04.05.06, 08:51
Ja też jestem z Rzeszowa i podchodze w maju do inseminacji w medicomie u kogo
sie leczysz ?
Obserwuj wątek
    • otylkaa Re: Do moni27 04.05.06, 09:06
      ja tez jestem z rzeszowa i za 1,5 tyg IUI w medicomiewink)
    • justy11 Re: Do moni27 04.05.06, 09:12
      Ja ide jutro na podglądanko, tez sie lecze w medicomie u Ciebiery ale ze go nie
      ma w ten weekend to skierował mnie do Dorskiego. Miałam mieć pierwszą iui w
      marcu ale niestety nic z tego nie wyszło
      • otylkaa Re: Do moni27 04.05.06, 09:21
        Ja też leczę się u Ciebiery - tylko, że moja owu wypadnie (mam nadzieję, że w
        przyszłą sobotę, a nie wcześniej, bo nie ma mojej drugiej połówki, a bez tego
        ani rusz smile) To bedzie moja pierwsza IU na naturalnym cylku (problem leży po
        drugiej stronie). miałam mieć w kwietniu - ale pęcherzych był gotowy w
        dokładnie w Wielkanoc! mam pytanko - czy to Twoja pierwsza IUI? Na cylku
        naturalnym? Amiałaś badanie drożnośći? A tak w ogóle to cieszę się, że w końcu
        bratnia duszyczka zabłąkała sie na forum wink)
        • kate05 otylkaa zapraszamy do wątku Majowe inseminacje 04.05.06, 09:28
          - jest nas tam więcej "bratnich dusz" z majowymi IUI smile)))
          • otylkaa Re: otylkaa zapraszamy do wątku Majowe inseminacj 04.05.06, 09:33
            to już sie przenoszę wink)
    • moni27 Re: Do moni27 04.05.06, 10:14
      Witam. Fajnie mieć bratnie duszyczki z Rzeszowa na forum.
      Ja też leczę się u Dorskiego w Medicomie. Justy11 już dawno trzymam za Ciebie
      kciuki bo już jakiś czas temu Cię wypatrzyłam na forum. Otylka a Ciebie
      wypatrzyłam na wątku "ranking miast" i trż trzymam kciuki. a mojej niewypalonej
      inseminacji napisałam na "majowe inseminacje"
    • justy11 Re: Do moni27 04.05.06, 11:07
      Ja podchodze do pierwszej iui na cyklu stymulowanym clo. Pierwszą miałam mieć w
      marcu ale wyszedł problem miałam 3 pecherzyki dostałam pregnyl i nie pękły po
      dwóch dniach, trochę błąd lekarza bo mógł kazac mi przyjśc jeszcze raz a on
      stwierdził ze nic z tego nie bedzie. Miałam robione jeszcze w tamtym roku
      badanie drożnosci. U nas po mojej stronie jest problem no i przde wszystkim mam
      jeden jajnik.
      • otylkaa Re: Do moni27 04.05.06, 12:22
        to trzymam kiukasy - musi sie nam udać!!!!!!!! Daj znać jak poszło - mam
        nadzieję, że będziemy świętowac razem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka