samanta25 17.10.08, 20:07 Od dłuższego czasu zastanawiam się co u Ciebie?? Jak samopoczucie i jak przebiega ciąża? Pozdrawiam _________________________________ po 6 latach walki mamy nasz CUD niech TEN CUD trwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miceel Re: Miceel 18.10.08, 16:04 Witam. U mnie wszystko dobrze,będziemy mmieli córeczke.Z tego co mówił lekarz to 2 tydzien listopada pójdę na cc.Zaczynam się denerwowac.Też myślałam co u Ciebie.Napisz co słychac i czy wybierasz sie na cc czy sn.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Miceel 18.10.08, 18:12 Gratuluję córeczki My czekamy na synka, któremu trochę na świat się spieszy bo od 26tc jestem na fenoterolu i leżę plackiem praktycznie cały czas bo mam skurcze i problemy z szyjką. Co do porodu to jeszcze nie wiem czy będzie sn czy cc, lekarz zawsze odkładał ten temat na potem. Ale 3 listopada mam zamiar już z nim wszystko ustalić na wizycie żeby przygotować się psychicznie Na razie marzę żeby dotrwać do skończonego 37tc (7 listopad) a potem niech się dzieje co chce Wg usg nasz maluszek jest starszy niż wynika to z tp o jakieś 12 dni więc pewnie też lekarz nie będzie czekał do tp tylko wcześniej coś zadecyduje Pozdrawiam serdecznie __________________________________ po 6 latach walki mamy nasz CUD niech TEN CUD trwa Odpowiedz Link Zgłoś
miceel Re: Miceel 18.10.08, 20:23 Ja Feneterol biorę od 20 tygodnia,bo zaczeły mi się skurcze i zaczełam pamic. Też ciągle lezałam.Szyjka zaczeła mi się skracac dwa tygodnie temu.Od tygodnia nie leżę i w miare normalnie funkcjonuję.Kochana , ale co to dla Nas ! Niedługo zobaczymy nasze dzieci.Pozdrawiam i jesteśmy w kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś