thursday.next 11.02.09, 22:27 Mam do oddania 5 testów owulacyjnych z terminem na maj 2009. Jeśli ktoś ma ochotę, proszę o maila z informacją ile - czy 5, czy mniej i adresem, na który wysłać. pozdr. thurs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thursday.next Re: testy owulacyjne oddam 12.02.09, 17:41 oddam = darmo ale już mam 1-sze zgłoszenie na meila... także nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-la Re: testy owulacyjne oddam 12.02.09, 19:05 Hej, Thurs! Co u Ciebie? Pewnie już masz piękny brzusio Znacie już płeć? Imię wybrane? Ale jestem wścibska... Mam nadzieję, że wszystko przebiega książkowo Ściskam! Odpowiedz Link Zgłoś
thursday.next Re: testy owulacyjne oddam 12.02.09, 21:30 heeej mam syneczka, brzuch mam wielki od początku.. zaczynamy lada dzień ostatni trymestr. Różne dolegliwości czasem się pojawiają, ale nawet nie warto o nich myśleć, najważniejsze że Maleńtwo się dobrze rozwija. A co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-la Re: testy owulacyjne oddam 16.02.09, 13:46 Thurs, cudownie Gratuluję i cieszę się, że wszystko bez większych problemów U nas teraz wielkie oczekiwanie po drugim podejściu, ale już wiem, że raczej nici z tego... Sił chwilami zaczyna brakować, ale trzeba walczyć, nic innego nam nie pozostaje Pewnie o 3 podejście postaramy się znowu w Invikcie, pokładamy spore nadzieje w prof Łukaszuku. Pozdrawiam cieplutko Ciebie i Twojego Bobaska Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: testy owulacyjne oddam 13.02.09, 18:31 sama uzywalam tych testow u mnie sie nie sparwdzily mam 3 opakowania Odpowiedz Link Zgłoś
thursday.next Re: testy owulacyjne oddam 13.02.09, 21:30 stosowałam je przez wiele cykli, dzieki nim nauczyłam się kiedy mam owulacje, potem jeszcze spr. temperature - generalnei pomogly mi w poznaniu siebie Odpowiedz Link Zgłoś