Dodaj do ulubionych

CZY TO NORMALNE?

06.12.05, 21:52
Tak właściwie staramy sie o nasze Słoneczko od czerwca.Myślałam ,że to bedzie takie proste hop i już .nastawiałam sie jak powiedzieć rodzicom ,że będą dziadkami . w wyobrazni widziałam wesołe twarze koleżanek z pracy.I co z tego mam w rzeczywistości?pco,wstrętny Metformax.Lapie dołka.niedługo świeta i znowu życzenia od całej rodziny -te same.Dzisiaj ucieszła mnie jedna (właściwie2) rzeczy.MUSIAŁAM kupić maleńkie dziecięce buciki Schowałam je w szufladzie minute temu pokazałam je mężowi.nie Smiał sie i kazał je zatrzymać. pytanie czy nam już palma odbija? czy wy też tak macie?
pozdrawiam gorąco
Obserwuj wątek
    • rafulka Re: CZY TO NORMALNE? 07.12.05, 08:10
      Tak słoneczko. ja tak mam i myślę, że każda z piszących na tym forum (no może
      oprócz Zinnki) tak ma. Widzimy wózki - płacza, czerwień w majtkach - płacz.
      Generalnie wcale nie dlatego, że takie z nas płaczki.
      Póki co nie rób z tego dramatu. PCO też mam (i jeszcze kilka), ale świat jest
      piękny, bo od stycznia zaczną się przygotowania do in vitro. NADZIEJA.
      Ściskam. A buciki trzymaj, bo - uwierz w to - przyjdzie taki dzień, że wraz z
      butelką dobrego wina i testem z dwoma krechami postawisz przed mężem...
    • bacardi2003 Re: CZY TO NORMALNE? 07.12.05, 08:58
      dokładnie, to zupełnie normalne
      nie przejmuj się, wypłacz się jeśli musisz, ja już mam za sobą okres gdzie co
      miesiąc jak dostawałam @ to płakałam,
      teraz jak już wiemy na czym stoimy dzielnie ściskamy ząbki i zbieramy pieniążki
      na icsi...może nie jest łatwiej ale troszkę spokojniej bo wiemy z czym walczymy
      i że medycyna może nam pomóc...
      choć są dni lepsze i gorsze...
      a w szafie też mam piękny komplecik dla noworodka...leży i czeka na naszą
      kruszynkę
      pozdrawiam cieplutko
    • katka113 Re: CZY TO NORMALNE? 07.12.05, 09:35
      Tak to właśnie jest... ale trzeba wierzyć, że się uda i buciki znajdą swojego
      właściciela już niedługo. Ja dostałam ubranka od siostry po jej synku i... w
      chwili słabości wszystkie wrzuciłam do pojemnika na ubrania PCK (ale nie
      żałuję, komuś się na pewno przydadzą, a ja jak przyjdzie pora to kupię nowe).
      Będzie dobrze i pamiętaj: tylko spokój może nas uratować!
      • zona29 Re: CZY TO NORMALNE? 07.12.05, 21:35
        Napisałam Wam o bucikach ,ale oprócz nich mam w szafie inne rzeczy Te buciki dołączyły do kolekcji.W dodatku wierzyłam w prezent od Mikołaja a dziś po 5 miesiącach dostałam @(i to po Luteinie) Sama wyznaje zasade że jak chcesz coś bardzo mocno to jest kwestią czasu kiedy marzenie sie spełni. Staram sie być cierpliwa bo ja wierze.Czasami tylko tak smuce...Dziewczyny ja nawet nie rozumiem o jakich badaniach czasami piszecie podziwiam kobietki z tego forum za niesamowitą życzliwośc. chlipie jak którejs sie uda pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka