Dodaj do ulubionych

Daga, Majorka,Otylka,Tymonka napiszcie co u was

04.09.06, 16:12
Strasznie tu cichosad( a ja zaczynam wariowac- 20dc , cykl po hsg- wielkie
nadzieje i ogromny strach przed rozczarowaniem. W tym miesiacu, dziem przed
moim zabiegiem zadzwonila do mnie kolezanka z nowina ze jest w ciazy, tylko 4
cykle staran. Ciesze sie ze nie musi przechodzic przez to co ja, ale nie
moglam sie opanowac, strasnie to przezylam. Zalewalam sie lzami 2 dni- boje
sie co bedzie za tydziensad( Piszcie cos, bo od tej ciszy mozna zwariowacsad
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dagps Re: Daga, Majorka,Otylka,Tymonka napiszcie co u w 04.09.06, 16:30
      melduje sie na posterunkuwink

ja jestem w glupkowatym dniu cyklu ale przekladajac na normalne 28 dniowe to jedziemy na tym samym wozku, tylko ze ja wierze w cuda ze plemniki 5 dni zyja. u mnie metformina zaczela dzialac i pierwszy raz mam na wykresie pewne kreski oznaczajace owulacje. ale ze z nas ofiary to sie poklocilismy w okresie okoloowulacyjnym jakby innych dni nie bylosad coz, sie zobaczy.

nie swiruj. jak mi tempki nie spadna to w poniedzialek robimy z asiunia test, umowa jest mimo ze nie ma podstaw do takiego planu. ale jak ostatnio tak namowilam dzieczyny na zbiorowe testowanie to nie bylo zle. zawsze to jakas ciaza z takiego testowania, chociaz jedna.
      • majorka79 Re: Daga, Majorka,Otylka,Tymonka napiszcie co u w 04.09.06, 17:07
        melduję się na posterunku!

u mnie 4 dzien stymulacji do trzeciej IUI, tym razem na gonadotropinach.
        pożycjemy zobaczymy!

życzę Ci powodzenia, tylko spokoj może nas uratować! a co nas nie zabije to nas
        wzmocni, pamiętaj!smile
    • tymonka30 Re: Daga, Majorka,Otylka,Tymonka napiszcie co u w 04.09.06, 17:59
      Cześć Szyszkuśsmile Ja chyba też trochę wariuję. Jestem po clo, monitoringu,
      pęcherzyk był ładny, dostałam pregnyl w sb., zaraz jadę na wizytę sprawdzić czy
      pękł. I dlatego leciutko wariuję. Niby zawsze sobie mówię, ze nie będę ale
      teraz została godzina i wszystko już zrobiłam i co mam robić innego jak nie
      myśleć!!!smile Nadzieję również są. U mnie 16 dc. Jak pękł to zaczynam 10 dni z
      duphastonem. Pozdrowionkasmile))
      • dagps Re: Daga, Majorka,Otylka,Tymonka napiszcie co u w 04.09.06, 18:34
        tymonka, jak cos to mozemy czekac na ciebie z tym testem, chyba ze asia powie ze juz swirownia taka ze nie da rady.
        • asiunia555 Tymonka i co? 04.09.06, 19:38
          TYmonka no i jak? pękł????? mam nadzieję, że taksmile mów nam szybciutko.

Dagmara ja umrę z niecierpliwości ale przez Ciebie i Twoją owu i Twoje 5
          dni!!!! co do siebie to nie mam złudzeń. nie wierzę żeby mogło się udać.
          poczytałam już instrukcję ff i jak tylko przyjdzie @ to się rejestruję i mierzę
          tempki. dzięki za przesłanie tych wytycznychsmile)))
          • dagps Re: Tymonka i co? 04.09.06, 19:48
            szyszka i tymonka, mam plan jak wytrzymac - w moim nowym watku dla asi jestwink))) fajosko bedziewink
            • szyszka39 Re: Tymonka i co? 04.09.06, 21:57
              Dzieki dziewczyny że się odzywacie. Od razu mi lepiej!smile) Już się zaczełam czuć
              jakbym sama była na tym forum, tylko od czasu do czasu ktoś wpada i oznajmia
              radosną nowinę. Z tymi testami to fajny pomysł-wspierać się do tego dnia, pewnie
              by się dało wytrzymać! Napewno byłoby dużo łatwiej. Piszcie dziewczynki dużo
              dużo postów, mogą być nawet o głupotach. Tak jakoś mi fajnie z wamismile)) Pa do
              miłegosmile
              • tymonka30 Re: Tymonka i co? 05.09.06, 08:24
                Hej kochane. Pękł!!!! I wiecie co, dawno nie byłam tak zestresowana jak teraz!
                a wszystko przez te cholerne temperaturki, nakręciłam się żeby zmierzyć i mam
                36,6! I teraz na jednych stronach piszą, że wyższa temperatura utrzymuje się od
                dnia owu a w innych że ok. 6 dni po owu. Wariuję, naprawdę! Chyba nic z tego
                nie będzie. I znowu stres przez 2 tyg. Nie wiem czy wytrzymacie tyle czekać na
                mnie ale ja wcześniej nie mogę, bo pregnyl był w sb. Eeee. Miałam być spokojna
                a tu schiza totalna. Napiszcie coś o tych tempkachsad
                • dagps Re: Tymonka i co? 05.09.06, 08:53
                  wysoka tempka utrzymuje sie prawie do samej albo i do samej @. a 36,6 nic nie znaczy, musialabys pomierzyc codziennie o tej samej porze przed wstaniem z lozka, to by cos bylo widac. 36,6 to moze byc twoja normalna tempka, moze to byc pierwsza wyzsza skoro pekl i moze byc ostatnia nizsza rownie dobrze. po jednej tempce nic nie wiadomo, chyba ze powyzej 38 to znaczy ze angina jak nicwink

tymonka, luzik, tak dlugo to moze nie doczekamy na ciebie czekac, ale ten jeden tydzien cynamonowy wytrzymasz.
                  • dagps Re: Tymonka i co? 05.09.06, 08:54
                    no to co? cieszymy sie razem z owulacji. na razie.
                    • tymonka30 Re: Tymonka i co? 05.09.06, 09:02
                      A jeszcze gdzie indziej znalazłam, że skacze dopiero w dniu spodziewanej @.
                      Łeeee. Przecież ja mierzyłam po pierwsze pod pachą wieczorem, po drugie tylko 1
                      raz! Bez sensu. Żołądek mam ściśnięty. Wydaje mi się, że na 100% była ta owu,
                      bo w nd. mnie tak kłuło a wczoraj już nie. Tylko czy coś z tego będzie.... tego
                      nikt nie wie. No to mam czym żyć przez najbliższe 2 tyg.!smile
                      • asiunia555 Tymonka 05.09.06, 09:11
                        wspaniała wiadomość!!! gratuluję owulacji!!! no i trzymam kciuki żeby coś z
                        tego byłosmile))))
                        nie szalej za bardzo bo troszkę musisz poczekać. wystarczy że my trzymamy
                        kciuki, a Ty się relaksuj!!!!
                        • tymonka30 Re: Tymonka 05.09.06, 09:19
                          A ja mam stresa. Czekam na jakiś objaw to będzie wtedy iskierka nadziei. Ale
                          przynajmniej się coś dzieje wreszcie, od kwietnia były tylko same problemy,
                          należało mi sięsmile
                • szyszka39 Re: Tymonka i co? 05.09.06, 09:11
                  Tymonka nie przejmuj sie na zapas, moze to z nerwow, może za bardzo się
                  nastawiasz. Ja wiem że to jesttrudne-nie myśleć, ale trzeba. Tak sobie to
                  wytłumacz. Ja przez to wczoraj przeszłam-powiedziałam sobie że jak chcę mieć
                  dziecko to mie mogę tak szaleć, może nie w tym cyklu, może nie w następnym ale
                  kiedyś sie doczekam. Tylko spokojnie kiedyś je (II) zobaczymysmile)
                  Daga dziś rano kawka była pysznasmile)Pozdrawiam was wszystkie
                  • tymonka30 Re: Tymonka i co? 05.09.06, 09:27
                    Ale wiesz, ja właśnie tak myślę jak piszesz, i innym zawsze to mówię a teraz co
                    robię!smile Zupełnie inaczej. I nie ma mocnych, że będzie inaczejsmile Za bardzo
                    uwierzyłam...
                    • szyszka39 Re: Tymonka i co? 05.09.06, 16:59
                      Ohhh chciałaby czytać w przyszłości i powiedzieć ci że widze już małą fasolkę w
                      twoim brzuszku!!Wiem co czujesz.Mi tez jest ciężkosad ale staram się więc.....
                      trzymam za ciebie kciuki, obyś mogła się wyluzować i oby ci to pomogłosmile))
                      Trzymaj sięsmile
                      • tymonka30 Re: Tymonka i co? 05.09.06, 17:03
                        A Ty kiedy zamierzasz testować?
                        • dagps Re: Tymonka i co? 05.09.06, 19:48
                          to my w kolko sie ustawmy i kazda za kogo innego niech trzyma, byle nie za siebiewink)))
                        • szyszka39 Re: Tymonka i co? 05.09.06, 22:45
                          jeszcze całę 7 dni muszę wytrzymać. Dziś 21 dc a cykle max 29 dniowe.hmm damy
                          radę prawda?smile
                          • dagps Re: Tymonka i co? 05.09.06, 23:01
                            prawda. jak 7 dni to ja czekam z toba. ma sie rozumiec do srody przyszlej?
                            • szyszka39 Re: Tymonka i co? 05.09.06, 23:32
                              No teoretycznie w środę wypada 29 =1d nowego cyklu. Jak nie przyjdzie @ to może
                              lepiej testowac w czwartek?Chyba że nie wytrzymamysmile Wam też tak pasuje? czy to
                              z wcześnie? No i jeszcze trzeba zrobić konkurs na najlepszy testsmile)Jaki kupujemy?
                              • dagps Re: Tymonka i co? 06.09.06, 07:00
                                ja sie nie znam, nie mialam zbyt wielu okazji do testowania. jesli jednak beda ladne tempki to ja wole bete od razu.
                                • szyszka39 Re: Tymonka i co? 06.09.06, 08:55
                                  aaa, chyba że, jakoś mnie trzeraża kolejne kłucie ale zrobie to dla wassmile)
                                  będzie po równo
                              • tymonka30 Re: Tymonka i co? 06.09.06, 12:56
                                Kupujemy taki co wykarze ciążę naturalnie!smile
                                • dagps Re: Tymonka i co? 06.09.06, 14:32
                                  no to powiedz jaki - ja niedoswiadczonawink))
                                  • tymonka30 Re: Tymonka i co? 06.09.06, 18:46
                                    Trzeba o taki poprosić w aptecesmile
                                    • dagps Re: Tymonka i co? 06.09.06, 20:54
                                      juz dwa razy prosilam - na wszystkie trzy kiedy kupowalam - pani smiala sie a jedna poplakalawink
                                      • tymonka30 Re: Tymonka i co? 07.09.06, 07:46
                                        A to oszustka jedna, zły Ci sprzedała!smile
                                        • szyszka39 Re: Tymonka i co? 07.09.06, 08:25
                                          trzeba by poczytac kt od 500 jednostek pokazuje II , albo rzeczywiscie isc na
                                          bete i wtedy nie bedzie zadnych dodatkowych pytań, że może test był kiepski.
                                          • tymonka30 Re: Tymonka i co? 07.09.06, 08:36
                                            My tak se żartujemysmile że nie jesteśmy w ciąży, bo złe testy kupujemy a jak
                                            kupimy taki co wykazuje ciążę to będziemysmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka