Dodaj do ulubionych

kiedy test po trasferze

18.12.06, 14:53
Mam pytanko w którym dniu po transferze, można zrobić test z moczu - oczywiśc
ie żeby był jak najbardziej wiarygodny. I jeszcze jedno jak kobieta po
ransferze powinna sie czuć, jeżeli wierzy, że bedzie w ciąży. Nie wiem czy
powinno ją coś boleć jak na nadejćie @, czy raczej nic nie powinno boleć, czy
ma być senna, mieć różne zachcianki.Prosze o rade
Obserwuj wątek
    • ae_iwona_83 Re: kiedy test po trasferze 18.12.06, 19:33
      objawy wczesnej ciazy sa indywidualne dla kazdej kobiety, tak jak piszesz moga
      odczuwac sennosc, ale przy tak wczesnej ciazy brak jakichkolwiek objawów moze i
      pewnie jest zupelnie normalny ..Czytam troche wypowiedzi na tym forum jesli
      chodzi o testowanie, to najlepiej poczekac z tym, co ma byc to bedzie wink mozesz
      zrobic za wczesnie i nie bedzie wiarygodny, poczekaj z tym...sa testy ktore
      ponoc juz w 6 dc wykryja ciaze...ponoc...Zazwyczaj weteranki forum testuja jak
      sie @ nie pojawia w terminie, wtedy to ma sens, wczesniej raczej nie
      • ae_iwona_83 Re: kiedy test po trasferze 18.12.06, 19:34
        nie 6dc tylko po zapłodnieniu oczywiscie wink eh ...
    • dorswi Re: kiedy test po trasferze 18.12.06, 22:09
      dzięki wielkie za rady. Ja wiem, ze wiadomo bedzie wszystko w swoim czasie, ale
      wiecie jaki stres przeżywam i dlatego analizuję wszystkie objawy. jeszcze raz
      wielkie dzięki z dobre słowo. Na badanie BETA dopiero 27 grudnia....
    • samanta25 Re: kiedy test po trasferze 18.12.06, 22:16
      Lepiej zrób betę a nie test sikany, czasami wychodzą negatywne mimo dodatniej
      bety

63 cykl starań
      czerwiec '06 ICSI - radość trwała krótko sad (ciąża biochemiczna)
      grudzień '06 IMSI - a kto wie czy za rogiem nie stoją Anioł z Bogiem
      • mj78 Re: kiedy test po trasferze 18.12.06, 22:21
        Ja po udanym transferze miałam bardzo mało typowych objawów ciążowych - dopadły
        mnie w 5-6 tygodniu ciąży.

A test sikany wyszedł mi [ale druga kreska była bardzo słaba] w 10dpt, ale
        radzę robić trochę później, a najlepiej od razu betę [mnie na test sikany
        namówił mąż].
    • kaka154 Re: kiedy test po trasferze 19.12.06, 12:00
      ja dziś jestem 1 dpt, chyba będę robic bete 29 w piątek... ale nie wiem
      a u Ciebie który dzień po?
      • dorswi Re: kiedy test po trasferze 19.12.06, 16:26
        ja transfer miałam 15 grudnia w invimedzie. test BETA 27 grudniasmile
        • kaka154 Re: kiedy test po trasferze 19.12.06, 17:24
          czyli 12 dzień po transferze, mój byl 18 grudnia więc ja zatestuję chyba 11
          dnia po.
          A co porabiasz czekając, bo ja bym chciala nie mysleć a caly czas sie
          zastanawiam.
          Pozdrawiam
          • dorswi Re: kiedy test po trasferze 20.12.06, 11:28
            Ja od razu po transferze wzięłam zwolnienie lekarskie tak wiec siedze w domu i
            oczywiście rozmyslam, analizuję każdy dziwny objaw mojego organizamu. byłam
            cała obolała, nie kogłam siadać, brzuch jak piłka, dochodziłam do siebie chyba
            z 5 dni. A tak poza tym: Oczywiście nakręcam się niesamowicie. Wydaje mi się,
            że mam smaki na róże dziwne rzeczy i tak np. chyba w poniedziałak zjadłam
            sniadanie, potem przegryzłam jakimiś słodyczami, a potem zachciało mi się bułki
            z masłem i ogórkim kiszonym, po południu moja serdeczna sąsiadka zaprosiła mnie
            na pięterko i zjadłam ogromną porcję lodów truskawkowych. bleee. Oczywiście
            wczoraj nie omieszkałam kupić testu ciążowego, ale zrobię go dopiero w piątek
            czyli to będzie tydzien po transferze. No i nie wiem czy mam objawy ciążowe czy
            nie: coś mnie pobolewa jak przy nadejściu @, mam jakiś metaliczy posmak w
            ustach, sama nie wiem! Czekam i boję się...pozdrowionka
    • doorka6 Re: kiedy test po trasferze 20.12.06, 21:03
      Ja po udanym transferze (mamy teraz cudowna 16-mczna córeczkę) czułam bóle jak
      przed miesiaczką (brałam kilogramy nospy), nie byłam ani senna, ani nie miałam
      nudności, ani dziwnego apetytu. Test zrobiłam 13-ego dnia po transferze (ale o
      4.30 rano, juz nie mogłam wytrzymać). Życzę powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka