Dodaj do ulubionych

co moglo byc w macicy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:38
7 dia cyklu lekasz pszeprowadzil usg trwala jeszcze koncowka miesiaczki
zaobserwowal za w macicy widoczny jest zarys czegos ale sam nie byl w stanie
stwierdzic czy to ciaza czy koncowka miesiaczki jestem zaniepokojona robilam
tes wyszedl ujemnie .jakie jest wasze zdanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: co moglo byc w macicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:42
      tez mialam taki pszypadek okazalao sie ze to zluszczajaca sie krew miesiaczkowa
      ktora jeszcze jest w macicy
      • Gość: kr Re: co moglo byc w macicy IP: *.ne.client2.attbi.com 13.10.03, 04:31
        Masz wieksze zaufanie do obcych ludzi na forum, ktorzy nie sa lekarzami i nie
        maja pojecia jak interpretowac USG niz do lekarza i testu, ktory wyszedl ujemny?
        Bez komentarza.
        • mamagabi Re: co moglo byc w macicy 13.10.03, 07:22
          Może dziewczyna zwyczajnie chce z kimś porozmawiać na ten tematat a akurat nie
          ma przy niej nikogo komu mogła by się zwierzyć ze swoich wątpliwości? Ja
          dziewczynom z tego forum ufam bo na temat problemów z zajściem wciąże wiedzą
          dużo, a jeśli nie to przynajmiej pocieszą.
        • Gość: kasia Re: co moglo byc w macicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 08:27
          tu chyba nie chodzi o większe zaufanie a o podobne doświadczenia. Przecież
          wszystkie mamy swoich lekarzy prowadzących, tylko czasem zapomnimy ich o cos
          zapytać bądź udzielają nam odpowiedzi która nasuwa kolejne wątpliwości i
          dlatego pytamy na forum licząc na to, że któraś z dziewczyn była w podobnej
          sytuacji bądź coś wie na dany temAT. Chyba nie potrzebnie tak ostro...
          Pozd5rawiam
    • Gość: marunia Re: co moglo byc w macicy IP: *.ne.client2.attbi.com 13.10.03, 14:53
      TO moglo byc wszystko, polip, miesniak, nierowna sluzowka, ktora daje cien,
      zapytaj lekarza, jak my Cie mozemy zdiagnowac? A jak test wyszedl ujemny to w
      ciazy nie jestes, wiec po prostu wyluzuj sie i zacznij od nowa w przyszlym
      miesiacu. A jezeli Cie to niepokoi to idz na nastepne USG i zobaczysz czy ten
      cien dalej tam sobie siedzi, czy sobie poszedl. Takie jest moje zdanie.
    • Gość: mika52 Re: co moglo byc w macicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 15:30
      I znowu mam wrażenie, że sandra to osoba, która pisze i sama sobie odpowiada na
      tym forum, ale już jako ktoś inny np. jako miki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka