kaszubek1979 10.09.06, 15:54 właśnie dziś dostałam @. pewnie wiecie jak się czuję. miałam jednak nadzieję że może jednak sie udało, ale niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka20061 Re: Druga nieudana IUI- mam doła :( 10.09.06, 16:44 nie przejmuj się, napewno jeszcze się uda. Ja będę na początku października przystępować do ICSI i właśnie dzięki takim osobom jak TY mam siłe i wierzę, że los będzie nam sprzyjał. Głowa do góry ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszubek1979 Re: Druga nieudana IUI- mam doła :( 10.09.06, 19:14 może zadam głupie pytanie ale co to jest ICSI??? Odpowiedz Link Zgłoś
julka20061 Re: Druga nieudana IUI- mam doła :( 10.09.06, 23:32 kaszubek to inv z mikromanipulacją Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman ICSI 11.09.06, 09:26 Intra cellulare semen injection = wprowadzenie do komórki jajowej materiału genetycznego plemnika / mikromanipulacja /. Ostatni etap rozrodu wspomaganego. Daje od 20 do 60 % powodzenia. Czego życzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
alix1 Re: Druga nieudana IUI- mam doła :( 11.09.06, 09:40 A co ja mam powiedzieć, u mnie czwarta do tyłu (( Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: Druga nieudana IUI- mam doła :( 11.09.06, 09:48 ty masz doła ? a co ja mam powiedezieć? 4 nieudane IUI , jedno ivf. do tego endometrioza...... ty sie nie martw tylko pomysl, że są gorsze przypadki i głowa do góry! nie mazac mi się. tu i tak jest już smutno.....barzdo. moja kolezanka z programu własnie podchodzi do 4 ivf, a ile miała IUI, to już nie pamieta. wiem, ze sie podle czujesz, ale na pewno kiedyś będziesz mamą, tylko musisz poczekać.......a ile? ja juz czekam i czekam i nic.......życzę ci zebyś czeała króciótko.... Odpowiedz Link Zgłoś
ivoral Re: Druga nieudana IUI- mam doła :( 12.09.06, 03:31 Glowa do gory i przygotowuj sie do nastepnej - zalecanych jest przeciez do 5-6 przed in vitro. Z drugiej strony wiem co czujesz - ja tez mialam okropnego dola po 1-szej nieudanej. Teraz hcg i w pazdzierniku robie 2-ga. Potem in vitro/icsi do 3 stymulacji i potem bedziemy sie starac o adopcje. Odpowiedz Link Zgłoś