kasiunia2124 28.01.09, 20:03 Nadzieja non stop, już mi się rzygać chce tym wszystkim. Boże dlaczego akurat ja muszę to przechodzić wszystko!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luliczek78 Re: już mam dość tych @ 28.01.09, 20:11 no jak Ci pomoże to porzygamy razem. Ja już ponad 2,5 roku co miesiąc się wściekam - o dziwo teraz pewnie po nieudanym ICSI jestem spokojna. Czemu mam nie postać jeszcze w kolejce.Cholera ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia2124 Re: już mam dość tych @ 28.01.09, 20:16 dzięki rozbawiłam się trochę Chciałabym zamknąć oczy i obudzić się w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
luliczek78 Re: już mam dość tych @ 28.01.09, 20:55 no wiesz, jak się wszystkie bidule do kupy spotkamy to mamy szansę pobić rekord Guinessa w pobrudzonej powierzchni. W tym całym nieszczęściu trzeba sie pośmiać trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: już mam dość tych @ 28.01.09, 21:26 ja juz mam taka nadzieje od8,5roku!(z mala przerwa na operacje i kuracje po niej). Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia2124 Re: już mam dość tych @ 28.01.09, 21:35 przewalone mamy dziewczyny przykro mi pudelek Odpowiedz Link Zgłoś
1-pinia Re: już mam dość tych @ 28.01.09, 21:55 A kto nie, ja jak tylko poczuję ból brzucha w okolicach spodziewanej @ to wybucham niekontrolowanym płaczem i to najczęściej w łazience bo mój maż ma dosyć mojej comiesiecznej "histerii" a trwa to już ponad rok. Nie wspominając o bezustannej urojonej ciaży bo na okrągło mi niedobrze i mam niekontrolowane napady obżarstwa no i wszystko na około mi śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
siedzibabanaulu Re: już mam dość tych @ 28.01.09, 22:22 > Nie wspominając o bezustannej urojonej ciaży bo na okrągło mi > niedobrze i mam niekontrolowane napady obżarstwa no i wszystko na > około mi śmierdzi mi jeszcze dochodzi ból piersi Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-96 Re: już mam dość tych @ 29.01.09, 10:56 witam ja mam tak od 5 lat,i tez mnie przeraza ten bol przed @,i wkurzaja mnie te moje urojenia,maz tez sie wkurza bo robie mu nadzieje a potem jak przyjdzie @ to oboje jestesmy zalamani Odpowiedz Link Zgłoś
lady_iris Re: już mam dość tych @ 30.01.09, 10:11 Dołączam. Do tego organizm mnie też robi w konia: w tym cyklu mialam i ból piersi (które NIGDY mi nie dokuczają), i nawet plamienia implantacyjnego się dopatrzyłam! Miałam zrobić dzis test, ale @ mnie ubiegła. Histeria też była, i owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
kotekk75 Re: już mam dość tych @ 30.01.09, 10:20 A ja już 13 lat z małymi przerwami już nawet jak @ przychodzi nie mam siły płakać, a z tym rzyganiem hm... juz by tego troche było hihi Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetkasw15 Re: już mam dość tych @ 30.01.09, 12:34 ciągle zadaje sobie to pytanie dlaczego ja???miało byc tak pieknie mąz , mieszanie , dziecko tylo z tym ostatnim natura zrobiła mnie w konia...czekam juz (dopiero)2 lata a comiesięczna @ jest dla mnie tragedią...i jak tu sie trzymac kiedy wraz z nią umiera nadzieja na własne dziecko,,,to jest cholernie niesprawiedliwe ... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_iris Re: już mam dość tych @ 30.01.09, 12:42 Owszem, jest niesprawiedliwe. Zwłaszcza jak się słyszy o wpadkach, wielodzietnych patologicznych rodzinach, czyta posty przerażonych nastolatek "tylko nie ciąża!"... To bardzo smutne. Ja nie czekam tak długo jak wiele z Was i podziwiam Was za siłę, bo u mnie to dopiero rok minął, a juz sobie nie radzę i czasem to mam ochotę sobie w łeb palnąć. U mnie w rodzinie już wszystkie kobiet pozachodzily lub porodziły, więc przynajmniej w najbliższym czasie nie grożą mi kolejne radosne nowiny... Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: już mam dość tych @ 31.01.09, 10:23 dorzyguje sie do watku widac w tym watku jakie etapy przechodzimy kolejno. ja zaczelam 4 rok. mam ochote tym rzucic, zostawic to, oderwac sie od tego, miec gdzies. nie myslec o moich 2 utraconych cudownych ciazach. nie myslec o dylamacie co do zarodkow. juz dawno przestaly mi przeszkadzac ciaze niechciane, przypadkowe, smucic ciaze znajomych i w rodzienie. jedynie smutno mi, ze zostalam sie ostatnia ze wszystkich dziewczyn stad, z ktorymi zaczynalam. to tez bzdurne przekonanie, bo tych z ktorymi nie zaczynalam jest o wiele wiecej. ale to takie bzdurne przekonanie jak to, ze nastepna @ nie przyjdzie. trzymajcie sie dziewczyny. ja chyba tym pieprzne, bo mam serdecznie dosc smutku, bolu i jeszcze tego niewspierajacego podejscia tych, co niby dzialaja w naszym imieniu. ponad wszystko mam dosc odretwienia. chce zyc! Odpowiedz Link Zgłoś
agazlublina Re: już mam dość tych @ 31.01.09, 17:01 i ja do was dołącze , ponad 8 l walki ,10iui 3 ivf - ciekawe jak trudna czeka mnie jeszcze droga i czy dam radę dalej nią iść , tak bardzo bym chciała , żeby ten koszmar się już skończył ,mam już tego wszystkiego dość ,nawet nie chcę myśleć : CO DALEJ ,JAK ŻYĆ !? Odpowiedz Link Zgłoś
bdw1 Re: już mam dość tych @ 31.01.09, 22:15 dziewczyny dołączam się do rzyganka i urojonych ciąż co miesiąc...w tym cyklu organizm wyjątkowo mnie oszukał-spóżniająca się @, bóle piersi, senność, śledziki itp.w zasadzie byłam przekonana że się udało,piątkowy test sprowadził mnie na ziemię -ale obiecałam sobie że będę silna....i udało się wytrzymać do wieczora, kiedy zadzwoniła koleżanka z radosna nowiną....w zasadzie autentycznie sie ucieszyłam, ale później przyszła refleksja i ból nie do opisania...buczę od rana, mężulek wyciągnął mnie na zakupy, a ja chodziłam po pasażu handlowym i już nie wiedziałam jak powstrzymywać łzy...najgorsza jest ta bezsilność. Odpowiedz Link Zgłoś
limuzine Re: już mam dość tych @ 02.02.09, 21:45 Ja też dołączam do urojonych Ostatnio zeżarłam chyba z tonę ogórków kiszonych (mając chyba podświadomie nadzieję, że jeśli się nie udało, to może chociaż one pomogą ) A teraz głupia zrobiłam test w 7 dniu po iui wiedząc, że małe szanse żeby wyszedł i wiedząć że skutecznie zepsuje mi to humor. No i tak się stało oczywiście. Gdzie tu logika? Odpowiedz Link Zgłoś
niwa78 Re: już mam dość tych @ 04.02.09, 20:19 Witam was dziewczyny, ja też mam dość @.Od 6 lat czekam na dwie kreski na teście i dalej nic. Niby powinno być wszystko okej, jak mówią lekarze, a jednak się nie udaje. Psychika po prostu już mi wysiada. Dzisiaj trochę pobolewa mnie brzuch jak zawsze przed @. I znów załamka. Ile jeszcze muszę znieść? Pozdrawiam i życzę wam wszystkim powodzenia, sobie też !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pa.niunia81 Re: już mam dość tych @ 07.02.09, 12:46 Moja historia zaczęła się w połowie 2007 roku. Też miałam urojenia Odpowiedz Link Zgłoś
zana1977 Re: już mam dość tych @ 09.02.09, 20:23 Hej dziewczyny, jestem tu nowa, ale w temacie niepłodności niestety nie... Jak czytam te wszystkie Wasze wypowiedzi, to jakbym widziała siebie. Jestem po drugiej inseminacji, niestety raczej się nie udało Co prawda @ jeszcze się nie pojawiła, ale czuję już to specyficzne pobolewanie i co i jestem wściekła!!! Po inseminacji do wczoraj czułam się świetnie. Myślałam sobie, w końcu nic nie czuję - to chyba dobrze, ale wczoraj w 27dc zaczęło się... Dzisiaj miałam kryzys, totalnego doła. Tak chciałabym móc zacząć żyć i cieszyć się. Boję się, że to nigdy się nie stanie. Co miesiąc przeżywam katuszę, gdy pojawia się @. Już brak mi sił... Odpowiedz Link Zgłoś
elizka076 Re: już mam dość tych @ 09.02.09, 22:30 Cześć dziewczyny,jestem z wami-ja na razie odpuszczam,po siedmiu latach trzeba złapać głębszy oddech. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaa2009 Re: już mam dość tych @ 13.02.09, 22:57 Jak czytam wasze opowieści to jakbym czytała o sobie. Moje życie także toczy się od okresu do okresu i od nadzieji do stanów depresji. A ostanio gdy dostaję okres to wypijam butelkę wina i ryczę nad swoim losem. Jak tak dłużej potrwa to alkoholizm murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: już mam dość tych @ 16.02.09, 20:53 I ZNOWU KLAPA!a taka piekna owulacja byla w tym cyklu!wszystko ksiazkowo!jeszcze kilka dni temu bylam na wizycie(mocne bole brzucha- plyn owulacyjny jeszcze sie nie wchonal,ale nic strasznego)i lekarz mowil ze pieknie wyglada oby tylko cos z tego bylo.Ale nie jest!jest juz kolejne plamienie,a reszta jak co msc.Oczywiscie rano placz,itd,gadanie do niczego sie nie nadaje(naprawde tak sie czuje).Obiecuje sobie zrobic przerwe,ale potem kolejna owulacja...i szkoda mi przepuscic szanse!Bo a noz sie uda! Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: już mam dość tych @ 16.02.09, 20:57 jak juz przychodzi @ i wiem,ze nie zaszkodze nikomu to tez siegam po alkohol-najczesciej szampana,czasem wino.Niestety w ilosciach takich,zeby byc wstawiona i szybko zasnac,tylko potem sie budze i...wiem,ze to prawda!ze znowu NIC! Odpowiedz Link Zgłoś