Gość: ewa IP: *.bredband.skanova.com 11.03.03, 15:11 czy moglabys troszke przyblizyc mi swoje doswiadczenia z hormonami.napisalas ,ze mialas podobne doswiadczenia z dine-35 .bardzo licze na twoj list.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rebecca Re: do REBECCA 11.03.03, 19:44 jasne mialam wszystkie powody by dostac diane (zle hormony, tradzik, nieregularne cykle, b. bolesne miesiaczki, hirsutyzm, slabsze wlosy; same przyjemnosci). bralam diane przez piec lat, jesli nie dluzej, z przerwami (ale bez badan horm. w przerwach). potem odstawilam, bo zaczelismy starac sie o dziecko. i tak jak pisalam: pierwsze szesc-osiem miesiecy chodzilam jak szwajcarski zegarek z cyklem regularnym co do kilku godzin, bez bolu, bez powrotu tradziku. dziecka nie bylo, pojawily sie plamienia w polowie cyklu (nigdy nie mialam plam. owulacyjnych), cykl raptem przeskoczyl do 30 dni. dalej zegarek tylko troche slabszy - trzy-cztery cykle po 30 dni, pierwsze piekielnie bolesne miesiaczki (z wymiotami), cykle raz owulacyjne, raz nie (monitoring) zadnego dziecka na horyzoncie. a potem co raz gorzej: wymiotowanie z bolu juz co drugi miesiac, cyklle po 36-41 dni. i tyle, bo wlasnie jestem na etapie clostylbegytu i duphastonu. jedna uwaga: ja mam idealne hormony (oprocz progesteronu) - to mi chyba zostalo po dianie i druga uwaga: tradzik nie wrocil. wiec sama nie wiem jak z ta diana jest. pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do REBECCA IP: *.bredband.skanova.com 12.03.03, 16:09 dziekuje za odpowiedz! ciesze sie ,ze zrezygnowalam z diany.zycze ci,zebys juz niedlugo dala nam znac,ze ci sie udalo i bedziesz mial dzidziusia.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś