finka77 07.03.07, 13:22 Znalazłam bloga pewnej dziewczyny , była odwazna i poruszyła dla Nas ten przykry temat .jak widac ludzie nie rozumieja tego ogromnego pragnienia dzidziusia . kama32.blog.onet.pl/2,ID169146397,index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathrinn82 Re: Co o nas mysla inni ... 07.03.07, 14:00 Laska ma dzieci, wiec nie rozumie co to znaczy, tym samym nie powinna sie wypowiadac ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa kathrinn82 07.03.07, 15:09 czy uważasz, że niepłodność to temat nietykalny dla osób postronnych? w ten sposób pogłębiasz przepaść i przyczyniasz się do braku zrozumienia problemu. może warto powiedzieć tym, którzy nie wiedzą, że potrzeba posiadania potomstwa to nie jest fanaberia ani zachcianka. to podstawowa biologiczna potrzeba - zachowania gatunku. gdy zaspokojone są potrzeby jednostki naturalne jest pojawienie się potrzeby posiadania dzieci. Ta biologiczna część naszej natury w połączeniu z ludzką potrzebą emocjonalną to wielka siła. musi być wielka, bo to kwestia być albo nie być gatunku. stąd ogromna motywacja do walki. Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 stara_dominikowa 07.03.07, 18:20 nie chodzi o to, raczej o to, ze dziewczyna wypowiada sie w taki sposob jakby w ogole nie widziala problemu, dlatego od razu nasunela mi sie mysl, ze jej on nie dotyka, to nie wie co to znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
spinka791 Re: Co o nas mysla inni ... 07.03.07, 16:38 A ja znalzazłam kolejnego "odważnego" bloga. alma77.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Co o nas mysla inni ... 07.03.07, 17:56 Spinko, nie znaleziono takiego bloga Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Co o nas mysla inni ... 07.03.07, 17:50 Nie mogłam się powstrzymać i napisałam komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: Co o nas mysla inni ... 07.03.07, 18:19 a może są jakieś ciekawe blogi dziewczyn, które się starają, które wciąż walczą i czekają... bo takimi opiniami chyba nie należy się przejmować! Odpowiedz Link Zgłoś
polpotworek Re: Co o nas mysla inni ... 07.03.07, 21:33 Uwazam ze zawsze byla i bedzie pewnego rodzaju nietolerancja. Dziewczyna nie neguje tego bezposrednio ale sposób w jaki sie do tego dazy czyli mecaniczny seks. Rozumiem postawe i Wasza(naszą) i jej. Ona pewnych rzeczy nie zrozumie(np dlaczego czesto takie rzeczy sa odarte z intymnosci i ze to bardzo cięzkie a przeciez nie jestesmy robotami), z drugiej strony moze gdybysmy wyszly ze swojego ciala i swoich cierpien to moze tez inaczej patrzylybysmy z boku na takie sprawy gdy ktos "sprawia wrazenie" ze juz nic go nie cieszy. Pamietajcie ze prawda lezy posrodku, nie stawajcie na uszach zeby jej dopiec, nie zmienimy swiata, spozytkujmy te energie na cos bardzo waznego! )) Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: Co o nas mysla inni ... 07.03.07, 21:37 polpotworek napisała: > Uwazam ze zawsze byla i bedzie pewnego rodzaju nietolerancja. Dziewczyna nie > neguje tego bezposrednio ale sposób w jaki sie do tego dazy czyli mecaniczny > seks. Rozumiem postawe i Wasza(naszą) i jej. Ona pewnych rzeczy nie zrozumie(np > > dlaczego czesto takie rzeczy sa odarte z intymnosci i ze to bardzo cięzkie a > przeciez nie jestesmy robotami), z drugiej strony moze gdybysmy wyszly ze > swojego ciala i swoich cierpien to moze tez inaczej patrzylybysmy z boku na > takie sprawy gdy ktos "sprawia wrazenie" ze juz nic go nie cieszy. Pamietajcie > ze prawda lezy posrodku, nie stawajcie na uszach zeby jej dopiec, nie zmienimy > swiata, spozytkujmy te energie na cos bardzo waznego! )) Rozsypał się worek ze złotymi myślami Odpowiedz Link Zgłoś
luna67 Re: Co o nas mysla inni ... 07.03.07, 22:12 finka77, czytajac blog doszlam do wniosku, ze autorka ma dosc duze problemy zwiazane z tym tematem, zaczelam sie zastanawiac jakie, przeciez dzieci ma, problem ujawnil mi sie w postaci bezdzietnego szwagra, ktorego moim zdaniem nie umie strawic Bezplodnosc zawsze jej sie bedzie kojarzyc ze skapym i wrednym szwagrem, kama32.blog.onet.pl/2,ID163541444,DA2007-01-08,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
finka77 Re: Co o nas mysla inni ... 08.03.07, 07:47 luna67 Przeczytałam to masz rację pewnie bezdzietnosc kojarzy się ze szwagrem ,tylko niewiadomo czy oni nie chca dzieci czy nie mogą ,bo z tego co ona pisze to chyba szwagier nie chce . Odpowiedz Link Zgłoś