misiama 09.12.06, 17:47 od kilku dni boli mnie jajnik. ciążę rzaczej niestety wykluczam- test neg. czy to możliwe,zebym czula torbiel? bo boli mnie jak przed owu. kurcze troche sie martwie, a juz nie mam sil biegac po lekarzach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia56 Re: co to być może? 09.12.06, 17:59 Cześć, Misiama. Ja zawsze "czuję" torbiele. Po prostu mnie w środku boli. Mój gin się śmiał, że mam jakieś wewnętrzne usg, bo jak przychodzę i mówię "boli mnie", zawsze jest jakaś zmiana do zaobserwowania. serdecznie Cie pozdrawiam. Może jednak idź do gina. Odpowiedz Link Zgłoś
misiama Re: co to być może? 09.12.06, 18:07 dzieki Julia, a mie ma szans, ze sie sama wchłonie (jezeli to torbiel). biore duphaston Odpowiedz Link Zgłoś
zetka31 Re: co to być może? 09.12.06, 21:53 a może dostaniesz @, co? Mnie zawsze boli jajnik przed @. Oby to nie była torbiel. Odpowiedz Link Zgłoś
misiama Re: co to być może? 09.12.06, 22:36 no właśnie nie boli mnie na @, tylko tak jakoś mechanicznie. podobnie czuje jak rosnie mi pecherzyk, ale to juz 10dni po owu. a ze bralam clo, to cos tam moglo nie pec. szlag by to ... Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: co to być może? 10.12.06, 18:06 Jak na moje doświadczenie to są ogromne szanse, że się sama wchłonie. U mnie się już niejedna wchłonęła. Nawet mi się ciąża pozamaciczna wchłonęła i uchroniło mnie to od wycięcia jajowodu. Głowa do góry. Misiamama, muszę Ci tak pisać, żeby Ci malucha "wywróżyć". Odpowiedz Link Zgłoś
zetka31 Re: co to być może? 10.12.06, 21:58 Ja po clo różnie reagowałam. Kiedyś dostałam @ po 15 dniach od poprzedniej - koszmar!!! Czasami czułam się jak na ciążę, a to @, a innym razem kłucie w jajniku jak na owu i co.... @. A nie możesz wskoczyć do gina? Czy on w ogóle sprawdzał, czy ten pęcherzyk pękł? No to może jednak ciąża, co? testy przecież tak bardzo kłamią.(czego Ci oczywiście życzę) Odpowiedz Link Zgłoś
misiama Re: co to być może? 11.12.06, 16:07 gin nie sprawdzal, czy pekl, bo nie poszlam, olałam. jestem po 4 IUI i chcialam odpocząć od gima, USG, zaglądania w ... wiec bralam tylko clo i duphaston. to niestety nie ciąża dziś juz plamienie-12dpo. jutro sie rozkreci @. nastepny cykl odpoczywam od lekow, potem jeszcze dwie IUI i chyba in vitro. dupa blada. a oboje mamy super wyniki ... Odpowiedz Link Zgłoś