justy11 04.05.06, 08:51 Ja też jestem z Rzeszowa i podchodze w maju do inseminacji w medicomie u kogo sie leczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otylkaa Re: Do moni27 04.05.06, 09:06 ja tez jestem z rzeszowa i za 1,5 tyg IUI w medicomie) Odpowiedz Link Zgłoś
justy11 Re: Do moni27 04.05.06, 09:12 Ja ide jutro na podglądanko, tez sie lecze w medicomie u Ciebiery ale ze go nie ma w ten weekend to skierował mnie do Dorskiego. Miałam mieć pierwszą iui w marcu ale niestety nic z tego nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
otylkaa Re: Do moni27 04.05.06, 09:21 Ja też leczę się u Ciebiery - tylko, że moja owu wypadnie (mam nadzieję, że w przyszłą sobotę, a nie wcześniej, bo nie ma mojej drugiej połówki, a bez tego ani rusz ) To bedzie moja pierwsza IU na naturalnym cylku (problem leży po drugiej stronie). miałam mieć w kwietniu - ale pęcherzych był gotowy w dokładnie w Wielkanoc! mam pytanko - czy to Twoja pierwsza IUI? Na cylku naturalnym? Amiałaś badanie drożnośći? A tak w ogóle to cieszę się, że w końcu bratnia duszyczka zabłąkała sie na forum ) Odpowiedz Link Zgłoś
kate05 otylkaa zapraszamy do wątku Majowe inseminacje 04.05.06, 09:28 - jest nas tam więcej "bratnich dusz" z majowymi IUI ))) Odpowiedz Link Zgłoś
otylkaa Re: otylkaa zapraszamy do wątku Majowe inseminacj 04.05.06, 09:33 to już sie przenoszę ) Odpowiedz Link Zgłoś
moni27 Re: Do moni27 04.05.06, 10:14 Witam. Fajnie mieć bratnie duszyczki z Rzeszowa na forum. Ja też leczę się u Dorskiego w Medicomie. Justy11 już dawno trzymam za Ciebie kciuki bo już jakiś czas temu Cię wypatrzyłam na forum. Otylka a Ciebie wypatrzyłam na wątku "ranking miast" i trż trzymam kciuki. a mojej niewypalonej inseminacji napisałam na "majowe inseminacje" Odpowiedz Link Zgłoś
justy11 Re: Do moni27 04.05.06, 11:07 Ja podchodze do pierwszej iui na cyklu stymulowanym clo. Pierwszą miałam mieć w marcu ale wyszedł problem miałam 3 pecherzyki dostałam pregnyl i nie pękły po dwóch dniach, trochę błąd lekarza bo mógł kazac mi przyjśc jeszcze raz a on stwierdził ze nic z tego nie bedzie. Miałam robione jeszcze w tamtym roku badanie drożnosci. U nas po mojej stronie jest problem no i przde wszystkim mam jeden jajnik. Odpowiedz Link Zgłoś
otylkaa Re: Do moni27 04.05.06, 12:22 to trzymam kiukasy - musi sie nam udać!!!!!!!! Daj znać jak poszło - mam nadzieję, że będziemy świętowac razem! Odpowiedz Link Zgłoś