Gość: Julka IP: *.stacje.agora.pl 30.09.02, 11:57 Czym sie roznia te leki? Czy jeden z nich jest lepszy? Pozdrawiam. Julka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzu100 Re: duphaston a luteina 30.09.02, 12:53 który jest lepszy? to zależy! Jedno jest pewne Duphaston jest drogi (około 35 zl.) a luteina zdecydowanie tańsza (do 10 zł.) Osobiście dla mnie lepsza jest luteina. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RENKA Re: duphaston a luteina IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 13:01 Konsultowałam duphaston i luteinę dowiedziałam się że nie ma znaczenia jaki lek się bierze skutki są takie same. Osobiście brałam duphaston i luteinę. pozdrawiam RENKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: duphaston a luteina IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 12:28 bralam duphaston przez dlugi czas od miesiaca biore luteine sama pytalam lekarke o jakis tanszy lek duphaston kosztuje ok. 37 zl za opakowanie 20 tabletek luteina ok. 2,50 zl za opakowanie 30 tabletek wedlug tej lekarki oba leki sa podobne w dzialaniu (mam niski progesteron) a luteina jest 12 razy tansza lekarka uprzedzala mnie, ze luteina nie jest "smaczna" (trzeba ssac) i albo moge wrocic do duphastonu, albo ... stosowac luteine dopochwowo moim zdaniem luteina "smaczna" moze nie jest, ale odczuwam to tylko na samym poczatku, po wlozeniu tabletki pod jezyk, a juz chwili jezyk przyzwyczaja sie do tego smaku po cyklu z luteina mialam bardzo obfitą miesiączke (zwykle nie jest taka) ale czy to wplyw luteiny - nie wiem, sprawdze w kolejnym miesiacu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś