryke, cukinie i wrzucam do cebuli na koniec pomidora bez skóry.Osobno
            gotuję
            >
            > fasolke - najlepsza ta duża żółta czyli mutant albo ta cienka zielona.
            > Jak się wszystko udusi to przyprawiam bazylią oregano papryka słodka, pieprz
            > ziołowy, czarny sól, vegeta i wciskam ząbek lub dwa czosnku i doprawiam
            > koncentratem pomidorowym.Pychaaaaa, ostatnio robię to non stop i nawet do
            ryby
            > pieczonej w piekarniku z żółtym serem.Palce lizać.
            >
            > Nie wiem czy będzie wam sie chciało czytac te moje wypociny kucharskie ale
            > podałam tak na wszelki wypadek.
            > A teraz wypalam do domciu bo 16 dochodzi,
            > Miłego weekendu.
            > Jagoda
        • invicta1 placki z cukinii 02.09.05, 16:01
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=26313521&a=26316033
          • asiek100 Re: placki z cukinii 02.09.05, 16:26
            dzięki, zgłodniałam jak cholera. skąd Wy wszystkie takie zdolne jesteście? ja
            tylko rosół robię zawodowy...
      • inga30 Re: do invicty 02.09.05, 15:30
        uwielbiam leczo, w ramach odreagowywania stresu pracy i starań zrobiłam go
        ostatnio 20 słoikówsmile
    • emde74 Re: zaraz usnę na biurku 02.09.05, 15:54
      Ale Wam zazdroszczę pracy. U mnie ciągle młyn, ale i tak znajduję czas na
      forum. Placki cukiniowe robią niezłe w naszej stołówce (ja prawie przestałam
      gotować odkąd nie mieszkam z M czyli nie mam dostępu do mojej kuchni).
      Natomiast robię niezłe strony graficzne (marketingowiec jestem) i nie zasypiam
      bo centrala zjechała dziś do firmy. A i czekam na wyjazd integracyjny czyli
      latanie po błocie na Kaszubach! Pzdr. M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka