Dodaj do ulubionych

wróciłam...

09.09.07, 15:00
i wcale mi wyjazd do ciepłego kraju nie pomógł! @ jak była tak jest! nie mogę się odnaleźć po powrocie na tym forum. pozmieniało się, trochę bab chyba ubyło (=zaciążyło), kupę nowych się pojawiło. w przyszłym tygodniu umawiam się do provity. nie ma na co czekać. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • remka1 Re: wróciłam... 09.09.07, 19:58
      Witaj, cieszę się że jakiś znajomy nick, bo faktycznie tutaj sporo
      zmian, dużo nowych osób i równie dużo tych którym po długich
      staraniach udało się zajść w ciążę. Wiele sukcesów, wiele
      pozytywów...pozostaje nam liczyć na to,że my też kiedyś wreszcie
      zasilimy grupę szczęśliwych mam. Pozdrawaiam i powodzenia.
      • aniaresz Re: wróciłam... 09.09.07, 21:56
        Witam! Mi też nie swojo. Ja parę dni temu też wróciłam z ciepłego kraju i czekam na rezultaty starań. Pewnie nic nie wyjdzie ale jakoś po tym odpoczynku jestem strasznie zrezygnowana i mam chwilowy wstręt do lekarzy i do leków. Nie wiem co robić, czy działać wbrew sobie czy odpuścić do wiosny/ niestety czas ucieka/. jakaś dziwna może jestem, nie wiem. Jestem po 1 iui i powinnam się szykować do kolejnej. Pozdrawiam was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • wiktoria33 Re: wróciłam... 10.09.07, 13:07
          witaj fioco smile

czesc starej ekipy jest jeszcze, na szczescie duzo tez jest dobrych
          nowin

pozdrawiam

--------------

"Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na
          przyszłość." Woody Allen
        • alix1 Re: wróciłam... 10.09.07, 16:47
          Hej, Aniu smile Dawno Cię nie widziałam....

Ja dzisiaj dostałam # po nieudanym ICSI na cyklu naturalnym, ale powiem szczerze
          nawet łza nie poleciała, piję właśnie kawkę i luz blus smile

Byliśmy na pierwszej wizycie w OAO i wreszcie poczułam, że jest droga, na której
          końcu będzie dzidzi...... smile

Życzę Ci dwóch kresek i dużo spokoju smile
          • aniaresz alix1 10.09.07, 19:46
            Serdecznie cię pozdrawiam. Też dawno cię nie widziałam bo teraz częściej zaglądam ale mniej pisze, tak jak pisałam wyżej mam kryzys i też wszystko mi zwisa już. Powiedz mi kochana czy ten OAO to jest ośrodek adopcyjny? Jak tak to gratuluje dobrej decyzji. Będzie dobrze. Zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka