Dodaj do ulubionych

czarodziejskie zioła, czy co?

IP: 212.160.141.* 25.01.02, 11:31
dosałam we wtorek poczta przesyłkę z ziołami wg receptury o.Klimuszki - od
miłej forumowiczki, która je piła przez jakis ( chyba krótki_) czas i teraz i
ch nie potrzebuje, bo okazało się, że jest w ciąży.
Nastepnego dnia okazało się, że ja ich również już nie potrzebuję, z podobnego
powodu...
więc komu teraz przesłać te pałeczkę szczęscia?
Obserwuj wątek
    • klara35 Re: czarodziejskie zioła, czy co? 25.01.02, 12:28
      Prosze, przyslij te cudowne ziola!!!!! (Napisz na priva, odpisze i podam adres)
      Klara
    • Gość: Isia Re: czarodziejskie zioła, czy co? IP: *.kul.lublin.pl 25.01.02, 12:28
      Tosca - miiiiiiii...
      Bardzo mi potrzeba czarówsmile))
      Hej Isia.
      p.s. Mam pierwszeństwo prawdasmile
      • Gość: Isia Re: czarodziejskie zioła, czy co? IP: *.kul.lublin.pl 25.01.02, 13:07
        No dobrasmile)))
        Klara - masz pierwszeństwosmile)))
        Ale jak zadziała (już na drugi dzień mam nadziejęsmile to odeślesz do mnie okismile))?
        Hej
        Isia
        • klara35 Re: czarodziejskie zioła, czy co? 25.01.02, 14:29
          Isia, obiecuje! Podam dalej!
    • Gość: Zosia Re: czarodziejskie zioła, czy co? IP: 195.82.160.* 25.01.02, 12:42
      Tosca, gratuluję!!!!
      Napisz jak to się stało...Samo z siebie, czy wspomaganie?
    • Gość: mini Re: czarodziejskie zioła, czy co? IP: *.tele2.pl 25.01.02, 14:40
      Ja też chcę, i ja !!!
      W związku z tym mam propozycję. Podziel te zioła na porcje i wyślij do
      wszystkich chętnych - w ten sposób ten "wirus" szybciej się rozprzestrzeni smile))
      Mój mail to: minolda@wp.pl
      • Gość: Malina Re: czarodziejskie zioła, czy co? IP: 157.25.86.* 25.01.02, 15:03
        Ja tez chce! Mozna poprosic o przesylke kurierska? Takie szybciej dochodza.
        Tosca - no poprostu brak mi slow.
        Prosimy o wiecej szczegolow.
        Malina
        • Gość: tosca Re: czarodziejskie zioła, czy co? IP: 212.160.141.* 25.01.02, 15:43
          klara, isia, zosia mini - czy malina też?
          dacie mi swoje adresy na: tosca@space.pl i podziele te przesylke na ROwNO, i
          przeslę

jestem tak oszolomiona, że narazie pozwólcie, ze nie będę uszczegółowiać
          zdarzenia - miałam 2 ins. 8 stycznia, no i teraz jest tak:
          100% ciąża, 40 % blizniaki
          • Gość: Zosia Do Tosca IP: 195.82.160.* 25.01.02, 16:28
            Tosca, bardzo Ci dziękuję za gotowość wysłania ziół, jednak zamówiłam dzisiaj w
            zielarni nową porcję, więc będę miała. Wiem, że te moje nie będą
            czarodziejskie, ale w to trzeba wierzyć...A ja bardziej staram się wierzyć w
            skuteczność ICSI do którego podchodzę w marcu. Pozdrawiam i wszystkiego
            najlepszego!
            Zosia
    • Gość: Roza Re: czarodziejskie zioła, czy co? IP: 10.134.7.* 25.01.02, 15:44
      Tosca, gratuluję, to cudownie, że nie przydały się te
      wszystkie badania do IVF, że się udało. Tak bym chciała
      wierzyć, że w moim przypadku pomogłyby zioła, ale
      niestety to nierealne.
      Jeszcze raz gratuluję, bardzo się cieszę.
      • Gość: tosca Re: czarodziejskie zioła, czy co?- do Rozy IP: 212.160.141.* 25.01.02, 15:47
        jeszcze raz CI dziekuje za oddanie tego terminu od badania - wiemy z meżem, ze
        nasze kariotypy są ok, to przecież bb. wazne obecnie!!
        nie potrafię radzić - po prostu dla każdej z nas jest gdzies plan i jest on
        powoli realizowany!
        • alina1 Re: czarodziejskie zioła, czy co?- do Rozy 25.01.02, 23:32
          Marzę o cudzie co miesiąc.
          Co sprawiają te zioła i skąd je brać?
          • Gość: agnisia Re: czarodziejskie zioła, czy co?- do Rozy IP: 195.94.205.* 28.01.02, 10:01
            alina1 napisał(a):

> Marzę o cudzie co miesiąc.
            > Co sprawiają te zioła i skąd je brać?

Kochane,
            Jeśli byłaby szansa na te ziółka to ja też chętnie bym się pisała. Wiem, że może
            troszkę późno pisze, w ogólę biorę Duphaston i nie wiem czy można łączyć zioła z
            tymi lekami. Będę wdzięczna jak mnie oświecicie kiedy je pić. Jeśli któraś z Was
            mogłaby odstąpić je to bardzo chętnie bym odkupiła. Mogę podać swojego priva.
            Odezwijcie się proszę. Życzę wszystkim bajbuska "na ziołach".
            AGI
            • Gość: agnisia Re: czarodziejskie zioła, czy co?- do Rozy IP: 195.94.205.* 28.01.02, 16:47
              Dziewczyny kochane,
              Proszę bardzo,dajcie jakiś sygnał w sprawie ziółek.

Agi
              • Gość: Iwona Re: czarodziejskie zioła, czy co?- do Rozy IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.01.02, 09:18
                W sprawie czarodziejskich ziol ojca Andrzeja Klimuszki radze zajrzec do
                watku "ziola????" na tym forum, tam jest wszystko opisane wink
                Zycze przyjemnej lektury i efektow!!!!
                Iwona
                • Gość: agnisia Re: czarodziejskie zioła, czy co?- do Rozy IP: 195.94.205.* 29.01.02, 12:50
                  Dzięki za radę.
                  Tak na marginesie , zastanawiam się czy przypadakiem ww. mieszanka może
                  naprawdę jest jakaś wyjątkowa czy szczególna ?
                  • Gość: Alik Re: czarodziejskie zioła, czy co?- do Rozy IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:28
                    Gość portalu: agnisia napisał(a):
                    > Tak na marginesie , zastanawiam się czy przypadakiem ww. mieszanka może
                    > naprawdę jest jakaś wyjątkowa czy szczególna ?

Cześć !
                    Jestem sprawcą całej tej "miłej" afery i pierwszą właścicielką tych szczególnych
                    ziółek...
                    Dziś po dłuższym czasie nieobecności na forum zerknęłam tu i jakże się zdziwiłam
                    i zaskoczyłam widząc ten wątek ziółkowy ?!
                    W moim przypadku zaczęłam pić te ziółka jak się okazało już wtedy byłam w ciąży,
                    postanowiłam więc odesłać je chętnej osobie z forum... tak też uczyniłam, trwało
                    to jakiś tydzień może dłużej - potem jak się dowiedziałam, że skutek był taki sam
                    jak u mnie nie mogłyśmy wyjść z podziwu. Śmiałyśmy się, że to jakieś „magiczne
                    ziółka” smile
                    Tosca obiecała przekazać ziółka dalej i jak widzę udało jej się smile
                    Myślę, że same ziółka może tu nie pomogły, ale któż w głębi duszy nie wierzy w te
                    dobre "czary"?
                    Dziewczyny życzę wam powodzenia i przede wszystkim uśmiechów
                    Ala
                    PS. Tosca - odezwij się co u ciebie, jak zdrowie i w ogóle
                    Pozdrawiam
        • Gość: olah Re: czarodziejskie zioła, czy co?- do Rozy i Toski IP: 212.244.46.* 30.01.02, 14:51
          Co to za badanie kariotypu?
          • Gość: tosca do Klary IP: 212.160.141.* 04.02.02, 10:15
            droga klaro - paczka poszła juz ( dopiero) w sob, Z poczty glownej - wiec
            jutro/ sroda powinnas miec - smacznego powodzenia!!
    • Gość: slawka Re: czarodziejskie zioła, czy co? IP: 213.77.91.* 03.02.02, 21:17
      Jak bardzo sie ciesze - coraz wiecej osob (ktore znam z tego forum) cieszy sie
      ciaza. a ja juz koncze ten okres. Serdecznie wszystkich pozdrawiam, slawka
    • boni1 Re: czarodziejskie zioła, czy co? 04.02.02, 20:33
      Tak bardzo chciałabym też napisać, że też jestem w ciąży, ale niestety nadal
      nie jestem. Za kilka dni minie rok jak poroniłam, od dwóch miesięcy piję ziółka
      i staram się i coś nie wychodzi.
      Gratuluję wszystkim DZIEWCZYNOM, którym się udałao a szczególnie Sławce, która
      zareklamowała te ziółka. Wierzę, że mi też pomogą. Sławka odezwij się
      i "pochwal się" swoim dzieciątkiem jak już się pojawi na świecie.
      • Gość: Alik Re: czarodziejskie zioła, czy co? IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 11:57
        Gość portalu: agnisia napisał(a):

> Dzięki za radę.
        > Tak na marginesie , zastanawiam się czy przypadakiem ww. mieszanka może
        > naprawdę jest jakaś wyjątkowa czy szczególna ?

Cześć !
        Jestem sprawcą całej tej "miłej" afery i pierwszą właścicielką tych
        szczególnych ziółek...
        Dziś po dłuższym czasie nieobecności na forum zerknęłam tu i jakże się
        zdziwiłam i zaskoczyłam widząc ten wątek ziółkowy ?!
        W moim przypadku zaczęłam pić te ziółka jak się okazało już wtedy byłam w
        ciąży, postanowiłam więc odesłać je chętnej osobie z forum... tak też
        uczyniłam, trwało to jakiś tydzień może dłużej - potem jak się dowiedziałam, że
        skutek był taki sam jak u mnie nie mogłyśmy wyjść z podziwu. Śmiałyśmy się, że
        to jakieś „magiczne ziółka” smile
        Tosca obiecała przekazać ziółka dalej i jak widzę udało jej się smile
        Myślę, że same ziółka może tu nie pomogły, ale któż w głębi duszy nie wierzy w
        te dobre "czary".
        Dziewczyny życzę wam powodzenia i przede wszystkim uśmiechów
        Ala
        Tosca – napisz co słychać u ciebie – czy wszystko OK. ? - Pozdrawiam

• Gość: tosca Re: czarodziejskie zioła, czy co? - do Alik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:07
          zioła rozdane..
          siedzę 2 tydz. w domu, glownie przy kompie, bo nie mogę życ bez pracy...
          czuję się róznie, raczej nieźle -tylko brak mi kawy - cis ok100/60
          ale czego nie robi sie dla baby!
          w pon kolejne usg?!!?
          co u CIebie, jak daleko juz "zaszłąś"??
          • Gość: alicja25 Re: czarodziejskie zioła, czy co? - do Alik IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:00
            teraz ja odpoczywałam 2 tygodnie, znów jakieś osłabienie ale poza tym OK.
            Jestem już w 23 tygodniu, dużo jeszcze przede mną ale dzidzia wariuje cały
            czas - szczególnie jak siedzę przy kompie lub odpoczywam...
            Tosca napisz na mój priva na onet jak jeszcze pamiętasz, a jak nie to ci
            przyślę
            pozdrawiam was wszystkie dziewczyny
            Ala
    • Gość: sarenka Re: czarodziejskie zioła, czy co? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 15:30
      mnie też pomogły zioła po roku bezskutecznych prób - niestety nie na długo.
      Udało się w tym samym cyklu w którym rozpoczęłam "upijanie" się ziółkami. 3
      marca w 5/6 tyg poroniłam już trzecią ciążę. Nie tracę jednak nadziei że w
      końcu musi być lepiej. Czego wszystkim oczekującym na brzuszek życzę! P.S. znów
      zaczynam pić ziółka.
    • Gość: gosia Re: czarodziejskie zioła, czy co? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 10:48
      Być może paczuszka i mi przyniesie TĘ wielką radość, GRATULUJĘ że Wam się udało
      ja od 3 lat jestem mężatką i jak narazie cichosza, poproszę te ziółka! lub ich
      skład.
      pozdrawiam gosia
      • Gość: jola Re: czarodziejskie zioła, czy co? IP: 2.4.STABLE* / 10.210.2.* 16.04.02, 13:00
        Ja też BARDZO proszę, jeśli któraś z Was mogłaby mi przysłać ziółka, to byłabym
        wdzięczna smile
        • Gość: atro skład ziół IP: *.media4u.pl 17.04.02, 08:57
          Witaj, podaję z książki o. Klimuszki, "Wróćmy do ziół leczniczych":
          1. szyszka chmielu - Strob. Lupuli
          2. ziele przewrotnika - Hb. Alchemillae
          3. ziele krwawnika - Hb. Millefolii
          4. liśc ruty - Fol. Rutae
          5. ziele nostrzyka - Hb. Meliloti
          6. kwiat lawendy - Flos. Lavendulae
          7. kłącze tataraku - Rhiz. Calami
          8. Kwiat nagietka - Flos. Calendulae
          9. Owoc róży - Fr. Rosae
          wszystko po 50g, wymieszać, i pić przed jedzeniem. Więcej informacji
          znajdziecie we wcześniejszych wątkach na tym forum.
          p-m
          atro
          • Gość: jola Re: skład ziół IP: 2.4.STABLE* / 10.210.2.* 17.04.02, 12:32
            Wielkie dzięki!!
            Pozdrawiam.
    • Gość: En W cale nie czarodziejskie! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 21:57
      Pilam przez 8 miesiecy i ..... NIC. Skonczylam pic przed dwoma miesiacami, dzis
      zaluje, ze w ogole sie w to bawilam sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka