Dodaj do ulubionych

Co u rafulki??????

12.12.06, 14:06
Zawsze mogłam liczyć na jej pomoc i wsparcie. Zawsze pierwsza odpowiadała na
moje posty. Czy wiecie co u niej słychać? Czyżby zmieniła forum. Rafulko
odezwij się.Daj znać co u ciebie.
Obserwuj wątek
    • magdaszek Re: Co u rafulki?????? 12.12.06, 16:47
      ja tez czekam na wieści od niej.
      Dajmy jej chwilke czasu. Na pewno zajrzy tu za niedługo i napisze pare słow.
      Dodam tylko, ze trzeba za nia mocno trzymać teraz kciuki.
      • tymonka30 Re: Co u rafulki?????? 12.12.06, 16:53
        Tak nagle zniknęła nie odpowiadając na moje pytania sad(((
        • ccc32 Re: Co u rafulki?????? 12.12.06, 18:00
          Oczywiście wszystkie trzymamy kciuki z naszą rafulkę. Niepokoję się jednak bo
          od kilku miesięcy nie daje o sobie znać. Trzymaj się zdrowo, jeśli znajdziesz
          chwilę to napisz. Sciskam. ccc32
          • rafulka Re: Co u rafulki?????? 12.12.06, 18:13
            CCC 32 - miło Cię widzieć (czytać?). Nie zmieniłam forum, jestem tu i
            podczytuję, czasami coś piszę.
            Jutro idę na betę po kriotransferze (mam jeden skarbulek) i wierzę....
            Pierwsze podejście po ICSI zakończyło się ciążą pozamaciczną i stołem
            laparoskopowym. Potem przypałetała się cytomegalia. W wielkim skrócie tyle u
            mnie.
            Dam jutro znać. Póki co bardzo się boję...
        • rafulka Re: Co u rafulki?????? 12.12.06, 18:15
          Tymonko - wydaje mi się że czytałam wszystko co napisałaś i odpowiedziałam na
          pytania. Jeśli nie - proszę nie gniewaj się i zadaj je jeszcze raz smile Bardzo
          się cieszyłam z Twojej ciąży. Wiem co czujesz po jej stracie. I uwierz, że
          słonko zawsze wschodzi po burzy smile
          • tymonka30 Re: Co u rafulki?????? 13.12.06, 08:00
            Rafulko wymazałam poprzedni tydzień z pamięci. Przynajmniej tak mi się wydaje.
            Teraz myślę wprzód już tylko, czekam na wynik badania hist. ze szpitala i
            jeszcze przed świętami chcę iść do gina ustalić plan działania. Popytać o to co
            mnie niepokoi - mam 2 problemy głównie, jeszcze raz Ci je przedstawię: po
            pierwsze ... albo nie, wkleję jeszcze raz tą odp. z mojego wątku. A za ciebie
            trzymam strasznie mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziaki.
            • tymonka30 Rafulka wycięłam z poprzedniego wątku 13.12.06, 08:09
              "2 rzeczy jeszcze nie dają mi spokoju, zresztą od początku starań nie dawały -
              po pierwsze poziom prog. - moje cykle były zawsze wywoływane duph. ale właściwa
              @ trwała tylko pół dnia! a przed - 4 dni brudzenia zawsze - coś nie tak moim
              zdaniem z prog. i fazą lutealną (???) A druga sprawa to bakterie - nie wiem czy
              takowe były ale fakt jest taki, że mnie od samego początku coś piekło i śluz
              był żółtawy ale gin. po pH = 4 i braku zaczerwienienia stwierdził, że
              clotrimazol wystarczy, poza tym mój m. się leczył na bakterie jeszcze w czasie
              starań, bo coś mu mały czerwieniał i miał piecznie ale ja równolegle nie.
              To są 2 podstawowe sprawy, które nie dają mi spokoju i czuję, że to może być
              jedna z przyczyn tego co się stało."
              • rafulka Re: Rafulka wycięłam z poprzedniego wątku 13.12.06, 12:53
                Tymonko co do progesteronu to sprawę załatwiały leki typu luteina lub
                utrogestan.
                Co do bakterii mam to samo i leczę się clotrimazolum (po każdym włożeniu
                kuleczki czyli 3Xdziennie nakładam maść na palec i smaruję srom i lekko wnętrze
                pochwy). Poza tym brak seksu przez dwa tygodnie. uciążliwe, ale z bakteriami -
                póki co mam spokój.
                Przyczyny poronienia szukałabym na twoim miejscu w immunologii i czekała na
                wynik his-pat
                • tymonka30 Re: Rafulka wycięłam z poprzedniego wątku 13.12.06, 13:10
                  Co ten wynik może np. wykazać? Gin powiedział, że rzadko coś wykazuje.
                  • tymonka30 Re: Rafulka wycięłam z poprzedniego wątku 13.12.06, 13:10
                    Ja brałam 2 tabl. duph. dziennie, myślisz że to mogło być za mało?
      • rafulka Re: Co u rafulki?????? 12.12.06, 18:15
        Magdaszku - odpisałam ci na mailika smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka