Dodaj do ulubionych

asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie!

04.09.06, 19:47
asia, tymonka nam z nieba spadla! hihi. mam plan!!!
przez to ze ona ma jeszcze daleko, to my teraz ten tydzien nie pisiujemy, siedzimy na tylkach spokojnie, pijemy kawke z cynamonem (wskazana w pcos) i dopiero jak za tydzien malpy nie przyjda to zaczniemy liczyc ile jeszcze tymonce zostalo. jak patrzymy ze jej malo a my bez @ to testujemy. ale caly tydzien ani mru mru na temat testu, zadnych wizyt w aptece, zadnego zaciskania kciukow a juz o cichych nadziejach niewypowiadanych nawet na forum nie wspomne. pamietaj, kawka z cynamonem, zagladamy na forum rzadko, na wykres tez.

w ten sposob to i tymonka ty troszki odpoczniesz, bo ydzien wyjety - nie musisz liczyc, mi program liczywink

szyszka, dawaj kawke z cynamonem
Obserwuj wątek
    • asiunia555 cynamonowy klub 04.09.06, 19:54
      no zobacz jak się dobrze składa bo ja weekend piekłam szarlotkę z mega ilością
      cynamonusmile)))) uwielbiamy z mężem cynamonsmile)) a co on poprawia w pcos? obniża
      lh czy może i lh i fsh?
      no dobra ja w pracy mam tyle roboty że co zajrzę to muszę zamykać i tylko rano
      albo w domku wieczorem mogę spokojnie zajrzeć na forum.
      a tak na marginesie czy są na świecie dziewczyny które zaszły a nie miały
      żadnych objawów? oraz czy sa dziewczyny które zaszły a miały na koniec cyklu
      śluz przypominający płodny (który raczej wróży miesiączkę) ?
      • dagps Re: cynamonowy klub 04.09.06, 20:44
        cynamon obniza cisnienie (co prawda z kawa to srednio) a przez to wolniej cos tam cos tam, ze w konsekwencji testosteron calkowity ma nizsze stezenie, obniza poziom cukru we krwismile cudow ze obniza fsh nie mawink

sa na swiecie rozne dziwne dziewczyny...wink zaraz beda takie na tym forum ktore wbrew wszystkiemu beda w ciazysmile tylko nie wiem czy juz terazwink
        • asiunia555 Re: cynamonowy klub 04.09.06, 20:49
          przydałoby się ten testosteron obniżyć....

...aha.... jasne.....to pewnie są te dziewczyny co cynamon piją i jedzą smile))
          • dagps Re: cynamonowy klub 04.09.06, 21:58
            tymonka to nawet nickiem pasuje do klubuwink tymonka - cynamonkawink))
            asiunia - cynamoniunia
            dagps - yyyyyy........ ja wiedzialam od razu ze to bez sensu nick....wink
            • dagps Re: cynamonowy klub 04.09.06, 21:59
              dagmara - cynamoniara!
              • szyszka39 Re: cynamonowy klub 04.09.06, 22:32
                No tak do dobry pomysł, taki kubek przyjemnoścismile) To do dzieła -nie myślimy,
                nie liczymy!!!
                • dagps Re: cynamonowy klub 05.09.06, 08:25
                  szyszunia - cynamunia? wink
                  • tymonka30 Re: cynamonowy klub 05.09.06, 08:35
                    Dagps - cynamikpssmile Ciężko wymówić.
                    Zastanówcie się jeszcze czy czekać na mnie. Ja biorę duph. do przyszłego pt. a
                    potem powinnam jeszcze tydzień odczekać. Ale nie wiem czy dam radę, może
                    wymięknę w pon. np. Jeśliby tempka skoczyła albo coś jeszcze zaczęło dziwnego
                    dziać to zrobię szybciej. O matko! Co ja się mam sama z sobą!smile sad
                    • tymonka30 Re: cynamonowy klub 05.09.06, 08:37
                      P.S. Co ja bym bez was zrobiła... Jesteście mi potrzebne jak nigdy. Fajoskie
                      dziewczyny z Was! Coś czuję, że będę bardzo bardzo bardzo uzależniona w
                      najbliższym czasie od forum...
                      • dagps Re: cynamonowy klub 05.09.06, 08:50
                        dobrze tymonko, badz uzalezniona, mocno.
                        ja mam duzo pracy w tym tyg, zaraz ide, wracam o 7, i tak do piatku, chyba ze w piatek daza kawalek dnia na forumwink))))

widzialyscie?znowu poszlo w gore, wygladalo jak implantacja malego dagpsikasmile moze jednak zyja tyle te plemniki? albo cos nie tak w pomiarach i owu byla wczesniej?

kurna...
                        • asiunia555 Re: cynamonowy klub 05.09.06, 09:15
                          a Ty Dagmara nie świruj smile)) żadnych błędów w pomiarach nie było. pięknie
                          tempki się wysoko trzymają. będzie dobrze. wytrzymasz do poniedziałku!!!
                          całusek dla może-zaimplantowanego Dagpsikasmile
                        • tymonka30 Re: cynamonowy klub 05.09.06, 09:17
                          Rzeczywiście. Uhm, ciekawe...
    • asiunia555 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 05.09.06, 14:28
      a mnie dziś kłuje prawy jajnik cały czas. i czekam i czekam...niech już ta
      głupia @ przychodzi! 34 d.c. już czas! do pioruna!
      • tymonka30 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 05.09.06, 14:32
        Niech nie przychodzi raczej!!!!smile
        • asiunia555 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 05.09.06, 14:37
          mogłaby nie przychodzić.... ale ja czuję że przyjdzie. więc wolałabym żeby ten
          cykl nie przeciągał się w nieskończoność.
          • tymonka30 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 05.09.06, 14:40
            Łeee może nie jednaksmile
            • asiunia555 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 05.09.06, 14:48
              ej Ty Tymonka nie podpuszczaj mnie.
              podpuszczać to Ty możesz Dagps i siebie.smile
              • tymonka30 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 05.09.06, 17:06
                Eeee a wiesz Ty to na pewno?smile
                • asiunia555 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 05.09.06, 18:26
                  ogólnie rzecz biorąc w tym bieżącym cyklu nie wiem nic, ani czy coś urosło, ani
                  kiedy się cykl skończy, ani nawet precyzyjnie nie umiem określić kiedy się
                  zaczął - bo nie miałam @ tylko jakieś mini plamki.

ale czuję że @ nadejdzie. po prostu to wiem.

• dagps Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 05.09.06, 19:45
                    ja tez bym chiala byc taka wszystko wiedzaca. nie mialabym tego stresuwink
                    • dagps Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 05.09.06, 22:14
                      a wy co? tylko w pracy przy forum? ja tylko w domu, piszcie cos, bo juz mi tej kawy nie dane na noc pic.
                      • szyszka39 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 05.09.06, 22:43
                        ja się melduję, nie piję kawki ale za to zjadłam jogurcika pieczone jabłko z
                        cynamonemsmile)
                        • dagps Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 05.09.06, 23:02
                          bardzo ladnie, grzeczna dziewczynkasmile
                          • asiunia555 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 06.09.06, 08:13
                            a ja niegrzeczna. bo zamiast kawy pije właśnie herbę z sokiem z maliny i lipy.
                            ponoć rewelka na przeziębienia i na jesień. a gardło mnie coś drapie...
                            • asiunia555 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 06.09.06, 09:00
                              Dagmara a czemu dziś Twój pomiar tempki w kółeczku? inna godzina czy co się
                              stało? super że cały czas wysokosmile)))
                              • dagps Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 06.09.06, 14:33
                                jest na pewno wyzej ta tempka, bo mierzylam godzine za wczesnie - wlasnie dlatego w koleczku. po godzinie powinna byc choc troche wyzsza, czyli wszystko gra, trzymam sie, cycki napier....
                      • tymonka30 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 06.09.06, 12:55
                        Jestem jestem, cały czas mi ktoś przeszkadza. Niech spadają!!!smile
                        • dagps Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 06.09.06, 14:34
                          no ja mysle...wink
                        • mimi282 kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 06.09.06, 17:00
                          trzymam za was kciuki.
                          żeby małpy nie pzryszły...,żeby małpy nie przyszły....
                          mocno....

tak bardzo chcę....ale to za mało....sad
                          • dagps Re: kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 06.09.06, 17:03
                            zaklecie na malpe - "spadaj na drzewo!"
    • asiunia555 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 06.09.06, 16:46
      dopada mnie wilczy głód. wszystko jasne.
      dziewczynki trzymam kciuki za Wasze cynamonowe testowanie!
      • dagps Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 06.09.06, 16:56
        ja tez wilczy. czuje @, ale nie wiem jak sie czuje ciaze, wiec jeszcze mam malusie nadzieje. zobaczym aska, dopoki nie ma @ pijemy spokojnie kawke z cynamonem
        • asiunia555 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 06.09.06, 17:01
          smutno mi Dagmara..no ale co zrobić....czekam na @ do weekendu. a jak nie
          przyjdzie to idę pewnie w środę lub czwartek na usg bo może ten brak miesiączki
          przez torbiel jakąś. w końcu ja mam do torbieli tendencje...sad
          • dagps Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 06.09.06, 17:03
            moze i tak byc asienkusad miejmy nadzieje ze nie.
            • asiunia555 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 06.09.06, 17:13
              kurde nic u mnie nie wiadomo. albo torbiel, albo po prostu mega długi
              bezowulacyjny cykl, albo......nie w to nie wierzę.
              • tymonka30 Re: asiunia - ty i ja cały tydzien na luzie! 06.09.06, 18:44
                My chyba zwariujemy zanim się dowiemysmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka