Dodaj do ulubionych

b-hcg-testy domowe

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 16:22
Witam,
mam pytanie odnośnie testów na poziom b-hcg: Czy można kupic testy w aptece
podobne do tych ciążowych, które można samemu zrobić w domu, czy robi się
je tylko w klinice? Dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Dagmara Re: b-hcg-testy domowe IP: *.chicago-03rh15rt.il.dial-access.att.net 26.03.03, 17:51
      Testy ciazowe, ktore kupujesz w aptece tez sprawdzaja poziom beta hCG, tyle,
      ze w moczu. W klinice sprawdza sie poziom beta hCG we krwi, co daje o wiele
      bardziej precyzyjne wyniki. Te domowe maja rozna czulosc
      • Gość: baśka Re: b-hcg-testy domowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 19:03
        Cześć Dagmaro,
        przepraszam niejasno się wyraziłam. Chodziło mi o testy na wykrywanie b-hcg we
        krwi, takie którymi możnaby było wykryc ciążę wcześniej niż tymi "na mocz".
        Mam jeszcze jedno pytanie, czy wiesz może kiedy najwcześniej można wykryć
        ciążę tymi testami "na krew".
        Pozdrawiam
        • Gość: Dagmara Re: b-hcg-testy domowe IP: *.chicago-06rh15rt.il.dial-access.att.net 26.03.03, 19:38
          Gość portalu: baśka napisał(a):

> Cześć Dagmaro,
          > przepraszam niejasno się wyraziłam. Chodziło mi o testy na wykrywanie b-hcg
          we
          > krwi, takie którymi możnaby było wykryc ciążę wcześniej niż tymi "na mocz".
          > Mam jeszcze jedno pytanie, czy wiesz może kiedy najwcześniej można wykryć
          > ciążę tymi testami "na krew".
          > Pozdrawiam

Och
          • Gość: baśka Re: b-hcg-testy domowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 20:18
            Witaj ponownie Dagmaro,
            Bardzo Ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedz. Ja nie miałam jeszcze ani IVF
            ani inseminacji, na razie jestem na clostylbegycie ( odpowiednikiem w Stanach
            jeśli sie nie myle jest clomifen)ale miałam zastrzyk z pregnylu, na pęknięcie
            pęcherzyka. I zgodnie z tym co piszesz chyba fakycznie muszę uzbroic się w
            cierpliwość i zrobić test pod koniec cyklu bo pregnyl może zafałszować wynik.
            Wielkie dzięki i pozdrowienia
            • Gość: Dagmara Re: b-hcg-testy domowe IP: *.chicago-12rh16rt.il.dial-access.att.net 26.03.03, 20:44
              To oczekiwanie jest okropnie wyczerpujace, ale nic nie da sie zrobic...
              Najwazniejsze, aby zakonczylo sie sukcesem, czego Ci serdecznie zycze!

Trzymaj sie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka