Dodaj do ulubionych

Majka,Hop-Angel

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.11.03, 17:38
Dziweczyny odezwijcie się!Robiłyście test?
Koniecznie odpiszcie czekamy na radosne wieści!
Obserwuj wątek
    • hop_angel Re: Majka,Hop-Angel 27.11.03, 17:48
      Cześć vikasku,

bardzo bym chciała napisać jestem w ciąży ale jeszcze nie wiem, boje się zrobić
      ten cholerny test. dzis dzien przewidywanej małpy i nic, piersi raz bolą mniej
      raz bardziej a dzis myślałam, że zejdę bo czułam się tak jakby mi w nich ktos
      piec hutniczy rozpalił. Z dodatkowych atrakcji straciłam apetyt, nie mam
      mdłości ale nie ciągnie mnie już do jedzenia jak poprzednio. Jak tylko coś sie
      wyjasni dam znać dzięki za kibicowanie, mam nadzieję, że pomoże a jak nie to
      nieostatni to cykl, buziaczki
      • Gość: vikas Re: Majka,Hop-Angel IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.11.03, 18:17
        Ciekawe,co u Majki znikła jakoś,
        albo ze szczęścia zapomniała o nas.
        Życzę Ci dwóch tłustych kresek.
    • hop_angel Re: Majka,Hop-Angel 27.11.03, 21:41
      Vikasku,

To jeszcze raz ja przepraszam nie zauważyłam wątku o prawdomówności testów
      ciążowych, ty też czekasz na fasolkę, jak tam twoje testowanie, ja już nie
      wiem, u mnie objawy pojawiaja sie i znikają, mam dużo mleczno białego śluzu ale
      nie odczuwam bóli i to mnie niepokoi, co do majki mam nadzieję, że zaszła, tez
      myślałam żeby czekac do niedzieli jeśli nie pojawi sie @, test lezy od wczoraj
      na biurku i straszy a chyba zaraz sie rozpuszczę tak mi gorąco, co chwila
      sprawdzam czy bolą mnie jeszcze piersi a jak cos zaczyna leciec to boje sie
      zajrzec i sprawdzić majtki anuz to @, pozdrawiam i czekam na rzwój wypadków,
      fajnie gdybyśmy razem zaciążyły, pa
    • hop_angel Re: Majka,Hop-Angel 29.11.03, 10:38
      Cześć Vikasku,

Przeczytałam twój post w odpowiedzi na topic: "co z tą moją", witaj w klubie.
      umnie dziś 32 d.c., zrobiłam test negatywny, piersi w nocy tak mnie bolały, że
      myślałam, że nie wyrobię, bolał mnie też brzuch jak na @ ale na razie jej nie
      ma. Pewnie przyjdzie dziś lub joutro. Oby bo jestem zła, ten duphaston
      rozregulował mi cykle zamiast wyregulować, oby już przyszła bo chciałabym
      zacząć liczyć nowy cykl. zresztą w tym miesiącu idę na gruntowne badania, dotąd
      leczyłam się u mojej cioci ale ona przepisała mi ten duphaston bez badań
      hormonalnych, zaznaczę, że byłam już kiedyś w ciąży, 7 lat temu, z moim obecnym
      mężem ale obumarła on w 12 tyg. I zaszłam naturalnie bo wpadliśmy wtedy. Więc
      chyba jest dla mnie nadzieja tym bardziej, że za 3 mies. kończę 29 lat a to już
      późno, sorry ale jest mi teraz bardzo przykro, choć czułam, że nic z tego, a
      może założymy nowy topic dla starających się od nowego cyklu i będziemy śledzić
      nasze losy, co ty na to?
      Całuski
      • Gość: Nikola Re: Majka,Hop-Angel IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 29.11.03, 12:08
        Popieram ten pomysł....właśnie dzisiaj przyszła @ sad i znów nowy cykl. Bardzo
        mi przykro z tego powodu....
        Trzymaj mocno! I pisz co u ciebie.
        Pozdrawiam!
        Nikola
      • vikas Re: Majka,Hop-Angel 30.11.03, 12:44
        Wielka szkoda!!!Bardzo żałuję!
        Byłam pewna,że komuś się uda!!!
        Faktycznie mamy podobne losy.Ja
        też byłam w ciąży 4 lata temu
        (ciąża pozamaciczna)z tym samym
        facetem dzisiejszym mężem.
        Miałam tyle lat co Ty teraz.