paragrafka DOBRY GINEKOLOG WROCŁAW 08.02.06, 12:15 bardzo proszę o polecenie dobrego fachowca z wrocławia, kogoś rzetelnego i uczciwego. Cięzko znaleźc fachowca, juz bywałam u 3 i byłam bardzo niezadowolona, jeden ciągle pakował we mnie globulki bez przeprowadzania szerszych badan, druga zlekcewazyła późniejszą chorobę... Prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
yolis_75 Re: DOBRY GINEKOLOG WROCŁAW 08.02.06, 12:20 chyba najlepiej jeśli poszukasz na tzw. białej liście ginekologów.Link dostępny ze strony głównej forum Niepłodność (są tam nazwiska, więc wykluczysz tych, u których byłaś...jeśli by się tam znaleźli) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronusia Re: DOBRY GINEKOLOG WROCŁAW 08.02.06, 12:46 O co chodzi z tym Wrocławiem, czy tu nie ma dobrych ginów??? Są dobrzy położnicy ale najpierw trzeba zajsć w ciażę i ze specjalistami z tej dziedziny gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: DOBRY GINEKOLOG WROCŁAW 08.02.06, 19:40 Jedynym lekarzem specjalizującym się na serio w leczeniu niepłodności jest dr Polak. W wyszukiwarce na tym forum i niepłodność kliniki znajdziesz sporo informacji i dokładne namiary. Odpowiedz Link Zgłoś