limuzine 27.01.09, 18:54 Witam! Od dawna czytam forum, ale dotąd nie pisałam. Coś o mnie: staram się od kilku lat. Za mną mnóstwo badań, jedna ciąża naturalna (stracona niestety) dwa nieudane IUI, w sobotę miałam trzecie IUI. No i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia3010 Re: Powitanie 27.01.09, 22:40 witaj mówią że do trzech razy sztuka napisz gdzie się leczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
limuzine Re: Powitanie 28.01.09, 10:22 Obecnie w Novum, poprzednio Invimed. Tam niestety dwóch różnych lekarzy zniechęciło mnie do leczenia w ich klinice. Jeszcze wcześniej przerabiałam prywatny gabinet, ale w końcu lekarz sam stwierdził, że jego możliwości się skończyły i została tylko wyspecjalizowana klinika. Odpowiedz Link Zgłoś
ikakole Re: Powitanie 28.01.09, 11:01 Ojej a ja lecze sie za granica, ale myslalam jeszcze sprobowac w tym invimedzie,tyle dobrego dziewczyny pisza o tym Rokickim, podlamalas mnie(Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bushko Re: Powitanie 28.01.09, 11:15 U kogo w Nowum się leczysz? Ja u dr Strosławskiej... miałam pierwszą iui 30.12 i niestety sie nie udało. Teraz mam stymulację menopurem i zobaczymy w piątek, co dalej... Bushko... Odpowiedz Link Zgłoś
limuzine Re: Powitanie 28.01.09, 12:41 To przede wszystkim dr Rokicki mnie zniechęcił. Zrobił mi dwie IUI, a przy przygotowaniu do trzeciej stwierdził, że mam przegrodę (była co najmniej od roku, a on jej nie widział), czyli dwie pierwsze IUI były psu na budę. A potem gdy zalecił konsultację u innego specjalisty co do tej przegrody, to obiecał do mnie oddzwonić i podać namiary. Nie raczył tego zrobić, a ja już nie miałam ochoty dobijać się do niego (a namiary zdobyłam sama od mojego poprzedniego gina). W Novum jestem u dr Obuchowskiej. Brałam clo i całkiem dobrze zareagowałam, a co do skutku to .... zobaczymy za tydzień z kawałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś