Dodaj do ulubionych

Gdzie laparoskopia w W-wie????

IP: proxy / 195.126.209.* 30.01.03, 11:11
Będę miała skierowanie z Novum, gdzie sie zgłosić, prosze o wszelkie info i
laparo, ile dni w szpitalu,jakie skutki, kiedy i gdzie się zgłosić, co
polecacie co odradzacie, będę wdzięczna za wszelką pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lila Re: Gdzie laparoskopia w W-wie???? IP: 195.136.33.* 30.01.03, 14:18
      Ja miałam robioną laparoskopię w szpitalu Bródnowskim. Robia na kasę chorych.
      Musisz mieć skierowanie od lekarza. Potrzebne jest aktualne badanie krwi, rtg i
      ekg /to tez robia w szpitalu przed zabiegiem/. W szpitalu byłam 2,5 dnia.
      Wszystko jest do przezycia. Nie boli bardzo i szybko wraca się do normy. Lila
      • Gość: Daria Re: Gdzie laparoskopia w W-wie???? IP: granat:* / 192.168.1.* 30.01.03, 15:15
        Ja miałam robioną laparo. w szpitalu kolejowym u dr Szymańskiej (Novum) przez
        KCh. Byłam 2,5 dnia i wracaliśmy samochodem do domu do innego miasta. Badania:
        morfologia, posiew, cytologia i to wszystko. Oczywiście szczepienie przeciw
        żółtaczce. Nic się nie martw będzie dobrze. Po zabiegu spałam prawie cały dzień
        i noc. Wieczorem mogłam wstać, wypić herbatkę i zjeść bułeczkę. Doszłam do
        siebie szybciutko. Powodzenia.
        • Gość: Slonek Re: Gdzie laparoskopia w W-wie???? IP: proxy / 195.126.209.* 30.01.03, 16:26
          Przepraszam ale który to szpital kolejowy? czy miałaś skierownie od dr z NOvum
          i czy dr Szymańska tam pracuje??? dziękuję
          • Gość: Daria Re: Gdzie laparoskopia w W-wie???? IP: granat:* / 192.168.1.* 30.01.03, 17:20
            Dr Szymańska pacuje(pracowała ?) w Novum, powiedziała mi, że mam załatwić sobie
            promysę i skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu ze swojego miasta i mnie
            przyjmie w szpitalu. Szpital Kolejowy w Międzylesiu na Bursztynowej.
    • ibe Re: Gdzie laparoskopia w W-wie???? 03.02.03, 15:05
      Ja miałam dwa miesiace temu robiona w szpitalu na Szaserów (Branzowa KCH). Nie
      bój się jej. Jestem po dwoch innych operacjach i ta okazała się niczym w
      porównaniu z tamtymi. Juz wieczorem sama poszlam do lazienki. Balam sie
      cewnikowania bo zawsze potam mialam problemy z zapaleniem cewki moczowej, wiec
      na moja prosbe bylam cewnikowana tylko podczas zabiegu. Po laparo nastepnego
      dnia jeszcze prosilam o zastrzyki pbólowe, potem juz nie byly potrzebne.
      Uwierz, to nic strasznego i bolesnego
      Trzymam za ciebie kciuki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka