ela.buu 03.10.07, 17:02 Czesc Staramy sie o dziecko juz 3 rok Zastanawim sie czy ktoras z was udalo sie zajsc w ciaze po inseminacji majac wrogi sluz i brak przeciwcial ? Dzieki zaodpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorottis Re: Mam pytanie o wrogi sluz 03.10.07, 19:42 ja mam wrogi śluz i pomimo 3 IUI nie udało mi się zajść w ciąże.Może dlatego, że mam przeciciała jądrowe i tarczycowe(Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
alix1 Re: Mam pytanie o wrogi sluz 03.10.07, 20:26 Mi się udało, właśnie dzisiaj się dowiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: Mam pytanie o wrogi sluz 03.10.07, 22:47 Dużo dziewczynom się udało pomimo wrogiego śluzu zajść przy iui, ponieważ omija się w ten sposób śluz. także spoko. A co do przeciwciał to ja mam tarczycowe i antykardiolipinowe podwyższone i mam zestaw leków- acard, clexane i encorton. Te leki się bierze od ok.16dc i potem jeszcze w ciąży do któego tyg lekarz zdecyduje. Są to leki na lepszą implantacje zarodka i lepsze ukrwienie macicy. Pozdrawiam. Ja własnie jutro podchodze do 2iui. Trzymajcie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś