Gość: Zbyszek IP: 212.160.93.* 10.08.01, 08:07 Jest też miejscowość Tumidaj z motelem o tej samej nazwie woj. Śląskie koło Lublinca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: so Re: Dziwne nazwy IP: *.inetia.pl 10.08.01, 08:15 Gość portalu: Zbyszek napisał(a): > Jest też miejscowość Tumidaj z motelem o tej samej nazwie woj. Śląskie koło > Lublinca a ten motel ma piękny neon wyobrażjący panienkę w bieliźnie, chyba "twórcom" chodziło o to żeby tego typu panienki TUTAJ KOMUŚ DAWAŁY pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Dziwne nazwy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 19:35 Ja widziałem nazwę KOCIAŁKOWA G. pod poznaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Dziwne nazwy IP: 195.116.104.* 11.08.01, 12:27 Gdzieś pod Nowym Targiem są Sromowce Wyżne, na szlaku kolejowym Wrocław-Bielsko Nędza Wieś (aż kiedyś z pociągu zrobiłem zdjęcie tej tabliczki), a pod Wrocławiem miejscowości o wdzięcznych nazwach Stolec i Pasikurowice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dziwne nazwy IP: 192.168.0.* / *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 12:27 A przez Drygulec (jakie Lesmianowe..)ktos jechal pociagiem?To kolo Sandomierza. Za to Bógpomóż i Bógzapłać sa w Kujawsko-pomorskim o ile sie orientuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M. Re: Dziwne nazwy IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 19:44 Babilon,Alfonów,Bąk,Barany,Barak,Obora,Bańki,Barłogi Chotel (tak przez "Ch")Cyk,Czaje,Donosy Mamy w Polsce tez miejscowosc Floryda,Gole,Gliny Małe,Pieczarki,Syberia,Ubocze, Ulaski,Waliły, Odpowiedz Link Zgłoś