Dodaj do ulubionych

co to być może?

09.12.06, 17:47
od kilku dni boli mnie jajnik. ciążę rzaczej niestety wykluczam- test neg. czy
to możliwe,zebym czula torbiel? bo boli mnie jak przed owu. kurcze troche sie
martwie, a juz nie mam sil biegac po lekarzach
Obserwuj wątek
    • julia56 Re: co to być może? 09.12.06, 17:59
      Cześć, Misiama. smile Ja zawsze "czuję" torbiele. Po prostu mnie w środku boli.
      Mój gin się śmiał, że mam jakieś wewnętrzne usg, bo jak przychodzę i
      mówię "boli mnie", zawsze jest jakaś zmiana do zaobserwowania.
      serdecznie Cie pozdrawiam. Może jednak idź do gina.
      • misiama Re: co to być może? 09.12.06, 18:07
        dzieki Julia, a mie ma szans, ze sie sama wchłonie (jezeli to torbiel). biore
        duphaston
        • zetka31 Re: co to być może? 09.12.06, 21:53
          a może dostaniesz @, co? Mnie zawsze boli jajnik przed @. Oby to nie była
          torbiel.
          • misiama Re: co to być może? 09.12.06, 22:36
            no właśnie nie boli mnie na @, tylko tak jakoś mechanicznie. podobnie czuje jak
            rosnie mi pecherzyk, ale to juz 10dni po owu. a ze bralam clo, to cos tam moglo
            nie pec. szlag by to ...
            • julia56 Re: co to być może? 10.12.06, 18:06
              Jak na moje doświadczenie to są ogromne szanse, że się sama wchłonie. U mnie
              się już niejedna wchłonęła. Nawet mi się ciąża pozamaciczna wchłonęła i
              uchroniło mnie to od wycięcia jajowodu.
              Głowa do góry. Misiamama, muszę Ci tak pisać, żeby Ci malucha "wywróżyć". smile
              • zetka31 Re: co to być może? 10.12.06, 21:58

Ja po clo różnie reagowałam. Kiedyś dostałam @ po 15 dniach od poprzedniej -
                koszmar!!! Czasami czułam się jak na ciążę, a to @, a innym razem kłucie w
                jajniku jak na owu i co.... @. A nie możesz wskoczyć do gina? Czy on w ogóle
                sprawdzał, czy ten pęcherzyk pękł?

No to może jednak ciąża, co? testy przecież tak bardzo kłamią.(czego Ci
                oczywiście życzę)
                • misiama Re: co to być może? 11.12.06, 16:07
                  gin nie sprawdzal, czy pekl, bo nie poszlam, olałam. jestem po 4 IUI i chcialam
                  odpocząć od gima, USG, zaglądania w ... wiec bralam tylko clo i duphaston. to
                  niestety nie ciążasad dziś juz plamienie-12dpo. jutro sie rozkreci @. nastepny
                  cykl odpoczywam od lekow, potem jeszcze dwie IUI i chyba in vitro. dupa blada. a
                  oboje mamy super wyniki ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka