Dodaj do ulubionych

Zrobilam dzis test :(( mam dosc siebie!!!!!!DOSC!!

11.04.07, 19:44
Dzis 24 dc ( moze za wczesnie?) zrobilam test wlasnie przed 10 minutami. I
du...paa nie ma nic , mam dosc siebie , tak wierzylam a wlasnie rozwialy sie
moje wszelkie nadzieje, i chyba "OBJAWY CIAZY" ktore w sobie zaobserwowalam
sa wmowione,napewno sa.
Jak do wtorku ta cholera nie przyjdzie to zrobie test raz jeszcze w dniu
spodziewanej cholery, ale juz nie mam nadzieji,

chyba potrzebny mi teraz psychiatra a nie test!!!
cholera jasna , nie umiem juz jestem taka wsciekla na
siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • iga1001 Re: Zrobilam dzis test :(( mam dosc siebie!!!!!!D 11.04.07, 19:47
      Basiu, myślę, że jeszcze nie wszystko stracone. Będzie dobrze. Test mógł
      jeszcze " nie załapać" poziomu BHCG, głowa do góry!!!
      Trzymam kciuki!!!
      • basiachylinska Re: Zrobilam dzis test :(( mam dosc siebie!!!!!!D 11.04.07, 19:51
        Wiesz ja juz nie wierze co ma byc to bedzie a wlasnie zaczol mnie bolec brzuch
        troche jak na cholere, i nie pisz mi ze takie bole sa tez na samym poczatku
        ciazy....... wiem o ty ale ja juz stracilam nadzieje.
        • iga1001 Re: Zrobilam dzis test :(( mam dosc siebie!!!!!!D 11.04.07, 19:57
          Masz rację co ma być to będzie. Ja już jakiś czas zdałam sobie z tego sprawę,
          ale nie wyprzedzisz czasu. Ból może oznaczać, jak słusznie zauważyłaś, i jedno
          i drugie, więc zawsze jest 50% na 50%.
          Ja już nawet nie testuję, bo wiem, że zawsze będzie kreska.
          • tekla12 Re: Zrobilam dzis test :(( mam dosc siebie!!!!!!D 11.04.07, 20:21
            Czy owulację miałaś w 8 dniu cyklu?
    • tymonka30 Re: Zrobilam dzis test :(( mam dosc siebie!!!!!!D 11.04.07, 20:37
      No widzisz Basia jak to jest z tymi dwoma kreskami, cień cienia był i nagle nie
      ma, ja szczerze powiedziawszy byłam na 90% przekonana, że Ci się udało... teraz
      nie wiadomo tak naprawdę czy coś z tego będzie. Fakt faktem, że to bardzo
      wczesny dc. Musisz cierpliwie poczekać do dnia spodziewanej @, nie złość się! I
      tak nie masz na to wpływu...
      • izak28 Re: Zrobilam dzis test :(( mam dosc siebie!!!!!!D 11.04.07, 21:53
        Ja testy przed dniem spodziewanej @ robiłam tylko przez pierwsze kilka cykli,
        potem przestałam, bo były to niepotrzebne nerwy i wyrzucona kasa. Musisz trzymać
        nerwy na wodzy i czekać... Nic nie da testowanie przed planowaną @, a jak test
        ma wyjść, to wyjdzie w odpowiednim czasie, nie masz na to wpływu...
        • aniaresz Re: Zrobilam dzis test :(( mam dosc siebie!!!!!!D 12.04.07, 09:48
          Mam też nerwa bo zrobiłam test w 25dc a 11d po iui. Myślałam że jakaś miła niespodzianka a tu doopa................... 1 krecha i idę dziś na betę. Może ty też Basiu uderz na betę? Jestem niecierpliwa i żałuję że testowałam tak szybko bo tylko niepotrzebne nerwy i zepsuty dzień! Powodzenia nam życzę!!!!!!!
          • wiktoria33 Re: Zrobilam dzis test :(( mam dosc siebie!!!!!!D 12.04.07, 15:37
            ja tez nie robie testow
            wyleczylam sie widokiem zawsze jednej kreski
            wole kiedy przyjdzie @ a jak kiedys nie przyjdzie to wtedy zrobie test
            po co sie stresowac kiedy i tak nic nie wiadomo - mozna byc juz w ciazy a test
            tego nie pokaze - tak sie przeciez czesto zdarza
            nerwy i wyrzucona kasa
            • polpotworek Re: Zrobilam dzis test :(( mam dosc siebie!!!!!!D 12.04.07, 20:52
              Oj dziewczyny w 20któryms dniu rzadko wychodzi test wiec nerwy w konserwy i
              bedzie dobrze. Naprawde nie ma sensu bo te emocje sa Wam teraz nie potrzebne.
              Powiem Wam ze bardzo ale to bardzo niewiele kobiet zauwaza u siebie tak wczesne
              objawy ciązy, one najczesciej sie pojawiają po terminie @ takze nie polecam
              robic testów przed 28dc a i wtedy moze wyjsc negatywny. Najlepiej zrobic test w
              terminie @ lub wtedy isc na bete. smile
              Wiem co przezywacie, ja walczylam z tym kilka lat, najtrudniej mi bylo po
              pregnylu kiedy wiedzialam ze nie moge przez 2 tygodnie to na lep dostawalam,
              wytrzymalam i oplacalo sie smile
              • amiczek77 Re: Zrobilam dzis test :(( mam dosc siebie!!!!!!D 12.04.07, 21:35
                Ja też dzisiaj zrobiłam test to mój 27 dzień cyklu i..nic..jedna krecha nie
                wiem na co ja głupia liczyłam sad ryczeć mi sie chce
                • basiachylinska Re: Zrobilam dzis test :(( mam dosc siebie!!!!!!D 12.04.07, 22:00
                  Wiecie co dziewczyny bo najgorsza w testowaniu jest ta cholerna jedna krech, a
                  pozniej taka wsieklosc ze az czasem chce sie piesciami walic po scianie i wyc.
                  Ja teraz ani bety ani testow mam dosc, a dzis bylam u mojej klientki w domu
                  podpisywac umowe i widzialam jej nowonarodzone malenstwo, to jak wyszlam od
                  niej to usiadlam na klatce schodowej i zaczelam ryczec i przez caly czas bycia
                  u niej w domu i patrzenia na To Malenstwo powstrzymywalam lzy...
                  nie z zazdrosci chyba juz z rozpaczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka