mbw78 15.07.07, 12:37 Czy w trakcie brania leków stymulujących owulację (będe brała w tym cyklu i próbowała "naturalnie") mogę brać również olej z wiesiołka? Czy jedno z drugim nie będzie przeciwdziałać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathrinn82 Re: Olej z wiesiołka 15.07.07, 12:40 myślę, że nie. to naturalny preparat poprawiający jakość sluzu. mój gin jest jednak sceptycznie nastawiony co do jego działania, ale mówi, że jak nie pomoże to napewno nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jenifer1 Re: Olej z wiesiołka 15.07.07, 14:02 Raczej nie zaszkodzi- on tylko zwiększa ilość śluzu. Odpowiedz Link Zgłoś
citri Re: Olej z wiesiołka 15.07.07, 14:30 Mi nie pomógł a wręcz miałam zaparcia ale zazwyczaj pomaga ja tylko jakis taki maly peszek Odpowiedz Link Zgłoś
aga_73 Re: Olej z wiesiołka 15.07.07, 16:29 Olej z wiesiołka nie zakłóci stymulacji. Poprawi jakość i ilość śluzu. Można go przyjmować nawet 3*1 tylko do owulacji gdyż może powodować skurcze macicy. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś