Dodaj do ulubionych

3XC clo czyni cuda

12.10.05, 09:29
chciałabym aby tutaj wpisały sie dziewczyny ktorym udało sie jedynie po
clo...!!!! opiszcie jak brałyscie tzn ile dni cyklu i jak szybko sie
udało..mysle ze ten watek bedzie nadzieja dla tych ktore przestały
wierzyc..POzdrowionka!!!!
Obserwuj wątek
    • kara114 Re: 3XC clo czyni cuda 12.10.05, 10:48
      Też mnie to interesuje, ale widzę, że na razie dziewczyny się nie wpisują. Ja
      jestem po pierwszym cyklu brania Clo od 2 do 6 dc. Pęcherzyki były, z tego jeden
      największy pękł. Staranka też były, ale raczej bez efektu. Najgorsze jest to ,że
      teraz nie wiem kiedy dostanę okres, podejrzewam, że przez ten hormon coś się
      poprzesuwa. Pozdrawiam
    • justy11 Re: 3XC clo czyni cuda 12.10.05, 10:56
      Ja po drugim cyklu na clo i niestety nic bez efektów.
      • kitek29 Re: 3XC clo czyni cuda 12.10.05, 11:10
        wiem ze mialy sie tu wpisywac kobitki ktorym clo pomoglo..
        ale mnie niestety tez nie pomoglo..

ZERO efektow...

k.
    • guziczek78 Re: 3XC clo czyni cuda 12.10.05, 12:44
      no to ja napisze tak
      ja biore CLO i pęcherzyk urósł
      nie wiem czy pęknie
      ale urósł
      więc chyba po to się bierze CLO - ma urosnąć i koniec a czy peknie i czy
      dojdzie do zapłodnienia to juz chyba nie sprawa CLO
      • baby21 Re: 3XC clo czyni cuda 12.10.05, 12:54
        bo wiecie ja jestem przed clo biore za jakies 2 tyg narazie duphaston na
        wywolanie a potem od 5 dnia stymulacja i kompletnie nie wiem czego sie
        spodziewac.lekarz nastawil mnie na 8 cykli clo i powiedział ze dopiero teraz
        odczuje to pani cerasad chyba sie załamie i tak jest z nia fatalnie...mam
        nadzieje ze fasolka mi to wynagrodzi...tylko kiedy??? jak dlugo jescze mam
        czekacsad(( trzymajcie sie laski dzieki za wpisy chociaz niezbyt optymistyczne
        ale licze na szczrosc i na wiecej....papapatki i buziaki
        • kara114 Re: 3XC clo czyni cuda 12.10.05, 13:56
          A dlaczego lekarz nastawił cię na 8 cykl z Clo? Ponadto nie martw się,
          dziewczyny zachodzą po stymulacji Clo. U mnie jednak jest dodatkowy problem z
          plemnikami, moż e dlatego nie wychodzi. Ponadto ja się generalnie boję brania
          hormonów, ale cóż, jeśli trzeba, tak jak mówisz, fasolka to wszystko wynagrodzi.
    • akinom29 Re: 3XC clo czyni cuda 12.10.05, 15:22
      ja od ponad 2 lat 4 cykle z clo/2 bez clo i zero widokow na dzidziusia.Cykle
      regularne jak w zegarku co 28 dni, temperatura ksiazkowa, jajeczka ksiazkowe i
      nic!!!Wlasnie jestem na etapie zmiany lekarza.Moze w koncu powie mi jakie
      badania ma zrobic moj M, bo do tej pory bylam zbywana stwierdzeniem, ze jeszcze
      nie czas inie pora na jego badanie.
      • kara114 Re: 3XC clo czyni cuda 12.10.05, 16:09
        Dziwne, zbadanie nasienia to podstawa, pózniej najlepiej udać się z wynikami do
        androloga.
      • baby21 Re: 3XC clo czyni cuda 13.10.05, 14:52
        widzisz powiedział 8 cykli tzn zakłada z gory ze nie bede reagowała czy co? nie
        wiem...ale mam fatalne wyniki hormonow prl 31 i stosunek LH:FSH beznadziejny 99%
        PCOS wszystkie objawy...tez bardzo sie boje CLO po pierwsze czy cos
        drgnie..najwiekszy pecherzyk 6 mmsad( brak dominujacego...pozyjemy zobaczymy..ale
        ja nie wierze...dzieki za wpisy
    • sylwi1975 Re: 3XC clo czyni cuda 12.10.05, 19:48
      Witam Was.I ja się dopiszę...
      Mam synka,ma 3 latka.Długo staralismy się o niego,w koncu ginka przepisała mi
      clo,brałam po 1 tabletce od 5-9dc.I udało się od razu.Nie miałam
      monitoringu,ale wtedy jeszcze nie czytałam forum i nie wiedziałąm że to
      potrzebne.Ale najważniejsze,że się udało.
      Teraz od roku staramy się o drugie maleństwo.Brałam clo 5-9dc po 1 tabletce,ale
      nie zareagowałąm.Potem brałam po 2 tabletki dziennie i nabawiłam się
      torbieli,na szczęście się wchłonęła(teraz mam już monitoring).I znów wróciłam
      do clo,po 1 tabletce od 3-7 dc.Pęcherzyk urósł,nawet dwa w jednym jajniku były
      dominujące(drugi jajnik nie zareagował).Potem dostałam pregnyl i pękł-
      poświadczone usg-starania były i byłam niemal pewna,ze się udalo.Niestety
      klapa,wiec znów zaczęłąm clo.I nie wiem jak długo starczy mi sił na te próby.No
      ale tak trzeba,trzeba walczyc,bo nadzieja umiera ostatnia...
      Pozdrawiam ciepło i życzę powodzenia...
      • baby21 Re: 3XC clo czyni cuda 13.10.05, 14:54
        Sylwia powiedz mi jak ty to zrobilassmile)) w jakich dniach po CLO bylo
        przytulanko???? bo to chyba bardzo wazne aha i ile razysmile)) czy ty masz pcos???
        czy inna przyczyna braku owulacji???
        • sylwi1975 Re: 3XC clo czyni cuda 13.10.05, 18:50
          wiesz co,wtedy jak mi się udało z Kubusiem to przytulaliśmy się
          codziennie,jeden raz bo na wiecej i tak nie było siłysmileNie miałam wtedy
          monitoringu,więc nie wiedziałam jak się zachowują pęcherzyki i kiedy
          owulacja.Jakimś cudem nam się udało.Dziś wiem,ze to chyba naprawdę był cud,bo
          teraz nam się nie chce udać.Co do pco,ostatnio ginka podejrzewałą to u mnie,ale
          nie miałam zadnych badań na razie przynajmniej.Napisz proszę,w jaki sposób
          można stwierdzić pco.Kiedyś miałam za dużą prolaktynę,dlatego cały czas biorę
          bromek w małych dawkach.Ginka dała mmi jeszcze trochę czasu na kuracje clo i
          oby się udało.Pozdrawiam.
      • netka76 Re: 3XC clo czyni cuda 13.10.05, 19:53
        Ja już się wypowiadłam na tym forum jak mnie się udało ale jeszcze raz powtórzę
        bo widzę,że nie ma tu zbyt wiele dobrych informacji.Mogłabym właściwie to samo
        wszystko napisac co Sylwi1975 też leczyłam się przez jakiś czas tylko
        bromergonem potem miałam hsg i clo i inseminację bo nasienie tez niezbyt dobrej
        jakości było i od razu zaszłam nie miałam pojęcia o monitoringu bo wtedy ja nie
        miałam jeszcze internetu a może jeszcze takiego forum nie było.Brałam clo od5-
        9dc przytulanka były codziennie od 11 do 15 dc.Wciąży nie miałam żadnych
        problemów ani plamień,dodam jeszcze że starałam się 3 lata w tym 1,5 roku z
        bromergonem.
    • magda20101 Re: 3XC clo czyni cuda 13.10.05, 12:35
      ja rowniez sie dopisze, do tych ktorym sie niestety nie udalo.Clo przyjmuje juz
      trzeci cykl, z tym ze ten ostatni w podwujnej dawce i niestety pecherzyki nie
      rosna.Jutro jade na ponowne usg i jesli beda za male...leczenie chyba zastrzykami.
      • baby21 Re: 3XC clo czyni cuda 13.10.05, 14:56
        magda pisz jutro co i jak bo ja trzymam Mooooooocnio kciuki!!!!smile)) bardzo
        jestem ciekawa czy tym razem ci sie udasmile)pozdroofka.pa
        • kasia285 Re: 3XC clo czyni cuda 13.10.05, 18:23
          Zaszlam w ciaze po pierwszym cyklu brania clo od 5-9 dc
          bralam.
    • kasia285 Re: 3XC clo czyni cuda 13.10.05, 18:38
      Opisalam wszystko w watku wyzej "Zupelny brak miesiaczek"jak byscie byly
      zainteresowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka