julia56 06.12.06, 11:52 Dziewczyny, dzisiaj 13 dzień po IUI, 25dc. Jest sens oznaczać betę? Doczekać sie już sikanego nie mogę. I chcę wiedzieć, czy się na dalszą walkę nastroić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszka39 Re: Beta po IUI - jest sens robić? 06.12.06, 11:57 U mnie nie mialo, niepotrzebnie kase wydalam( Odpowiedz Link Zgłoś
ivoral Re: Beta po IUI - jest sens robić? 06.12.06, 11:58 Julia, to zalezy: 1) czy bralas pregnyl? Pamietaj beta najwczesniej 14 dni po pregnylu 2) argument za - sytuacja stanie sie jasna, nie bedziesz sie dluzej stresowac. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: Beta po IUI - jest sens robić? 06.12.06, 12:19 Iwonko, nie brałam pregnylu, tylko clo, a teraz luteinę. Tak mniej więcej, jaki powinien być wynik? Da się w ogóle określić? Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: Beta po IUI - jest sens robić? 06.12.06, 12:21 A i jeszcze jedno. 25dc, a piersi mnie nie bolą. To chyba nie najlepiej. Mam podwyższoną tempkę. Ale te piersi mnie martwią. Są większe, ale niebolące. Odpowiedz Link Zgłoś
ivoral Re: Beta po IUI - jest sens robić? 06.12.06, 13:09 Julia, mozna zrobic, troche kosztuje, ale przynajmniej czlowiek przestanie sie denerwowac. Pozdrawiam i jeszcze raz powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
megi1978 Re: Beta po IUI - jest sens robić? 06.12.06, 16:39 cześć julia56 ja też już myślę o teście ale boję się jak cholera, że znowu nic z tego nie będzie. Mnie piersi bolą i to dosyć mocno ale przed @ też zawsze bolały tylko może trochę mniej. I nic poza tym innego nie czuję. Chyba poczekam do soboty, chociaż strasznie mnie kusi. Powodzenia pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
cassandra_cass Re: Beta po IUI - jest sens robić? 06.12.06, 23:16 A mi mój lekarz kazał robić betę w 25dc, 12 dni po IUI z tym, że moje cykle są krótkie ok 26 dniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ewik110 Re: Beta po IUI - jest sens robić? 08.12.06, 17:28 ja jestem w 27dc 13 dni po pregnylu, po 3 IUI na CLO. piersi mnie bardzo bola, ale przed @ tez zawsze mnie bola... i wiecie co? juz chcialabym wiedziec, ale z drugiej strony nie robie jeszcze zadnego testu bo sie boje kolejnego rozczarowania... chwilami brakuje mi sily... trzymajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś