iwek81 19.08.09, 11:25 Drugie podejście do IUI sie nie powiodło. Nie wiem, czy wykonać w/w badanie, czy spróbować raz jeszcze??? Jak było u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teligo Re: Kiedy HSG? 19.08.09, 11:40 W moim przypadku przed pierwszą. Z dwóch powodów: nie chciałam wydawać pieniędzy na zabieg, który nie ma prawa się udać przy niedrożnych jajowodach, wolałam ewentualnie wydawać kasę na in vitro. Po drugie przeszłam w przeszłości zapalenie przydatków, więc było podejrzenie, że jajowody rzeczywiście mogą być niedrożne. Przeszłam sono-HSG, jajowody drożne, wszystko w porządku, teraz ewentualnie będę spokojnie podchodzić do IUI, bez zastanawiania się czy na pewno ma ona sens Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
spiryna Re: Kiedy HSG? 19.08.09, 11:43 Ja przeszłąm przd inseminacją, ktora z reszta okazała się zbędna, bo udało nam się naturalnie w drugim cyklu po hsg czego i wam zycze z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
olo.77 Re: Kiedy HSG? 19.08.09, 12:05 HSG miałam jeszcze przed iui. Lepiej wiedzieć od początku czy wszystko jest w porządku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jogna1 Re: Kiedy HSG? 19.08.09, 13:16 Ja mialam przed pierwsza. Lekarz powiedzial,ze bez sprawdzenia to szkoda czasu i pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś