Dodaj do ulubionych

Artykuł w Twoim Stylu

12.05.03, 21:21
W najnowszym numerze jest fragment dziennika Hathor, jednej z nas, która
opisuje swoje przeżycia związane z kolejnym zabiegiem in vitro i walkę o
dziecko. (można go przeczytać również na www.naszbocian.pl)Powiem szczerze,
że zrobił a mnie olbrzymie wrażenie, tym bardziej, że efektem zabiegu są
bliznięta!!
Jest też wywiad z lekarzami z Novum, warto poczytać!!
Obserwuj wątek
    • agul1 Re: Artykuł w Twoim Stylu 12.05.03, 21:37
      Ja czytalam w weekend i plakac mi sie chcialo ze wzruszenia - tak Hathor to
      pieknie opisala.. Strasznie musiala byc dzielna.
      A wywiad z lekarzami z novum daje wszystkim - naprawde wszystkim - nadzieje na
      dzidziesmile)
    • agul1 Re: Artykuł w Twoim Stylu 12.05.03, 21:39
      Gizunia, masz tu linka, bo przypomniało mi się, że kiedyś któraś z dziewczyn
      pisała o bliźniakach Hathorsmile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=3842799&a=3842799
      • larvva Re: Artykuł w Twoim Stylu 12.05.03, 22:53
        jak tylko wyszedl nowy TS mama do mnie zadzwonila, ze jest dobry artykul.
        kupila mi i wyslala poczta - czekam az dotrze przesylka. zwlaszcza, ze lecze
        sie w novum i pewnie tez mnie czeka in vitro. jakos juz nie wierze w
        inseminacje.. dzis mi siadla psycha i ryczalam kilka godzin sad
        • agul1 Re: Artykuł w Twoim Stylu 13.05.03, 09:23
          larvva napisała:

> jak tylko wyszedl nowy TS mama do mnie zadzwonila, ze jest dobry artykul.
          > kupila mi i wyslala poczta - czekam az dotrze przesylka. zwlaszcza, ze lecze
          > sie w novum i pewnie tez mnie czeka in vitro. jakos juz nie wierze w
          > inseminacje.. dzis mi siadla psycha i ryczalam kilka godzin sad

Halo, halo, co to za dolowanie sie? Musisz wierzyc ze sie uda, bo jak zwatpisz,
          to nic z tego nie bedzie. Nastaw sie dobrze psychicznie, porob jakies przyjemne
          rzeczy, staraj sie jak najmniej o tym myslec - i tak juz wszystko zaplanowane,
          niedlugo bedziesz w polsce i bedzie po wszystkim, wiec teraz glowka do gory i
          zajmij sie czyms przyjemnym i nie placz, ok?
          Dr Lewandowski powiedzial ze nigdy wczesniej szanse na macierzynstwo nie byly
          tak duze jak teraz, wiec naprawde - badz dobrej mysli!smile
          Pozdrawiam Cie serdecznie
          • larvva Re: Artykuł w Twoim Stylu 13.05.03, 09:58
            dzis juz mi lepiej. ale wczoraj wieczorem to bobr niezly... wszystko dlatego,
            ze uczestniczylam w ogladaniu zdjec usg z takim 3 miesiecznym brzdacem.
            najgorsze, ze maz w delegacji wiec nie mialam z kim powiercic tematu. z
            przyjemnych rzeczy to na dzis moge tylko pracowac. na dodatek dzis od rana
            glodowka, bo na 14 jade na kolejne badania (rany jaka jestem glodna!!!!)
            ale juz mi lepiej. serio, serio. jak tylko zjem sniadanie/obiad to juz mi
            zupelnie odejdzie (tak mysle)
            dzieki agul
            • giza Re: Artykuł w Twoim Stylu 13.05.03, 15:00
              larvva napisała:

> dzis juz mi lepiej. ale wczoraj wieczorem to bobr niezly... wszystko dlatego,
              > ze uczestniczylam w ogladaniu zdjec usg z takim 3 miesiecznym brzdacem.
              > najgorsze, ze maz w delegacji wiec nie mialam z kim powiercic tematu. z
              > przyjemnych rzeczy to na dzis moge tylko pracowac. na dodatek dzis od rana
              > glodowka, bo na 14 jade na kolejne badania (rany jaka jestem glodna!!!!)
              > ale juz mi lepiej. serio, serio. jak tylko zjem sniadanie/obiad to juz mi
              > zupelnie odejdzie (tak mysle)
              > dzieki agul

Nie dołuj sie Larvva smile dla każdej to jest droga przez mękę, ale jak widać
              nadzieja jest zawsze smile
              Buziaki!!
              • larvva Re: Artykuł w Twoim Stylu 13.05.03, 15:44
                teraz czuje sie zupelnie ok. wczoraj mnie tak chwycilo. dzis zrobilam kolejna
                serie badan, no i przy okazji dowiedzialam sie kilku pozytywnych rzeczy
                smile) juz dobrze ze mna smile) ale chyba kazda czasami tak lapie, co?
                • giza Re: Artykuł w Twoim Stylu 13.05.03, 15:51
                  larvva napisała:

> teraz czuje sie zupelnie ok. wczoraj mnie tak chwycilo. dzis zrobilam kolejna
                  > serie badan, no i przy okazji dowiedzialam sie kilku pozytywnych rzeczy
                  > smile) juz dobrze ze mna smile) ale chyba kazda czasami tak lapie, co?

Jasne smile ja jestem dopiero na początku drogi w sumie mało niepowodzeń, a też
                  czasem potężnego doła mam...
                  • larvva Re: Artykuł w Twoim Stylu 13.05.03, 16:56
                    dobrze ze mozna sie czasem wyplakac i wyzalic smile wentyl bezpieczenstwa
      • giza Re: Artykuł w Twoim Stylu 13.05.03, 14:57
        agul1 napisała:

> Gizunia, masz tu linka, bo przypomniało mi się, że kiedyś któraś z dziewczyn
        > pisała o bliźniakach Hathorsmile

Dzięki Agul, właśnie z tego watku ją kojarzę smile) Szczęściara smile
    • Gość: aleksandra3 Re: Artykuł w Twoim Stylu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.03, 16:35
      Witajcie dziewczyny!

Kupiłam ten Twój Styl i zdaje się że go nie wyrzucę. Raz, że rzeczwyiście daje
      nadzieję takim jak my, a dwa, że Hathor pisała ten dziennik, jak zwyczajan
      kobieta, majaca rozterki duchowe w związku z praca, z tym co bedzie dalej, co
      czeka ją i męża, jak osoba, kótra doznała już wielu niepowodzeń i zma koszty
      leczenia - bardzo wysokie! Zatrzymam tą gazetę. A jak ktoś bedzie mówił jakie
      to wszystko proste, to poproszę żeby na głos czytał. W tym momencie jak Hathor
      pisze o zastrzykach, dam strzykawkę i igłę i każę się ukłuć.

POzdrawiam serdecznie
      Aleksandra
      • Gość: Ania Re: Artykuł w Twoim Stylu IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 12:51
        Ja również zaopatrzyłam się w gazetkę.W dzień ,w którym ją kupiłam,
        też mama ,do mnie zadzwoniła ,że jest taki artykuł.Niewiele mi brakowało,żebym
        się poryczała jak go czytałam.Takie historje zawsze dodają otuchy i wiary
        osobom,które nadal czekają na swój cud.
        pozdrawiam--Ania
        • mutantowa Re: Artykuł w Twoim Stylu 14.05.03, 13:42
          Ja nie wytrzymałam i sie poryczałam, ale pozytywnie. Pomyślałam sobię, że
          nadejdzie pora i na mnie . Wiecie kiedy jechałam do pracy przeleciał nad moim
          szamchodem bocian, nad placem zakładu w którym pracuję latały dwa boćki, może
          to jakiś znak - kto wiesmile Marzą nam siębliźniaki.
          Pozdrowionka .
          Magda
    • Gość: Julek Re: Artykuł w Twoim Stylu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 22:38
      Uwazam, że takich artykułów powinno być wiecej. Jeżeli byłaby taka mozliwosć
      sama też bym chciała opisać swoje przeżycia na łamach np. Twojego Stylu, lecz
      nie wiem jak to zrobić? Moze wiecie? Trzeba inne "ostrzegac", doradzić, szkoda
      czasu i forsy. Gratuluje autorce H. i podziwiam. ja sie chyba nie zdecyduję juz
      na in vitro, psychicznie nie wytrzymuję wielu stresów i bólu. pozdrawiam
    • Gość: Agga Re: Artykuł w Twoim Stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 14:02
      Witam smile
      Czekalam na ten artykul w TS z niecierpliwoscia, ale przyznam sie Wam, ze bylam
      ciut rozczarowana, poniewaz liczylam przy okazji na wywiad z psychologiem,
      ktory spojrzalby na nasz problem takze od strony uczuc, pokazal jakie leki i
      trudnosci przezywa kobieta i mezczyzna walczacy o dziecko.
      Kiedys byl taki wlasnie art. w Zwierciadle i na stronie www.nasz-bocian.pl
      Artykul bardzo pomogl mi i mojemu mezowi zrozumiec nasze, a szczegolnie moje
      rozterki.
      Jesli jestescie nim zainteresowane, to poszukajcie na stronie Bociana.

Pozdrawiam goraco
      Agga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka